fbpx

Danguitar rabatkode

Vind 2.000,-

Danguitar lodtrækning – Vind 2.000,- gavekort til brug ved danguitar.dk

Vis detaljer
Følg linket og få din unikke chance for, at vinde et gavekort på hele 2.000 DKK. til Danguitar. Accepter at modtage musik nyhedsbrevet et par gange om måneden, så er du med i lodtrækningen. Der trækkes mere end én musikglad vinder. Hver 6 måneder trækkes der en ny vinder, blandt alle deltagere.
✓ Gyldig
DanGuitar.dk
Rugvænget 1
8500 Grenaa
Danmark
+45 86 32 32 86
info@danguitar.dk
Danguitar rabatkode

Fyr op under bandet med en DanGuitar rabatkode

Gør din kammerat jaloux med den sprødeste guitar, bas, trommesæt eller hvilket som helst andet instrument fra Danguitar. Bruger du en Danguitar rabatkode kan du snildt få råd, til et slagsinstrument eller elektronik, som virkeligt sparker! Strengeinstrumenter, blæse-instrumenter m.m. er en dyr affære såfremt man virkeligt vil ha god lyd. Det hele bliver dog noget billigere, hvis blot du husker at fyre en Danguitar rabatkode af, når du gennemføre dit køb i shoppen.

Udover Danguitar rabatkoder, bør du heller ikke gå glip af de øredøvende tilbud der fyres af på Danguitar.dk. Tilbud giver dig helt utrolige rabatter, og kan du leve med udstyret har været udstillet, eller lettere brugt, er der virkeligt voldsomme prisnedsættelser at hente. Uanset om du er på jagt efter en violin, mikrofon, mixerpult, ukulele eller noget mere unikt, kan det med garanti skaffes for et lille beløb. i hele Danmarks fortrukne lydshop, er sammenhæng mellem produktkvaliteten og priserne supérb!

Danguitar byder på andet end blot rabatkoder

Danguitar er meget mere end rabatkoder til diverse guitarer. Shoppen byder på meget mere end strengeinstrumenter. Er du en fan af slag larm, så skal du bare gi’ den gas på et sæt trommer fra store velkendte brands, eller fra et af de mere sjældende niché mærker som ligger helt i top af rangstigen.

Er man en tekniknørd er Danguitar også behjælpe og eksperter på dette område. Danguitar har alt hvad man skal bruge for at sparke gang i en rigtig fed fest, eller band. Der er alt hvad kan begære DJ’en, lydmanden, lysteknikeren eller sågar produceren. Dette gælder vel og mærket for alle uanset kvalifikationer. Tilbudspriserne og produktudvalget henvender sig til både professionelle og nystartede.

Dag til dag fragt

Bestil inden 15:30 på hverdage, så har du dit nye instrument allerede hverdagen efter. Fragtprisen er mellem 30-99 kr. alt efter om du køber en lille reservedele eller et kæmpe trommesæt, der skal med fragtmanden.

Demovarer

Hvis du virkeligt vil spare penge, kan du finde utroligt mange lækre slaginstrumenter, højtalere, lys og en masse andet i udsalgskategorien. Priserne er virkeligt skarpe på demovarerne og brugte dele.

Enkel betaling

Undgå bøvl med betalingen. Vælg den betalingsløsning der passer dig bedst. Dit instrument, lydudstyr eller lysshow, kan betales med (næsten) alle gængse betalingskort, bankoverførsel, EAN og MobilePay.

Besøg & Kontakt

Er du fra Nordjylland, kan du lægge vejen forbi Grenaa og besøge den fine DanGuitar butik. Ellers kan du give DanGuitar et kald på telefon, sende en e-mail, eller få svar på velkendte spørgsmål i FAQ'en.

Prøv hjemme

Er du i tvivl om det er de rette instrumenter eller udstyr for dig? Der kan fortrydes i helt op 30 efter købet hos DanGuitar.

