fbpx

Propagandashop rabatkode

-50% Designerrabat

Designer deal: Ved at besøge Propaganda rabatlinket her, får du -50% designerrabat

Vis detaljer
Tryk på Få Rabat, og få Propaganda designprodukter til halv pris. Dealen indebærer boligtilbehør i alle prisklasser og indretningsgenre. Lamper, rumdelere, dørmåtter, avisholdere og deco-stickers er noget af det spændende indretningsgrej du får -50% på.
✓ Gyldig
PROPAGANDAshop
Spettrupvej 1D
8722 Hedensted
Danmark
+45 36 99 79 46
info@propagandashop.dk

Propagandashop er en alsidig indretningsshop! Nipsgenstande og praktisk boligtilbehør for ethvert hjem, i eksklusive designs fra Skandinaviske designermærker. Propagandashop har også mange gode muligheder for at finde gaver, til personen der har alt! Forkæl hjemmet med en af de flotte designerlamper fra VITA copenhagen, eller den madglade med en lækker og anderledes krydderi behandling med kant, fra rivsalt. Få vores Propagandashop rabatkode så du kan gå i gang med den helt store shoppingoplevelse hos den kreative og seriøse gadgetbutik Propagandashop.dk. Tag et kig indenfor og bliv inspireret i den førerende boligtilbehørsbutik online.

Fragt og levering

Fri fragt ved køb over 499,- og dag-til-dag levering

Tilbud

Hop ind på tilbudssiden og find massere af skarpe priser, på flotte produkter!

Gavefinder

Brug gavefinderen til at få hjælp og inspiration til at vælge den helt rigtige gave til enhver anledning. Vælg mellem over 3.000 sjove og farverige designprodukter som kan skabe glæde hos enhver. Benyt filtreringsmulighederne til at finde rundt i de mange gaveidéer og vælge den gave som passer perfekt til netop dit behov.

Betalingsform

VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, JCB, American Express, MobilePay, PayPal og VIABILL.

Kundeservice

E-mail, telefon og livechat.

Retur

Når du handler hos Propagandashop.dk har du altid 30 dages fuld returret. Varen skal blot returneres i samme stand som den blev modtaget. Udskriv og udfyld deres returformular med den vare/de varer, du ønsker at returnere og indsend det samlet til nedenstående returadresse.Du skal selv afholde forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen, og de sender dig en bekræftelse inden for 5 arbejdsdage fra vi har modtaget din returpakke.Ønsker du overførsel til anden bankkonto, bedes du angive dette på retursedlen. Senest 14 dage efter Propagandashop.dk har modtaget din henvendelse om fortrydelse, vil du få tilbagebetalt varens fulde beløb samt eventuelle leveringsomkostninger svarende til den billigste forsendelsesmetode. Tilbagebetalingen vil ske med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre du udtrykkeligt beder om andet.

Prisgaranti

Der er prisgaranti på alle produkter. Hver sag behandles individuelt.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at høre om gode tilbud, spændende nyheder og andre muligheder. Det kan afmeldes til enhver tid.

LUO -75% rabat

Få 10 x LUO Lanterner for kun 49,- (Spar 150 kr.)

Vis detaljer
Shop 10 stk. søde LUO papirpose lanterner for kun 49 kr. Normalpris er 200,- Du opnår derved en rabat på hele 150 kr. på DesignCode LUO. De måler 18x8 cm. og er udviklet af brændhæmmende papir
Mr. P 400,- rabat

Mr. P One man shy – Få 400 kr. lamperabat på den søde og frække bordlampe!

Vis detaljer
Skal du- eller kender du én der skal blive ejer, af den stilede designerbordlampe fra Mr. P? Få 400 DKK. rabat (normalpris 800,-) så du kun skal af med 400,- for denne skønne lille frækkert. One man shy er den lille nøgne mand der er lidt genert, og derfor har en lampeskærm på hovedet.
Propagandashop
Karakter: 4.6/5 Antal stemmer: 15

270 personer

har sparet hos Propagandashop ♡

Praktisk

Propagandashop rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 431 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Propagandashop

Propagandashop er en alsidig indretningsshop som vi har rabatkoder til. Nipsgenstande og praktisk boligtilbehør for ethvert hjem, i eksklusive designs fra Skandinaviske designermærker. Propagandashop har også den perfekte gave til personen der har alt! Forkæl hjemmet med en af de flotte designerlamper fra VITA copenhagen, eller den madglade med en lækker og anderledes krydderi behandling med kant, fra rivsalt. Få vores Propagandashop rabatkode så du kan gå i gang med den helt store shoppingoplevelse hos den kreative og seriøse gadgetbutik Propagandashop.dk. Tag et kig indenfor og bliv inspireret i den førerende boligtilbehørsbutik online.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud