CDON rabatkode

Rabatkoder til Nordens største varehus. CDON er ikke længere "bare en online spil og filmforhandler" - men en husholdning, sports og elektronikgigant der dominerer e-handelsmarkedet. CDON rabatkode åbner op for en prisfest, der rummer samtlige CDON lagersektioner. Køb blandt andet elektronik, skønhedsprodukter, legetøj, modetøj eller bøger til udsalgspriser på CDON.COM. Vi anskaffer rabatkoder der får husstandsbudgettet til at blive på benene. Rabat- og værdikode anføres under betalingsforløbet.

3 verificeret rabatkoder496 DKK i gennemsnitlig rabatOpret rabatkode ♡
Titan Spar 1000,-

Få din nye spinningcykel 1.000,- billigere ved brug af kuponkode hos CDON.

Titan er et anerkendt mærke til hjemme fitnessudstyr. Vil du ikke gå på kompromis med kvalitet, men ønsker en fast lav pris, er det Titan du bør vælge. Titan Spinbike har en vejl. udsalgspris på 3.000 DKK. men hos CDON slipper du med at betale 1.999,- takket være vores Titan 1000 kr. rabatkupon!

45% På hvidevarer

Hvidevarer rabatkode der giver 45% rabat på udvalgte mærker og varianter

CDON har håndplukket de lækreste modeller af køleskabe, komfur, opvaskemaskiner m.m. i samarbejde med Whiteaway A/S. Disse hvidevarer er af bedste kvalitet fra velkendte hvidevareproducenter. Når du aktiverer denne rabatkode bliver der skåret 45% af hvidevareprisen!

Serier 50,- serierabat

TV-serie rabatkode: Køb serier på CDON og slip 50 kr. billigere end normalvis.

Med denne tv-seriekode spares der 50 DKK. på alle serier, ved forudbestilling. Er der en ny sæson på vej af din favorit tv-serie, så forudbestil serien ved CDON nu, og spar 50,- (du modtager den selvfølgeligt også før alle de andre)

CDON AB
556406-1702
Box 385, Bergsgatan 20
SE-201 23 Malmö Sverige
+46 107 03 21 38
kundeserviceDK@cdon.com
CDON rabatkoder

CDON forgylder kunder med bonus, kampagner og særklasse rabat

Som CDON kunde bliver du forkælet i stor stil. Ikke kun med en brugervenlig og lækker webshop, men kundegoder som rabatkampagner, bonusoptjening, samt rabatkoder. Kundekøb er opdelt i prisklasser på den såkaldte bonustrappe, hvor du optjener fordele og rabatter. Jo større slutbeløb du handler for, desto bedre rabatgoder bliver du tilbud. I skrivende stund omfatter trappen 6 fordelagtige bonustrin, der spænder fra 0-800 kr.

Kampagner tilbydes i flid til kunder og er et must, at tjekke ud ved ethvert besøg hos cdon.dk. Kampagnetorvet byder på exceptionelt fordelagtige tilbud, der dækker ethvert købsbehov hos CDON.COM. Selve Kampagnetorvet rummer tilbud for samtlige af webshoppens mange spændende kategorier. Ligesom hos Prispresseren kan der på cdon.dk, scores rabatter på 40, 50 og 60% på blandt andet dametøj, parfume, mobiltilbehør, computere, bøger og hvidevarer.

CDON forhandler alt familien kan ønske sig

I det store online CDON varehus kan der shoppes for hele familien, på én enkelt webshop. CDON var engang den mest kendte online forhandler af film og spil. Det er langt fra sådan vi kender CDON den dag i dag. Ved dagens CDON kan der shoppes alt fra hårpleje, parfume og hudpleje, til spillekonsoller, babylegetøj og fitnessudstyr. Dette kommer til stor glæde for utroligt mange shoppingglade familier i Danmark. CDON har noget til ethvert rum i huset, endda til haven og sågar garagen.

Derfor er CDON.COM det bedste valg

Der er et utal af fordele ved at vælge den internationale virksomhed, men ben i Sverige. Selvom små såvel som store ordre alle leveres fra lageret i Sverige, er de ved din bopæl på rekordtid. Returlabel er selvfølgeligt vedlagt, så der ikke opstår besvær omkring returnering. Udover disse praktiske formaliteter har CDON også flere fordelagtige kundefordele heriblandt deres Marketplace, hvor dine egne varer kan sættes til salg igennem CDON webshoppen.

Med Marketplace løsningen er alt du skal gøre, at oprette dine produkter i butikken, godkende ordre når de sælges, og sende produkterne til modtageren. CDON overfører så efterfølgende indtægterne til dig. Du får derved din egen personlige webshop på deres shopping platform, med en kundebase på hele 2 millioner registreret kunder. CDON omfatter også andre glæder for dig som kunde, der samlet gør CDON til det absolut bedste valg. Se herunder 7 gode grunde til hvorfor, at vi mener CDON er den bedste webshop:

 1. Optjen bonus på Bonustrappen
 2. Største udvalg af udsalgskampagner
 3. Forær gavekort på valgfrit beløb
 4. Sælg gennem CDON Marketplace
 5. Altid aktive rabatkoder
 6. Køb nu, Betal senere
 7. Mulighed for fragtfri levering og retur

Kæmpe CDON varelager

Helse- og skønhedsprodukter fra velkendte plejemærker

Går du op i skønhed og hudpleje, er CDON et sandt paradis for dig. Med makeup fra luksuriøse varemærker som Max Factor, L’Oreal Paris, NYX og Maybelline kan du kun glæde dig til at udse den lækreste eyeliner, mascara, foundation eller pudder, concealer og primer. Vil du ligne en million uden at betale én, må du ikke gå glip af CDON’s vidunderlige skønhedssektion. Natur og plejeprodukter bliver hurtigt en omkostningsfuld omgang, hvis du ikke er prisbevidst.

På cdon.dk slipper du for prisbekymringerne, da du altid er sikret en fast lav pris på alle helsekost og hudpleje produkter, samt på parfumer og hårpleje. Læg den smukkeste makeup, der fremhæver alle de rigtige ansigtstræk med et lækkert concealer kit, og put prikken over i’et med en velduftene parfume der tiltrækker opmærksomhed fra alle omkring dig.

Fyld børneværelset med legetøj til barn og baby

Skab et børneunivers ethvert barn aldrig vil forlade igen. Gennem CDON børneudvalget i Børn & Baby sektionen, kan du købe børnetøj og legetøj, endda møbler til børneværelset, der vil gøre enhver børnevenlig sjæl vildt misundelig. Selv i bilen kan du glæde pigen med en Disney sele-pude, eller drengen med en super sprød autostol. Lad dit barn sove trygt om natten mens det omfavner en dejlig blød allergivenlig bamse fra Teddykompaniet. I dagtimerne kan du skabe massere af underholdning med sejt LEGO til drengene, og fine dukker fra Barbie til pigerne.

Fitnessprodukter der begejstrer motionisten og bodybuilderen

Kom i form med CDON træningsprodukterne. Uanset om dig eller din bedre halvdel er fan af crossfit, cirkeltræning, cykling, spinning, bodybuilding, løb eller powerwalk, kan du komme i dit livs form med redskaber, kosttilskud og træningstøj fra fitnessmærker som Star Nutrition, Casall, Polar, Nike, Nutramino, Adidas og flere unikke sportsbrands. Opbyg en krop hjemme på værelset, alle vil misunde dig for, med hjælp fra fitnessudstyr og kostprodukter til dumpingpriser, købt gennem CDON.COM. Også for træningsgrej er det tilladt, at benytte rabatkode til at opnå ekstra fitnessrabat.

Få et smart og sikkert hjem, med energivenlige hvidevarer

Går du op i sikkerhed, smarte og brugervenlige elektronik løsninger, og ikke mindst hvidevarer i elegant design, som samtidigt er energivenlige – så er der ingen tvivl om at Hjem & Have er kategorien du bør nærstudere ved CDON. Køb Danmarks mest energirigtige fryser og pryd samtidigt køkkenet, med et lækkert Amerikaner køleskab der kan levere isterninger til drinken. Gør den indvendige del af hjemmet brandsikkert med intelligent en røg- og brandalarm, mens ydersiden beskyttes af videoovervågning, bevægelsessensor og hjemmealarm.
CDON er den bedste vej til et trygt og miljørigtig hjem, der gør hverdagen lettere for hele familien.
CDON har stort spil og filmudvalg

Fede Film, hot musik og uundværlige spiltitler

CDON må siges at være mediespecialister med lang erfaring inden for spil, musik og filmtitler. Før sortimentet blev udvidet med alle ovenstående udsalgsgrupper, skabte CDON en online mediekanon på salg af de fedeste spil til spillekonsoller som Playstation, Xbox og Nintendo, samt computerspil i stor stil. Selv fra start var CDON.COM en uundværlig webshop når man søgte nye film og musik i alle genre. Heldigvis har butikken holdt fast i disse medier, og udvalget af spil og film er kun blevet endnu bedre. Kommende spiltitler kan forudbestilles og reserveres til alle platforme. Et utal af spil og musik kan downloades direkte fra cdon.dk efter betaling.

Skulle det ikke være tilfredsstillende nok, kan du da også købe din favorit spillekonsol eller lydenhed gennem CDON, til en uimodståeligt lav mediepris. Jagtes titler der ikke er til at opstøve, kan CDON måske være din redning, med er at Nordens aller mest omfattende medieudvalg af musik cd’er, filmgenre og spiltitler til glæde for de spilleglade unge såvel som ældre.

CDON hører under Qliro Group koncernen

Qliro Group AB er en førerende e-handelskoncern i Norden, som også tilbyder betalingsløsninger for andre virksomheder. Qliro Group står bag 8 millioner ordre årligt, med 4 millioner aktive e-handelskunder. Qliro Group har et stort ben indenfor hos flere velkendte netbutikker, der kan ses i oversigten nedenfor.

 • Bodystore.dk
 • Gymgrossisten.com
 • Lekmer.dk
 • nlyman.com
 • Nelly.com
 • Members.com

CDON rabatkodefelt

Sådan skabes et billigere CDON køb

Som tidligere kunde på CDON.COM har du måske bemærket at CDON har indbygget et værdikodefelt placeret i betalingsprocessen, og et menupunkt i topbaren med navnet Rabatkoder. Under punktet Rabatkoder finder du attraktive salgsfremmende koder, der giver kunder ekstra rabat på forskellige køb. Du angiver rabatkoden i det tidligere omtalte værdikodefelt, hvorefter din rabat vil fremgå af totalsummen i indkøbskurven. Bemærk dog at det langt fra er alle gyldige rabatkoder der fremgår på CDON’s egen hjemmeside. Vi tilbyder andre og mere fordelagtige tilbudskoder til anvendelse hos CDON.

CDON Outlet

Det store varehus tilbyder traditionen tro, et kæmpe Outlet mekka der indebærer udsalgspriser, som er presset med op til 80%. Outlet'et omfatter tilbudssektioner som Sport, Sko, Outdoor, Baby, Spil og Mobiltelefoni. Udsalgspriserne på CDON outlet er så utroligt lave, for at få ryddet ud i varelageret, og skabet plads til nye spændende husholdnings- og elektronikartikler.

Rentefri kredit

I perioder er det muligt at shoppe på kredit rentefrit, gennem Qliro der står bag CDON.COM. Det tilbydes ofte i perioder over 3 måneder, hvor du bestiller og modtager dine CDON produkter nu, men betaler først 3 måneder efter (uden pålagte renteomkostninger).

Udløbet rabatkoder

Vi gemmer og viser eventuelle udløbet rabatkoder (i nogle tilfælde virker de stadig)

Logitech 20% udstyrsrabat

Logitech Week – 20% elektronikrabat på alt computer og gamingudstyr fra Logitech.

spar 20% på alt fra computerudstyrs producenten Logitech. Besøg CDON gennem rabatknapppen og få adgang til hele Logitechudvalget. Computerhøjtalere, webcam, samt trådløse tastatur og mus i verdensklasse. Gælder ikke for udsolgte Logitechprodukter.

Netværk 20% netværkskode

CDON 20% Netværk rabatkode – Gælder kun i dag, men på hele Netværkssektionen.

Få 20% netværksrabat på alt netværksudstyr og netværkstilbehør. Gælder kun dags dato d. 29/1-2017, men også nedsat Netværksgrej! Netværkstilbuddet indebærer bla. trådløse routere, signalforstærkere og netværksalarmer mv.

CDON
Karakter: 4.73/5 Antal stemmer: 26

95 personer

har sparet hos CDON ♡

Sorter efter type:

Rabatkoder for populære butikker

Gå aldrig glip af en rabatkode.