fbpx

Presse

Salezoo.dk presseinformation

Materiale

Sociale medier

Kontakt

Vores historie
Salezoo.dk Logo (.PNG)
Salezoo.dk Logo (.JPG)
Facebook
Twitter
Pinterest
Google+
Salezoo.dk
peter@salezoo.dk
Kontakt os her

Hvad er Salezoo.dk

Salezoo.dk er som navnet siger, en hel Zoo af gode tilbud. Hos Salezoo.dk formidler vi rabatkoder og skarpe tilbud. Vores service er, og vil altid forblive helt gratis.

Vores besøgende har mulighed for at oprette en gratis VIP brugerkonto. En sådanne brugerkonto giver adgang til eksklusive rabatkoder. Disse eksklusive rabatkoder er kun tilgængelige, for vores medlemmer.

Til vores tilbudsjægere tilbyder vi også muligheden for, at tilmelde sig vores nyhedsbrev. Det fremsendes på email, og er spækket med de nyeste og mest relevante rabatkoder. Endvidere indeholder nyhedsbrevet også eventuelle tilbud, målrettet vores brugers adfærd.

Hvorfor betale fuld pris?

Vores slogan er, som overskriften siger “hvorfor betale fuld pris?”. Vores mission og vision er ganske enkelt at gøre det billigere for den Danske befolkning, at shoppe online. Vi gør hvad der står i vores magt for, at skaffe vores forbrugere ekstra lave priser på produkter, i form af rabatkoder.

Hvad end vi forhandler os frem til ekstraordinære rabatkoder, eller de blot eksistere i forvejen, sørger vi for at videreformidle disse til vores brugere, ganske gratis! Derfor er vores slogan her hos Salezoo.dk, yderst sigende.

Kunderne i fokus

Vi er til for vores elskede kunder! Vores højeste prioritet er at fokusere på vores brugere og deres behov. Vi gør dagligt hvad der står i vores magt for at give alle vores besøgende en unik oplevelse når de benytter vores services her hos Salezoo.dk

Vi lægger vægt på at gøre det enklere og mere gennemskueligt, for alle Danske forbrugere, at handle online med rabatkuponer. Det er vigtigt at kunderne forstår hvad en rabatkode er, hvordan den benyttes og ikke mindst, hvilke krav der er gældende, i forbindelse med brug heraf.

Endvidere er det vigtigt at vores travle Danske forbrugere ikke har for meget spildtid i forbindelse med deres online shopping. Som det gamle ordsprog siger “time is money”, og sådan er det bare.
Derfor er det vigtigt at vores hjemmeside altid er, hurtig, overskuelig, præcis og opdateret! Alle disse punkter og mange flere, arbejder vores team dagligt på at optimere og forny.

Om Salezoo.dk

Salezoo.dk formidler helt enkelt gratis rabatkoder. Dette er et ældre og særdeles velkendt koncept, men vi mener det er tid til en ny “spiller på markedet”. Der er mange om budet, men i vores øjne er den generelle kvalitet hos andre udbydere, for lav! Derfor syntes vi at denne branche trængte til et frisk pust, i form af konkurrent der virkeligt “presser citronen” hos netbutikkerne.

Vi arbejder hårdt på at få ekstraordinære rabatkoder ud af netbutikkerne, der hjælper forbrugerne til endnu lavere priser. Endvidere er det særdeles vigtigt at vi altid holder os opdateret, modsat mange af de andre udbydere. Rabatkoder bliver ikke blot oprettet hist og her, med forventning om at tingene er iorden. -Nej, vi tester alle rabatkoder, undersøger alle vilkår (ja, det med småt!) og opdaterer dagligt flere gange i døgnet.

Vi lytter også til vores kunder ved, at tage imod efterspørgsel, feedback og analysere adfærd. Alt dette og mange andre faktorer gør, at vi med tiden mener, at vi vil kunne tilbyde vores brugere den bedste service på markedet, indenfor vores branche.