CDON rabatkode

Rabatkoder til Nordens største varehus. CDON er ikke længere "bare en online spil og filmforhandler" - men en husholdning, sports og elektronikgigant der dominerer e-handelsmarkedet. CDON rabatkode åbner op for en prisfest, der rummer samtlige CDON lagersektioner. Køb blandt andet elektronik, skønhedsprodukter, legetøj, modetøj eller bøger til udsalgspriser på CDON.COM. Vi anskaffer rabatkoder der får husstandsbudgettet til at blive på benene. Rabat- og værdikode anføres under betalingsforløbet.

1 CDON rabatkoder496 DKK i gennemsnitlig rabatOpret rabatkode ♡
Sport 10% kode

Sport – 10% rabatkode til i forvejen nedsat sportsprodukter

Hele sportssektionen er sat ned med op til 70%. Alt i træningstøj, sko og bolde mv. Den rabat du får på dit sportskøb, kan du fratrække ekstra 10% rabat på! Tilføj denne rabatkupon i kurven, så får du -10% yderligere besparelse, på de i forvejen nedsatte sportsprodukter. Købskravet er minimum 800,- for brug af kuponen.

CDON AB
556406-1702
Box 385, Bergsgatan 20
SE-201 23 Malmö Sverige
+46 107 03 21 38
kundeserviceDK@cdon.com
CDON rabatkoder

CDON forgylder kunder med bonus, kampagner og særklasse rabat

Som CDON kunde bliver du forkælet i stor stil. Ikke kun med en brugervenlig og lækker webshop, men kundegoder som rabatkampagner, bonusoptjening, samt rabatkoder. Kundekøb er opdelt i prisklasser på den såkaldte bonustrappe, hvor du optjener fordele og rabatter. Jo større slutbeløb du handler for, desto bedre rabatgoder bliver du tilbud. I skrivende stund omfatter trappen 6 fordelagtige bonustrin, der spænder fra 0-800 kr.

Kampagner tilbydes i flid til kunder og er et must, at tjekke ud ved ethvert besøg hos cdon.dk. Kampagnetorvet byder på exceptionelt fordelagtige tilbud, der dækker ethvert købsbehov hos CDON.COM. Selve Kampagnetorvet rummer tilbud for samtlige af webshoppens mange spændende kategorier. Ligesom hos Prispresseren kan der på cdon.dk, scores rabatter på 40, 50 og 60% på blandt andet dametøj, parfume, mobiltilbehør, computere, bøger og hvidevarer.

CDON forhandler alt familien kan ønske sig

I det store online CDON varehus kan der shoppes for hele familien, på én enkelt webshop. CDON var engang den mest kendte online forhandler af film og spil. Det er langt fra sådan vi kender CDON den dag i dag. Ved dagens CDON kan der shoppes alt fra hårpleje, parfume og hudpleje, til spillekonsoller, babylegetøj og fitnessudstyr. Dette kommer til stor glæde for utroligt mange shoppingglade familier i Danmark. CDON har noget til ethvert rum i huset, endda til haven og sågar garagen.

Derfor er CDON.COM det bedste valg

Der er et utal af fordele ved at vælge den internationale virksomhed, men ben i Sverige. Selvom små såvel som store ordre alle leveres fra lageret i Sverige, er de ved din bopæl på rekordtid. Returlabel er selvfølgeligt vedlagt, så der ikke opstår besvær omkring returnering. Udover disse praktiske formaliteter har CDON også flere fordelagtige kundefordele heriblandt deres Marketplace, hvor dine egne varer kan sættes til salg igennem CDON webshoppen.

Med Marketplace løsningen er alt du skal gøre, at oprette dine produkter i butikken, godkende ordre når de sælges, og sende produkterne til modtageren. CDON overfører så efterfølgende indtægterne til dig. Du får derved din egen personlige webshop på deres shopping platform, med en kundebase på hele 2 millioner registreret kunder. CDON omfatter også andre glæder for dig som kunde, der samlet gør CDON til det absolut bedste valg. Se herunder 7 gode grunde til hvorfor, at vi mener CDON er den bedste webshop:

 1. Optjen bonus på Bonustrappen
 2. Største udvalg af udsalgskampagner
 3. Forær gavekort på valgfrit beløb
 4. Sælg gennem CDON Marketplace
 5. Altid aktive rabatkoder
 6. Køb nu, Betal senere
 7. Mulighed for fragtfri levering og retur

Kæmpe CDON varelager

Helse- og skønhedsprodukter fra velkendte plejemærker

Går du op i skønhed og hudpleje, er CDON et sandt paradis for dig. Med makeup fra luksuriøse varemærker som Max Factor, L’Oreal Paris, NYX og Maybelline kan du kun glæde dig til at udse den lækreste eyeliner, mascara, foundation eller pudder, concealer og primer. Vil du ligne en million uden at betale én, må du ikke gå glip af CDON’s vidunderlige skønhedssektion. Natur og plejeprodukter bliver hurtigt en omkostningsfuld omgang, hvis du ikke er prisbevidst.

På cdon.dk slipper du for prisbekymringerne, da du altid er sikret en fast lav pris på alle helsekost og hudpleje produkter, samt på parfumer og hårpleje. Læg den smukkeste makeup, der fremhæver alle de rigtige ansigtstræk med et lækkert concealer kit, og put prikken over i’et med en velduftene parfume der tiltrækker opmærksomhed fra alle omkring dig.

Fyld børneværelset med legetøj til barn og baby

Skab et børneunivers ethvert barn aldrig vil forlade igen. Gennem CDON børneudvalget i Børn & Baby sektionen, kan du købe børnetøj og legetøj, endda møbler til børneværelset, der vil gøre enhver børnevenlig sjæl vildt misundelig. Selv i bilen kan du glæde pigen med en Disney sele-pude, eller drengen med en super sprød autostol. Lad dit barn sove trygt om natten mens det omfavner en dejlig blød allergivenlig bamse fra Teddykompaniet. I dagtimerne kan du skabe massere af underholdning med sejt LEGO til drengene, og fine dukker fra Barbie til pigerne.

Fitnessprodukter der begejstrer motionisten og bodybuilderen

Kom i form med CDON træningsprodukterne. Uanset om dig eller din bedre halvdel er fan af crossfit, cirkeltræning, cykling, spinning, bodybuilding, løb eller powerwalk, kan du komme i dit livs form med redskaber, kosttilskud og træningstøj fra fitnessmærker som Star Nutrition, Casall, Polar, Nike, Nutramino, Adidas og flere unikke sportsbrands. Opbyg en krop hjemme på værelset, alle vil misunde dig for, med hjælp fra fitnessudstyr og kostprodukter til dumpingpriser, købt gennem CDON.COM. Også for træningsgrej er det tilladt, at benytte rabatkode til at opnå ekstra fitnessrabat.

Få et smart og sikkert hjem, med energivenlige hvidevarer

Går du op i sikkerhed, smarte og brugervenlige elektronik løsninger, og ikke mindst hvidevarer i elegant design, som samtidigt er energivenlige – så er der ingen tvivl om at Hjem & Have er kategorien du bør nærstudere ved CDON. Køb Danmarks mest energirigtige fryser og pryd samtidigt køkkenet, med et lækkert Amerikaner køleskab der kan levere isterninger til drinken. Gør den indvendige del af hjemmet brandsikkert med intelligent en røg- og brandalarm, mens ydersiden beskyttes af videoovervågning, bevægelsessensor og hjemmealarm.
CDON er den bedste vej til et trygt og miljørigtig hjem, der gør hverdagen lettere for hele familien.
CDON har stort spil og filmudvalg

Fede Film, hot musik og uundværlige spiltitler

CDON må siges at være mediespecialister med lang erfaring inden for spil, musik og filmtitler. Før sortimentet blev udvidet med alle ovenstående udsalgsgrupper, skabte CDON en online mediekanon på salg af de fedeste spil til spillekonsoller som Playstation, Xbox og Nintendo, samt computerspil i stor stil. Selv fra start var CDON.COM en uundværlig webshop når man søgte nye film og musik i alle genre. Heldigvis har butikken holdt fast i disse medier, og udvalget af spil og film er kun blevet endnu bedre. Kommende spiltitler kan forudbestilles og reserveres til alle platforme. Et utal af spil og musik kan downloades direkte fra cdon.dk efter betaling.

Skulle det ikke være tilfredsstillende nok, kan du da også købe din favorit spillekonsol eller lydenhed gennem CDON, til en uimodståeligt lav mediepris. Jagtes titler der ikke er til at opstøve, kan CDON måske være din redning, med er at Nordens aller mest omfattende medieudvalg af musik cd’er, filmgenre og spiltitler til glæde for de spilleglade unge såvel som ældre.

CDON hører under Qliro Group koncernen

Qliro Group AB er en førerende e-handelskoncern i Norden, som også tilbyder betalingsløsninger for andre virksomheder. Qliro Group står bag 8 millioner ordre årligt, med 4 millioner aktive e-handelskunder. Qliro Group har et stort ben indenfor hos flere velkendte netbutikker, der kan ses i oversigten nedenfor.

 • Bodystore.dk
 • Gymgrossisten.com
 • Lekmer.dk
 • nlyman.com
 • Nelly.com
 • Members.com

CDON rabatkodefelt

Sådan skabes et billigere CDON køb

Som tidligere kunde på CDON.COM har du måske bemærket at CDON har indbygget et værdikodefelt placeret i betalingsprocessen, og et menupunkt i topbaren med navnet Rabatkoder. Under punktet Rabatkoder finder du attraktive salgsfremmende koder, der giver kunder ekstra rabat på forskellige køb. Du angiver rabatkoden i det tidligere omtalte værdikodefelt, hvorefter din rabat vil fremgå af totalsummen i indkøbskurven. Bemærk dog at det langt fra er alle gyldige rabatkoder der fremgår på CDON’s egen hjemmeside. Vi tilbyder andre og mere fordelagtige tilbudskoder til anvendelse hos CDON.

CDON Outlet

Det store varehus tilbyder traditionen tro, et kæmpe Outlet mekka der indebærer udsalgspriser, som er presset med op til 80%. Outlet'et omfatter tilbudssektioner som Sport, Sko, Outdoor, Baby, Spil og Mobiltelefoni. Udsalgspriserne på CDON outlet er så utroligt lave, for at få ryddet ud i varelageret, og skabet plads til nye spændende husholdnings- og elektronikartikler.

Rentefri kredit

I perioder er det muligt at shoppe på kredit rentefrit, gennem Qliro der står bag CDON.COM. Det tilbydes ofte i perioder over 3 måneder, hvor du bestiller og modtager dine CDON produkter nu, men betaler først 3 måneder efter (uden pålagte renteomkostninger).

Udløbet rabatkoder til CDON

Vi viser også udløbet CDON rabatkoder (i nogle tilfælde virker de stadig)

-20% Headsets

Headset rabatkode på 20% – Gælder for alle hovedtelefoner og headsets

Headsets og hovedtelefoner, velegnet til musik, mobiltelefoner, gaming og meget mere. Alle headset mærker og modeller fås -20% billigere med vores hovedtelefon rabatkode. Gælder alle hovedtelefonmærker leveret af CDON.COM. Mange headsets er i forvejen nedsat, disse kan også købes med rabatkoden!

-40% på Trust

Trust produkter: 40% rabatkode der gælder på ALT af mærket Trust.

Den vildeste rabatkode CDON hidtil har udstedt på Trust produkter. Rabatkuponen giver -40% lavere priser på alt hvad du kan købe fra Trust. Det gælder artikler som: headsets, computertasker, mus/tastatur, webkamera, højtalere, rat og pedaler mv.

-20% Gamerstole

Spar -20% på Gamingstole med kode

En god gamerstole er u-undværlig for en rigtig gamer! Den helt rette højde, vinkel, rygstilling og ikke mindst afstand til skærmen er ufattelig vigtig for en god gamer, og ikke mindst for din krop! Det støtter CDON op om og giver derfor -20% på gamerstole ved brug af vores gamingstol rabatkode.

100 kr. Rabatkupon

Betal med PayPal og få 100 kr. rabatkode!

Hvis du vælger at betale med PayPal kan du få 100 kr. rabat på dit næste CDON køb. Så snart din betaling er gennemført med PayPal, modtager du en 100 kr. rabatkode til CDON på e-mail. Gælder ordre for mindst 500,- Koden kan benyttes frem til 06/07-2017 kr. Ingen minimumskrav på CDON kuponen.

Surface 1000,-

Mircrosoft Surface (Ny model) Spar 1000 kr. på Cdon.dk

den helt nye Surface Book fra Microsoft 1.000 kr. billigere gennem CDON.COM. Benyt computer-kuponen og få modregnet rabatten ved betalingsprocessen. Microsoft Surface har hele 8GB ram og 128GB SSD harddisk, samt en kraftig i5 CPU.

30% på Emerio

Spar 30% på alle husholdningsapparater fra Emerio

Som overskriften siger får du med kuponkoden 30% på Emerio husholdningsprodukter. Kvalitets elektronikprodukter som køkkenvægte, støvsugere, toaster og popcornmaskine med mere.

50% Farming Sim

Få Farming Simulator Big Bud expansion 50% billigere lige nu!

CDON forhandler det populære Farming Simulator, og den nye 2017 udgave er kommet med en expansionpack der hedder Farming Simulator Big Bud som du kan tilkøbe med 50% spilrabat, ved samtidigt køb af Farming Simulator 17 spillet. (Gælder også collectors edition)

-20% Hvidevarer

CDON + Whiteaway rabatkode: Spar 20% på tusindevis af hvidevarer!

CDON har i samarbejde med Whiteaway udstedt en overraskende rabatkode, der giver dig 20% hvidevarer rabat på flere tusinde forskellige hvidevarer til hjemmet! Rabatkuponen gælder husholdningsprodukter som ovne, komfur, vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner og køleskabe mv. Men CDON koden er kun aktiv i 3 dage!

-25% Fiskars

One night rabatkode: Spar 25% på alt fra Fiskars (kun i dag)

25% rabat med rabatkode ved CDON. Koden er gyldig på alle Fiskars produktkøb. Fiskars er det førerende mærke af produkter indenfor havearbejde, vanding samt køkkenredskaber. Men husk at rabatkoden kun er aktiv frem til midnat.

20% På alt Nilfisk

Nilfisk -20% på alt med kupon (støvsugere, højtryksrensere og vinduesvaskere)

Trænger du til en ny elektronisk vinduesvasker, en kraftig støvsuger, eller højtryksrenser til bilen? Slå til nu og spar 20% på alle Nilfisk produkter forhandlet af CDON. Benyt koden resten af dagen frem til kl. 00:00.

-75% Green Friday

Green Friday (Ligesom Black Friday – Gælder T.O.M 1 maj)

CDON har oplevet så stor efterspørgsel på Black Friday deals, at de har valgt at opfinde Green Friday, der ligesom Black Friday kører i 24 timer, med nye stærke tilbud hver eneste time. Rabatten kører over hele weekenden, men i begrænset antal – så der skal fart på, hvis du vil nå de vildeste CDON rabatter hidtil!

Spil 10% rabat

Digitale spil 10% rabatkode. Download en digital spiludgave og spar (PC/Xbox/PS)

Slip for ventetiden på at modtage dit nye spil og spar plads i hjemmet. Download en digital udgave af dit nye spil og spar 10%. Rabatkoden er til brug på digitale spil for Playstation, Xbox og computer. Alle spil der fremgår på kampagnesiden gælder med.

Singer Spar -20%

Singer symaskine rabat – Spar 20% m. kuponkode (flere end 20 modeller)

Uanset hvad dit behov for at sy er, så har Singer den helt rigtige symaskine for dig. Der er nemlig flere end 20 forskellige maskiner til syning, og du sparer 20% på alle symaskinerne, men kun til og med mandag i uge 13. Symaskinerabatten fratrækkes først ved kassen efter aktivering af Singer kuponkoden.

200 kr. Sportsrabat

200 kr. kuponkode + 20-40% sportsrabat (dvs. rabat på i forvejen nedsatte sportsting)

Træningsprodukter og sportsartikler er allerede nedsat med 20-40% på CDON.dk, så hvorfor ikke lige trimme priserne yderligere 200 kr. med sports rabatkoden her? Foretag et sportskøb på 800,- eller over, så fratrækkes de 200 kroner total summen. Jep du har forstået det rigtigt, du får ekstra rabat på rabatprisen!

-25% Remington

Remington deal: Spar 25% på alle Remington-produkter (Hårtrimmere, glattejern m.m.)

Endnu et vildt fødselsdagstilbud fra CDON varehuset. Kender du Remington? Dem der står bag markedets bedste glattejern og barbermaskiner? Så vil du med garanti elske de 25% der er, at spare på alle disse elektronikprodukter via vores CDON rabatkode. Glattejern, barbermaskiner, hårtrimmere, hårtørrere og endda de sprit nye epilatore samt ladyshavere.

-20% på beauty

Få -20% på makeup, børster og negleprodukter (CDON fødselsdags-kode)

Fordi CDON nu er blevet 18 år og myndig, skal det fejres med et brag af en fest! Derfor skal alle bære smuk makeup, samt flotte negle. Hvilket også er hvorfor alle disse vidunderlige sminkeprodukter bliver 20% billigere ved betaling, når bare makeup rabatkoden aktiveres lige før betalingen.

20% Panasonic

Panasonic fødselsdagsrabat – 20% rabatkode til alt fra elektronikproducenten.

CDON forhandler et udsøgt elektroniksortiment fra velkendte Panasonic, der dækker alle behov i hverdagen. I anledningen af CDON’s 18 års fødselsdag fås alt fra Panasonic med 20% rabat t.o.m d. 27 marts, ved brug af Panasonic fødselsdags-rabatkoden.

30% OBH + Tefal

Fødselsdags deal: 30% på ALT fra OBH Nordica og Tefal i 10 dage.

I anledningen af CDON’s fødselsdag får du her en 30% rabatkode der kan bruges til ALT hvad der findes af OBH Nordica eller Tefal produkter! 2 af markedets førerende mærker indenfor hjemmeelektronik. Så kan CDON vidst heller ikke fejre fødselsdag med mere stil! Koden er aktiv t.o.m 27 marts 2017.

Fragt Rabatkode

CDON rabatkode til gratis fragt! Køb for 100,- eller over, og få fri levering via koden.

De næste 2 dage får du hos CDON gratis levering, når du aktiverer rabatkoden her. Gør et super kup og spar fragten når du handler for små 100 kr. eller derover, inden d. 15/03 kl. 10:00. Gælder både skønhed, elektronik, musik/film/spil, sport og hvad du ellers kunne finde på at shoppe hos Cdon.dk.

3 mdr. spar -47%

Crazy gamer rabatkode: 3 måneders Xbox Live GOLD medlemskab for 79,-

Vild deal til gameren! Få det store Xbox Live GOLD medlemskab i 3 måneder for kun 79 DKK. Benyt denne CDON rabatkode til, at få gamer-rabatten med det samme. Spar 47% i forhold til Vejledende udsalgspris på 149,- for Xbox Live Gold.

Makeup Spar 44+15%

CDON rabatkode – 15% på makeup. Få yderligere rabat på i forvejen nedsatte makeup-sæt.

Shop makeup-sæt ved CDON med alt hvad du kunne ønske dig for, at lægge den perfekte makeup. Alle de store makeup paletter og makeup bokse er nedsat med op til 44%, og gennem denne CDON rabatkode opnås yderligere 15% makeuprabat. Gælder kvalitets makeupmærker som f.eks. 2K og Makeup Box.

100,- Film & tv-serier

The Oscars CDON rabatkode – Få 100 kr. rabat på film og tv-serier (til de første 3.000 kunder)

I anledningen af The Oscars har CDON valgt, at give de første 3.000 filmglade kunder muligheden for 100 kr film- og tv-serierabat. Rabatkuponen er gyldig t.o.m 15 marts 2017, og for filmkøb over 400 kr. Kuponen virker ikke ved forudbestillinger.

1588,- Playstation 4

PS4 kun 1.588 kr. spar 36% – Playstation 4 Slim aldrig set billigere! (2 farvevarianter)

One time deal på PS4, fra CDON.COM. Køb en Playstation 4 500GB Slim for kun 1588,- Dette er Danmarks bedste ps4-pris! Vælg mellem PS4 Black eller Glacier White. Konsollen kan købes i få dage, og i et begrænset antal, til denne meget lave online pris. OBS: CDON rabatkode til konsoltilbuddet, kræves ikke.

??? Hemmeligt tilbud

CDON hemmelig Mega Deal (frigives 03/03-2017) Til 1588,- kan du gætte det?

OBS! Begrænset antal og først til mølle! CDON frigiver deres måske bedste gamer-deal nogensinde fredag d. 3/3 – kan du gætte hvad det er? Ingen ved det, alle venter spændt. Kunne det være en crazy pris på en Nintendo Switch? (der har release den dato), En PS4, Xbox One, Wii, eller en kæmpe spilpakke? Skynd dig at tjekke på datoen, da der kun er tale om få stk 😉

CDON
Karakter: 4.86/5 Antal stemmer: 57

377 personer

har sparet hos CDON ♡

Sorter efter rabat for:

Gå aldrig glip af et godt tilbud

Chains LTD – Nyhed i Danmark

Helt nye duftfriskere i Danmark