✓ e-mærket

Med 14 års erfaring ved Danguitar hvad der skal til for at få tilfredse kunder. Danguitar er bedst i deres kategori hos Trustpilot med en score på 9.9/10 og over 270 anmeldelser. Herudover kan kunder føle sig ganske trygge, da shoppen er e-mærket godkendt.

-25% Sigma

Spar 25% på kvalitets guitarer fra Sigma, på Danguitar.dk

Vis detaljer
Slå til i en fart og spar 25% på super gode Sigma guitarer, herunder western-guitar sun-burst. Rabat tigås gennem guitar-linket. Der skal ikke aktiveres Danguitar rabatkode for at få guitar rabatten.
Spar 1000 kr.

Rør-guitarforstærker fra DG Electronics m. 33% Onlinerabat!

Vis detaljer
Den super godt ydende DG Electronics AT-100 HEAD guitarforstærker på 100W kan du få for kun 2000 online! Vejl. pris ved Danguitar er 3000 kr. Modellen er en Fuld rørforstærker med 3 x 12AX7-premap-rør + 4 stk. EL34-outputrør. Giver den dejlige varme og fyldige lyd, som kun rørforstærkere kan byde på! Klar og suveræn lyd, selv til heavymetal brug. Forstærkeren har 3bånds EQ, samt rumklang og 2 kanaler. Få stk. tilbage til denne skarpe forstærkerpris.
20% På instrumenter

Få 20% rabat på instrumenter og lydtilbehør på Danguitar.dk

Vis detaljer
Danguitar forkæler alle musikglade kunder med min. 20% på instrumenterne i webshoppen. Om du er musikproducer med hang til god lyd fra kvalitetshøjtalere, mestrer strengeinstrumenter, eller er en haj på slaginstrumenter - så er der lydrabat at hente, på nettop det lydgrej eller instrument du søger. Klik og få rabat på instrumenterne med det samme!
Spar 2.400,-

Spar 2.400 DKK. på Fender American Standard Stratocaster (vælg mellem 2 varianter)

Vis detaljer
Køb den klassiske stratocaster, fra Fender American i USA. Ved Danguitar får du her i December hele 2400,- rabat, på denne uimodståelige FA el-guitar. Vælg mellem 2 varianter til samme pris. Mange justeringsmuligheder, lækre detaljer, samt fantastisk komfort og lyd!
1.000,- Rabat

Spar op mod 1.000,- på Native Instruments KOMPLETE produkter, ved Danguitar.

Vis detaljer
Gør et julekup lige nu og få svimlende rabat på produkter fra Native Instruments' KOMPLETE serie. Få næsten 1000 kr. i rabat på flere forskellige keyboard eller lydkort. Få adgang til NI Komplete kampagnen her, uden brug af rabatkode.
Tilbud Julegaveidé

Den perfekte julegave: Trådløs karaoke-mikrofon i guld (m. indbygget højtaler)

Vis detaljer
Gi' den perfekte gave fra Danguitar, som spreder stor glæde. Forær en Tuxun Q7 tråløs karaoke-mikrofon med indbygget højttaler, til kun 599 kr. Denne mikrofon kan skabe mange timers underholdning for hele familien, eller sætte gang i den sjoveste fest!
40% Udsalg

Lydkvaliten er i top, men prisen er i bund – Spar flere tusinde kroner her!

Vis detaljer
Start et band med vennerne til omkring halv pris. Uanset om i laver digital musik, eller optræder med instrumenter kan der spares over 40% på en lang række lys- og lydudstyr. Klik ind og se nærmere på de vilde tilbud som også omfatter brugte eller demoprodukter.
Danguitar
Karakter: 4.65/5 Antal stemmer: 20

548 personer

har sparet hos Danguitar ♡

Praktisk

Danguitar rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 242 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Danguitar

Er du fan af instrumenter, lyd eller lys? Så gi’ den gas på alle tangenter hos Danguitar, i den omfattende lys og lyd webshop. Udvalget spiller og det gør priserne os, hvis du skruer helt op for volumen, og trækker priserne i bund m. vores Danguitar rabatkode.

Gå aldrig glip af et godt tilbud