fbpx

Nemmegaver rabatkoder

25% gaverabat

Få mindst 25% rabat på en eller flere, af dine Nemmegaver bestillinger.

Vis detaljer
Gør et godt gavekup, og få 25% rabat eller mere på gaverne, til dem der står dig nær. Følg linket og få dine procenter ved Nemmegaver, med det samme. Rabatkode er ikke nødvendig.
✓ Gyldig
NemmeGaver.dk
Romdrupvej 126
9270 Klarup
Danmark
+45 50 50 78 88
kontakt@nemmegaver.dk

Nemmegaver leverer gaverne til alle begivenheder

Firmanavnet siger det hele. Det har aldrig været nemmere at købe en gave, samt få inspiration til perfekte gaver. Teamet bag Nemmegaver specialiserer sig i at forhandle de bedste gaver for hele landet. Der lægges vægt på at sælge produkter som kan glæde enhver, og skabe inspiration for dem der er tørlagt for idéer. Selvom du skal forære gaven til én der har alt, vil Nemmegaver.dk trods dette, altid være istand til, at hjælpe angående inspirerende gaver som kan skabe glæde.

Selvom du sikkert ikke lige tænker over det. Så er gaver belejlige ved utroligt mange begivenheder. Gaver egner sig til andet end jul og fødselsdage. For blot at nævne nogle få, som: Babyshower, Housewarming, Reception, Bryllup, Værtindegaver eller Konfirmationsgaver. Nemmegaver har gaver til alle disse, og mange flere begivenheder. Husk at suppler med en fordelagtig Nemmegaver rabatkode, så købet kan blive lidt større uden merpris.

Nemmegaver henvender sig også til firmaer

Skal der foræres firmagaver så kan Nemmegaver plus rabatkode, varmt anbefales. Firmagaver kan ofte være svære at finde. Der er ofte mange problemstillinger i forbindelse ved sådanne gaver. Som du sikkert ved, er det svært at finde en gave der vil glæde alle. Det er samtidigt svært at finde en gave som folk, ikke i forvejen ejer. Alt dette er Nemmegaver.dk helt klar over, derfor er der også taget højde for disse ting i deres udvalg. Du kan derfor med stor sikkerhed finde firmagaver på Nemmegaver.dk, som vil glæde enhver medarbejder. Og glæd dig selv med den gratis rabatkode til Nemmegaver som du fortjener.

Aktiver vores rabatkode hos Nemmegaver og få gaverabat

Hvem vil ikke gerne kunne forære en større gave? Hvis du sørger for at benytte vores rabatkode i forbindelse med dit gavekøb, vil du med garanti også kunne få råd til større gaver. Som firma kan du tilmed også få glæde af en Nemmegaver rabatkode, der giver luft i firmaøkonomien. Hvis du køber gaver for et helt team, vil en gyldig rabatkode kunne øge størrelsen væsentligt på hver eneste gave, og derved mindske risikoen for, at kunne fremstå smålig blandt dine ansatte.

I tvivl om hvor rabatkode indtastes hos Nemmegaver? Når de valgte gaver er lagt i din varekurv, klikkes der på “gå til kassen” i højre sidebar, efterfølgende klikkes “fortsæt til bestilling”. Her vil du nederst på formularen, kunne se feltet “Rabatkode” hvor der blot skrives den valgte rabatkode. Du vil nu kunne se, at din rabat er blevet fratrukket beløbet, som skal betales ved Nemmegaver.

Slip for hele levering og indpakningsbesværet

Om du skal forære én eller flere gaver, er det altid rart at slippe for alt besværet omkring indpakning, køb af gavebånd, gavepapir, samt til-og-fra kort. Hos Nemmegaver klarer de hele arbejdet for dig, helt gratis! Få pakket gaverne ind gratis, i papir efter eget valg, med Nemmegaver. Send pakkerne direkte til modtageren, såfremt du ønsker dette. Man kan endda skrive dit eget personlige kort til modtageren på webshoppen. Nemmere bliver det simpelthen ikke.

Gratis fragt

Få leveret din gave hos dig selv eller hos modtageren helt gratis, hvis du køber for 300 kr. eller mere. Ved køb for under dette beløb, koster fragten fra 39 kr. Gaven sendes direkte til modtageren hjemme eller på arbejdet, den dag det ønskes.

Lagersalg

Gør et godt kup, før det er for sent. I kategorien Lagersalg, finder du alle varer som enten udgår, eller kun er tilbage i et begrænset parti. Derfor er priserne skruet helt i bund.

Gratis gaveindpakning

Få pakket alle gaverne ind uden merpris. Få leveret din gave direkte til modtageren, med et privat til-og-fra kort - som du selv kan udforme, helt uden ekstraomkostninger.

Betal som det passer dig

Har du ikke pengene lige nu? Man kan købe på afbetaling uden renter og gebyr. Vil du hellere betale hele beløbet med det samme? Dette er også muligt, med enten betalingskort eller MobilePay. Husk prisen er lavere hvis der benyttes rabatkode ved bestillingen.

Kundeservice

Kontakt Nemmegaver.dk pr. mail eller telefon.

Skal gaven returneres?

Fortrudt dit gavekøb? Eller ønsker modtageren, gaven returneret, mod forventning? Så er der ingen grund til panik. Dette kan sagtens lade sig gøre, i helt op til 14 dage efter ordren er modtaget.

Prisgaranti

Alle produkter er omfattet af prisgaranti. Prisgarantien afhænger af den enkelte sag.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv opdateret på spændende tilbud, samt gode gaver du kan give til dine kære.

Firmagaver

Firmagaver gives til kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Uanset målgruppen, så er det vigtigt at give en gave, der falder i alles smag; og dels finde gaver, der signalerer, at virksomheden giver en gave med tanke bag - til lige netop den enkelte medarbejder. Kontakt Nemmegaver.dk og få professionel rådgivning om hvilke gaver, der passer til jeres virksomhedsprofil.

10% Rabatkode

Denne Nemmegaver rabatkode giver 10% rabat på ALLE gaver i shoppen!

Vis detaljer
Kunne du tænke 10% på alle gaveartikler i Nemmegavers netbutik? Benyt da, den her gave rabatkode! Det gælder kun ved afhentning af gavebestillinger i den fysiske butik.
Gratis Fragt

Spar fragtomkostningerne hos gaveshoppen, Nemmegaver

Vis detaljer
Få leveret Nemmegaver ordrer gratis hos dig selv, eller modtageren af gaven. For at få adgang til gratis levering skal du købe for mindst 300 kr. Gælder alle produkter og uden rabatkode, på nemmegaver.dk
100 kr. spilrabat

100 DKK. brætspilrabat på populære Bezzerwizzer brætspil (kåret til årets familiespil)

Vis detaljer
Bestil din udgave af Bezzewizzer med Nemmegaver rabatkode, og få 100,- kontantrabat. Vælg mellem Bezzerwizzer original, familieudgave eller favoritten Quizmysteriet. Så er du sikret mange timers sjov for hele familien. Den perfekte gave for forældrene!
Gratis gavekort

Gratis kort til alle gaver! Skriv et gratis gavekort til enhver begivenhed, for både ham og hende.

Vis detaljer
Få et gratis og personligt gavekort, som du kan vedlægge din gave. Du bestemmer selv design, tekst, korttype og det er helt gratis! Kort der passer til barnedåb, fødselsdage, konfirmationer og studenter.
50% på lagerudsalg

Lagerudsalg ved Nemmegaver: Halveret priser på en lang række gaveartikler.

Vis detaljer
Shop gaveartikler til halve priser online, på Nemmegaver.dk. Få råd til større gaver takket være Nemmegaver's lagerudsalg. Køkkenmaskiner, brætspil til børn, dørtelefon, samt andre billige gaveidéer.
-10% Guld vin

Få 10% rabat på Goldbar wine (1.5L vin med 23 karat bladguld)

Vis detaljer
Denne guld vin er den perfekte gave til studenten, livsnyderen eller personen der har alt! Vinen vækker stor opmærksomhed med dens eksklusive design og indpakning. Vinen er pakket ind som en guldbar, og flasken indeholder 23 karat ægte bladguld som kan drikkes! Denne 1,5 liters flaske kan du få 10% rabat på med rabatkoden til Nemmegaver. (gælder kun ved afhentning)
Nemmegaver
Karakter: 4.48/5 Antal stemmer: 21

659 personer

har sparet hos Nemmegaver ♡

Praktisk

Nemmegaver rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 104 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Nemmegaver

Nemmgaver er spækket med gaver i alle afskygninger og prislejer. På nemmegaver.dk finder du gode, billige gaver. Hos os finder du rabatkode dertil. Om du skal bruge en fødselsdagsgave, julegave eller firmagave, så er det Nemmgaver der rammer plet hver gang. Vores mission er selvfølgeligt at formidle en fordelagtig rabatkode hertil.

Gå aldrig glip af et godt tilbud