fbpx

Folkelånet.dk - Rabatkode

Lån Ansøg nu

Kampagne – Lån op til 50.000 KR. med fast rente!

Vis detaljer
Lån mellem 10.000 og helt op til 50.000 kr. hos Folkelånet. Din ansøgning forgår online og bliver behandlet med det samme. Bliver du godkendt af Folkelånet, får du pengene ind på din konto, allerede indenfor 24 timer. Denne lånekampagne kræver ikke en kampagnekode til Folklånet. Få en fast rente og ÅOP, med løbetid på 36 måneder.
✓ Gyldig
Folkelånet
Kristianiagade 1
2100 København Ø
Danmark
+45 70 50 50 10
kontakt@folkelaanet.dk

Lån med folkelånet.dk – Få svar med det samme – Straksudbetaling dag/nat og i weekenden. Lån til super renter fra 10.000-50.000 kr. med 36 mdr. løbetid. Vi kører aktive rabatkoder og kampagnekoder igennem Salezoo.dk. Få et overskueligt lån med fast rente og ÅOP som er til at forstå.

Folkelånet.dk
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 5

357 personer

har sparet hos Folkelånet.dk ♡

Praktisk

Folkelånet.dk rabatkoder 1

Sorter efter rabat for:

Om Folkelånet.dk

Hos Folkelånet er der hurtig ekspedition på din låneansøgning og gennemsigtige tal. Få hurtigt overblik over løbetid på dit lån, renteprocenter og samlede låneomkostninger. Ekspeditionstiden på låneansøgningen er lynhurtig og udbetalingen er lynhurtig. Pengene står på din egen konto inden for 1 døgn, efter godkendt ansøgning. Gør lånet mere fordelagtig ved at benytte Folkelånet kampagnekode, i de perioder der er kampagner tilgængelige.

Rabatkode til lignende steder

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud