fbpx

Powerbanken rabatkode

-20% rabatkode

Eksklusiv -20% rabatkode til Powerbanken.dk (Gælder ikke nedsatte varer)

Vis detaljer
Dette er den hidtil største rabatkupon for Powerbanken. Virker på alle køb, så længe varerne ikke er nedsat. Det vil sige alt fra selfie stænger og smartphone højtalere, til batterier og opladere nedsættes med 20% ved aktivering af kuponen.
✓ Gyldig
Gratis forsendelse

Lad shoppen stå for fragtomkostningerne. Powerbanken giver dig gratis forsendelse!

Vis detaljer
Vil du gerne have leveret din ordre på 1 eller 2 hverdage, og samtidigt slippe for forsendelsesomkostninger? Så lad Powerbanken sparer dig for 19 kr. Klik på forsendelseslinket nedenfor, og få din gratis fragt så snart ordresummen runder 499.- Du bliver derved fri for Powerbanken rabatkode i forbindelse med enhver online bestilling.
✓ Gyldig
powerbanken.dk ApS
Wichmandsgade 11, 1.
5000 Odense C
Danmark
+45 30 54 21 54
info@powerbanken.dk
Powerbanken.dk

Powerbanken er din mobilekspert

Er din smartphone eller tablet dårlig til at holde strøm, eller er opladeren gået i stykker. Så bør du vælge at ligge vejen forbi Powerbanken, der altid har et godt tilbud og sidder klar til, at assistere og være behjælpelige med dine problemer.

Powerbanken er nok landets billigste udbyder af kabler, powerbanks og skærmbeskyttelse. Virker de ikke billige nok, så er de det helt bestemt efter du har aktiveret en af de mange Powerbanken rabatkoder, der alle findes her hos Salezoo.dk.

En power bank løser dit problem

Har du en telefon der altid løber hurtigt tør for strøm, eller mangler du en oplader der virker når du ikke har en stikkontakt i nærheden? Powerbanken.dk har den eneste rigtige løsning til dig, og til den bedste udsalgspris! Se i videoen nedenfor hvordan en power bank virker.

499 kr.

Powerbanks og alle gadgets til smartphones der forhandles hos Powerbanken.dk, bliver leveret omkostningsfrit så snart der shoppes for mere end 499 kr. Købes smartphoneudstyr eller powerbank, for under 499,- er prisen kun 19 kr.

Rabatkode

Køb skærmbeskyttelse, powerbank, kabler og covers, samt mange andre gadgets med rabatkode på powerbanken.dk. Vores mål er at være din foretrukne leverandør af en Powerbanken rabatkode, derfor holder vi dagligt øje med nye rabatkoder.

24/7

Support 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage, året rundt. Powerbanken foretrækker at have samtaler på skrift. Derfor kan du maile og livechatte med kundeservice præcis når det passer dig.

-15% Rabatkode

Få 15% rabat på alt hos Powerbanken (Gælder også tilbud)

Vis detaljer
Powebanken.dk er vilde med Pokémon, så derfor kan du med den her Pokémon rabatkode få 15% rabat på alle produkter. Anvend blot vores Powerbanken kuponkode i betalingsprocessen. Det er ukendt hvornår kuponen udløber.
-10% Rabatkode

Få 10% rabat på ALT! Tilmeld dig nyhedsbrevet og brug kuponkoden

Vis detaljer
Som Powerbanken.dk nyhedsbrev modtager kan du få alt fra mobilshoppen 10% billigere. Spar store pengebeløb på billadere, powerbanks, kabler, batterier og LED medvidere. Klik her og tilmeld nyhedsbrevet allerede nu, så kan du benytte kuponkoden med det samme!
Anker Kun 499,-

Få markedets kraftigste og bedste powerbank for kun 499,-

Vis detaljer
Powerbanken.dk er for nyligt blevet forhandler af det førerende powerbankmærke Anker, som står bag den kraftigste powerbank på hele 20.100 mAh. med Power IQ teknologi. Den er kraftig nok til at kunne lade en Iphone 6 hverdag i 7 dage! Det vil sige at du har strøm til en hel uges festival, eller til en hel uges rejse. Du får den hos Powerbanken til kun 499,- Lad flere enheder på én gang og hurtigere end nogen anden powerbank!
Nyhed Anker i Danmark

Nyhed: Anker fås ved Powerbanken.dk – Verdens bedste powerbank er landet i Danmark

Vis detaljer
Det meget populære mærke Anker er endeligt kommet til Danmark, og forhandles ved Powerbanken.dk. De lave intropriser er ikke til at modstå! Kombinationen af Quick Charge og PowerIQ™ giver dig verdens mest effektive opladning. Kapacitet nok på én fuld powerbank til, at holde strøm på din mobil eller tablet under hele ferien.
15% Powerbank

15% rabat på Testvinder: GreyLime Power Stone 10400 mAh. Kun 299,-

Vis detaljer
GreyLime Power Stone er en af markedets kraftigste powerbank med hele 10400 mAh. Modellen er Testvinder hos både Politiken og Ekstrabladet. Flot og stilrent design i flere valgfri farver. Spar 15% lige nu, uden brug af rabatkupon. Normalpris 349,- lige nu kun 299,-
10% Rabatkupon

Få tilsendt en Powerbanken rabatkode på 10% direkte til din email – Signup til nyhedsbrevet.

Vis detaljer
Som tak for tilmelding til nyhedsbrevet hos Powerbanken, modtager du en email med en Powerbanken rabatkode på 10%. Du kan til enhver tid vælge af framelde nyhedsbrevet igen. Rabatkuponen kan aktiveres med det samme, og benyttes til alle ikke nedsatte varer.
Powerbanken
Karakter: 4.58/5 Antal stemmer: 19

1650 personer

har sparet hos Powerbanken ♡

Praktisk

Powerbanken rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 202 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Powerbanken

Powerbanken er stedet hvor du køber din reservelader bank til mobilen. Powerbanken.dk forhandler powerbanks som er en mobil smartphoneoplader der kan tages med over alt, og give din smartphone strøm når den er løbet tør. Gør dit gadgetkøb lidt federe m. den her Powerbanken rabatkode.

Gå aldrig glip af et godt tilbud