fbpx

ClickOffice rabatkode

ClickOffice A/S
Glentevej 14
6705 Esbjerg Ø
Danmark
+45 70 24 70 70
kundeservice@clickoffice.dk
ClickOffice

ClickOffice forsyner dit kontor

ClickOffice er landets førende forhandler af kontorartikler til både små, plus store virksomheder. De har et enormt udvalg som vokser dagligt. I skrivende stund har ClickOffice over 11.000 varenumre at vælge mellem.

Kontorartiklerne er fra velkendte mærker, hvor sammenhæng mellem pris og kvalitet er i fokus. Shop forsyninger fra mærker som HP, Dymo, Merrild eller Post-it, til yderst konkurrencedygtige priser.

Optjen bonus og få rabatkode til ClickOffice

Hos ClickOffice er de ikke sparsommelige med rabatterne. Du er i fokus, derfor er det også vigtigt for teamet, at kunderne får den bedste pris på samtlige køb! Hos ClickOffice byder de på mere end blot hurtig levering, samt super kundeservice . Kunderne optjener nemlig hele 5% eller mere, i bonus når der handles i online-shoppen. Skulle en bonus ikke være nok, så sæt krydderi på prisen, der gør den endnu mere attraktiv ved, at tage ClickOffice rabatkode i brug. Se om vi ikke skulle ligge inde med den rabatkode der gør dit køb lidt sjovere.

Medlemsbonus til ClickClub medlemmer

Får at optjene din bonus på mindst 5%, skal man blot være ClickClub medlem, hvilket er helt gratis. Som ClickClub medlem, optjener du din bonus hver gang der handles, og får indsat bonus’en på din ClickClub-konto, senest 24 timer efter købet. Man kan benytte sin bonus på den efterfølgende ordre, man placerer hos ClickOffice.dk.

Din bonus benyttes ved at vælge det beløb som ønskes at benytte, fra din optjente bonus. Herefter modtages en e-mail med en rabatkode på det tilsvarende beløb. Rabatkode indtastes i indkøbskurven, derved modregnes beløbet på dit køb.

ClickOffice tilbyder også rabatkode

Vil du gerne spare nogle ekstra kroner på din ordre, så husk at se om ClickOffice har en aktuel rabatkode, når du placerer din ordre. Vi holder et skarpt øje med om der skulle være en rabatkode udstedt af ClickOffice, til brug på deres webshop Clickoffice.dk. Såfremt der er aktuelle rabatkoder som er gældende, vil de være at finde her på vores side. Vi opdaterer dagligt udvalget, så tjek jævnligt vores side, for en ClickOffice rabatkode.

Optjen Bonus

Man optjener mindst 5% i bonus hver gang én handler hos ClickOffice. Der optjenes automatisk bonus som ClickClub medlem. Det er gratis er være medlem.

Fri Levering

Nyd glæde af gratis levering. Køb blot for mindst 500 kr. ex. moms. For ordre under 500,- uden moms, er fragtprisen 40 kr. +moms.

Gaver

ClickOffice byder på et kæmpe udvalg af gaveidéer. ClickOffice lytter til kundernes behov, så de har derfor et af landets bedste udvalg af firmagaver.

Betaling

Vælg selv hvordan der skal betales. Vælg mellem Dankort, MasterCard Debit, MasterCard, VISA/Dankort, VISA-Debit, VISA, VISA-Electron, Maestro, samt MobilePay.

Kontakt ClickOffice

Kontakt deres venlige team på tlf. mandag-torsdag kl. 8:00-16:00, fredag kl. 8:00-15:30. Man kan også skrive med kundeservice teamet, direkte på webshoppen, i live-chatten. Mere til e-mail korrespondance, så er dette også muligt.

14 Dages Returret

Som kunde hos ClickOffice, er der 14 dages fuld returret, gældende fra den dag du modtog din ordre. Endvidere har alle som følge af lovgivningen 2 års reklamationsret.

Spar Over 50%

Clickoffice har en afdeling de kalder for "Crazy tilbud", hvor der findes kontorartikler til dumpingpriser. Spar mere end 50% på mange relevante artikler! - Husk at få fart på for, at få de ekseptionelle tilbud, før de er væk.

Gratis lamineringsmaskine

Få en gratis GBC Fusion lamineringsmaskine når du køber 5 pakker lamineringslommer.

Vis detaljer
Benyt en laminator så dine papir, samt print holder væsentligt længere. Print kan også bedre modstå væske og slid m.m. når de er lamineret. Ved køb af 5 pk. lamineringslommer får du en ny gratis GBC Fusion lamineringsmaskine med. Følg link for tilbudsadgang.
500 KR. Gavekort

Køb en valgfri Rexel Mercury makulator og få 500 kr!

Vis detaljer
Køber du en ny Rexel Mercury makulator inden d. 30 november 2016, så får du et gavekort på hele 500 DKK. +5% optjent bonus. Skynd dig mens det brandvarme tilbud stadig gælder.
ClickOffice
Karakter: 4.43/5 Antal stemmer: 7

334 personer

har sparet hos ClickOffice ♡

Praktisk

ClickOffice rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 128 kr.

Sorter efter rabat for:

Om ClickOffice

ClickOffice er din nr. 1 kontorartikel forsyner. Om der ejes en stor virksomhed, eller et mindre privat kontor, så står ClickOffice klar til at dække dine behov, også når det kommer gælder en evt. rabatkode.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud