fbpx

Beslagsmanden rabatkode

Gratis fragt

Spar 39 kr. og få gratis fragt på Beslagsmanden.dk

Vis detaljer
Med denne rabat sparer du fragtomkostningerne på hele 39 kr. Gælder alle bestillinger hos Beslagsmanden for køb der overstiger 599,-
✓ Gyldig
Beslagsmanden
Frisenborgvej 6F1
7800 Skive
Danmark
92 45 34 51
info@beslagsmanden.dk

Møbelbeslag i topkvalitet!

Professionelle møbelbeslag fra Häfele til den private forbruger.

Velkommen til Danmarks største udvalg i møbelbeslag, skuffeudtræk, greb, knager, hængsler, bøsninger, låse og meget mere. Beslagsmanden forhandler unikke tyske beslag i absolut højeste kvalitet, der tidligere kun har været tilgængelige for store erhvervsdrivende. Derfor finder du et helt unikt sortiment hos Beslagsmanden, med produkter der alle er beskrevet ned i mindste detalje.

  • Detaljerede mål på alle beslag, så du køber de rigtige første gang
  • Over 150.000 varenumre til rådighed
  • Gratis fragt ved køb over 600 kroner
Levering

Gratis fragt ved køb over 600,-!

Restlager/Demovarer

Unikke produkter i top kvalitet. Super skarpe priser på beslag. Millimeter præcise produkt tegninger. Kvalitetskontrolleret i Tyskland.

Betalingsform

VISA, VISA Electron, MasterCard, MasterCard Debit og MobilePay

Kundeservice

Telefon, mail og kontaktformular.

Retur

Returnering foregår på webshoppen, hvor du finder både formular og kontaktinformation.

PriceRunner Købsgaranti

Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos Beslagsmanden. Denne ydelse er gratis og gælder for alle medlemmer der er logget ind på PriceRunner. Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt siden via dem, så kan du inden for 60 minutter efter dit køb gennemføre din registrering. Det er gratis og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Få PriceRunner Købsgaranti i dag.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at modtage information om nyheder, gode tilbud og andre fordele. Nyhedsbrevet kan altid afmeldes.

Beslagsmanden
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 3

915 personer

har sparet hos Beslagsmanden ♡

Praktisk

Beslagsmanden rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 41 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Beslagsmanden

Beslagsmanden er en online webshop, hvor du kan købe produkter til et gør det selv projekt, en reperation i hjemmet eller måske bare en opgradering af nuværende inventar. Det er med andre ord produkter hvor du i højere grad selv skal stå for udarbejdelsen af det endelige resultat, og har derfor mulighed for at sætte dit eget personlige præg på din indretning.

Rabatkode til lignende steder

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud