fbpx

Elgiganten rabatkode

Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16 (2 sal)
2300 København S
Danmark
+45 70 80 70 70
kundecenter@giganten.dk

Om Elgiganten

Elgiganten er en del af kæden Elkjøp Nordic der har hovedkontor i Norge. Elgiganten findes i mange lande herunder Danmark og Sverige hvor butikkerne hedder Elgiganten. I andre lande hedder butikkerne bla. Gigantti, Elko og Elkjøp. Selve kæden Elkjøp Nordic ejes af en virksomhed fra UK der hedder Dixons Retail, som er Europas nok største elektronik-handels virksomhed.

Elgiganten Danmark

Elgiganten er førende i Danmark indenfor forbrugerelektronik med ca 30 butikker, fordelt i hele landet. Elgiganten har kørt med meget lave priser og tilmed prisgaranti, for at sikre sig størst mulig andel i det danske marked. Deres konkurrencedygtige priser har resulteret i store underskud på svimlende beløb. Tilbage i 07′ havde de et underskud på over 180 millioner kroner. Tilgengæld havde de en omsætning på over 5 milliarder i hele Norden og over 1600 ansatte.

Elgiganten’s fødsel

Elektronikkæden Elgiganten åbnede for første gang i Danmark tilbage i 1996. Elgiganten havde svært ved at udvide med flere elektronikbutikker i landet på grund af planlovgivning, så de udvidede stille og roligt gennem køb af andre butikker som f.eks. Snehvide og Køkkenland et par år senere i 1998. Siden hen har Elgiganten også opkøbt andre butikker herunder Fredgaard og Electric-City.

Rabatkode til Elgiganten.dk

Som du ved har Elgiganten helt uimodståeligt lave elektronikpriser og tilmed prisgaranti. Herudover kan du få gjort dine el-køb endnu billigere ved brug af rabatkode til Elgiganten. Vi formidler disse rabatkoder til alle, kvit og frit. Du kan finde disse, samt elektronik rabatkoder til CDON der matcher dit el-behov, her på sitet.

Gratis fragt

Vejer din forsendelse under 20kg. får du gratis fragt til nærmeste udleveringssted. Er din pakke tungere og vejer mere end 20kg. er fragten gratis til din kantsten.

Løbende udsalg

Elgiganten kører ugentligt nye kampagner, som tager fokus på bestemte produkter og varegrupper. Der er ufatteligt mange penge at hente ved at holde et vågent øje med disse udsalgskampagner.

Fysisk gavekort

Gavekort kan købes og benyttes i alle fysiske butikker. Desværre er det ikke en mulighed at benytte fysiske gavekort online, heller ej at købe disse online. Gavekortet fungere som et konto-kort med et indestående beløb. Det kan splittes op og benyttes af flere gange, efter eget ønske.

Kontakt Elgiganten

Elgiganten elsker at yde exceptionel kundeservice til alle kunder. Du kan i den forbindelse komme i kontakt med kundesupport, på et utal af måder. For blot at nævne de vigtigste, fysisk, livechat, e-mail og telefon.

Bosch 2.000,- rabat

Begrænset tilbud på Bosch 4 Series opvaskemaskine, spar 2000,-

Vis detaljer
Bosch SMU46KS01S opvaskemaskine fås 2000 kr. billigere som køtilbud nu. Flot og god Series 4 opvaskemaskine i børstet stål. Maskinen er energiklasse A++ og byder på Variospeed, 6 programmer, 5 temperaturer og 13 kuverter. Der er kun 200 stk. fordelt på hele landet, samt online. For vaskemaskinerabat kræves ikke Elgiganten rabatkode. Normalprisen er 5000 DKK. Din køtilbudspris er kun 2999,-
500,- Xbox One S

Xbox One S 1 TB + Fifa 17 kun 1.888 (Spar 500,-)

Vis detaljer
Få den nye Xbox One S 1 med 1 TB harddisk og Fifa 2017. Denne Xbox er 40% mindre end forgængeren og har strømforsyning indbygget i konsollen. En flot og god spillekonsol der er nem at have med på ferien. Du sparer lige nu 500 kr. på denne pakkeløsning hos Elgiganten.
Restsalg op til 50%

Elgiganten restsalg: demovarer, returvarer og udgået elektronik. Op til 50% elektronikrabat.

Vis detaljer
Få topklasse elektronikprodukter ved Elgiganten til omkring halvpris i restsalget. Det er med at være hurtig for at få fingrene i de sidste restpartier, demovarer og returprodukter på elgiganten.dk
400,- Sonos

200-400 DKK. rabat på Sonos produkter ved Elgiganten. Heriblandt Sonos PLAY:1, 3 & 5

Vis detaljer
Året ud får du mindst 200,- i rabat på Sonos lydprodukter. Tilbuddet er gældende gennem link, ikke med rabatkode. Sonos udvalget omfatter blandt andet alle PLAY artikler, PLAYBAR og subwoofer, hvor der kan opnås op til 400 kr. nedslag i prisen.
800,- +50 kapsler

800 kr. kontant rabat hos Elgiganten på Nespresso maskine + 50 gratis kapsler!

Vis detaljer
Kender du en kaffe elsker, eller er du selv én? Så glip ikke dette forfriskende tilbud fra Elgiganten, på Nespresso maskine og kapsler. Køber du en ny Nespresso maskine får du op til 800 DKK. i kontant rabat, og en gratis gave på 50 kapsler, ved registrering af dit produkt. Tjek link - Rabatkode ej nødvendig.
STOR Huawei Rabat

En af markedets bedste smartphones Huawei P9 Lite for kun 1.999 KR!

Vis detaljer
Skynd dig ind på Elgiganten.dk og gør et smartphone kup udover det sædvanlige! Netop nu kan du erhverve dig denne Huawei P9 Lite topmodel for små 1999 kr. Tilbuddet slutter snart.
1500 KR Besparelse

Spar 1500 DKK. på en Siemens iSensoric vaskemaskine

Vis detaljer
For små 2499 kr. kan du købe en sprit ny Siemens iSensoric vaskemaskine med modelbetegnelse: WM14N0E8DN. Det er en pris man ikke kan stå imod for sådan en lækker Siemens vaskemaskine.
50" TV Tilbud

Samsung 50″ 4K UHD Smart TV – KUN 4.444 KR!

Vis detaljer
Aldrig et et Samsung 4K Ultra HD Smart TV i 50", set billigere! Hvis du er hurtig kan du netop nu få fingre i denne utroligt flotte og top-pumpet model, til en uforskammet lav pris på blot 4444 DKK.
Elgiganten
Karakter: 4.19/5 Antal stemmer: 37

905 personer

har sparet hos Elgiganten ♡

Praktisk

Elgiganten rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 82 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Elgiganten

Elgiganten er en af Europas største forbrugerelektronik butikker. Elgiganten er kendt for deres kæmpe udvalg og skarpe priser. Hos Elgiganten kan alle få glæde af prisgaranti på alle produkter. Du kan yderligere få glæden af ekstra rabat til Elgiganten vha. en af vores rabatkoder eller kampagner til elektronikshoppen, som forefindes her på sitet.

Gå aldrig glip af et godt tilbud