sengefabriksudsalg rabatkode

Sengefabriksudsalg er en Dansk webshop ejet af sengespecialister. Vil man sove bedre om natten, så er denne sengeshop for dig. Vi formidler altid en attraktiv og søvnvenlig kupon, rabatkode eller som de selv kalder dem, Sengefabriksudsalg gavekort. Spar penge på kontinentalsenge, topmadrasser, madrasser og sengegavle mv. ♡

0 Sengefabriksudsalg rabatkoder5490 DKK i gennemsnitlig rabatOpret rabatkode ♡
Sengefabrikken ApS
Frederiksgade 27
8000 Aarhus C
Danmark
+45 71 99 63 42
kontakt@sengefabriksudsalg.dk
Sengefabriksudsalg rabatkode

Vejen til kvalitetssøvn fra Sengefabrikken

Det unge og ambitiøse sengeteam bag Sengefabriksudsalg har en vision om, at få alle dansker uanset alder og køn til, at sove formidabelt hver eneste nat. Behagelig og uforstyrret nattesøvn er noget at det vigtigste for en god og stabil hverdag, samt et godt helbred. Med optimal komfort og støtte i løbet af natten, undgår du eventuelle rygskader, unødig slidtage og bevarer den vigtige og dybe søvn. Du vågner derfor op til en dag fuld af energi og overskud, takket være en uforstyrret og komfortabel nattesøvn, leveret til dig direkte af Sengefabriksudsalg.

Vejen til den ultimative nattesøvn er gemt hos Sengefabriksudsalg, og herligheden kaldes kontinentalsenge. Disse senge er favoritvalg blandt kunder, hvilket er mere end forståeligt. En bedre nattesøvn opnås simpelthen ikke, end ved det rette valg af en kontinentalseng tilpasset din krop! Inden for de seneste par år er koninentalsenge gået hen og blevet et kæmpe hit. Sengefabriksudsalg oplever stor stigning i efterspørgsel heraf, hvilket også er derfor sengespecialisternes fokus ligger her. Med det rette valg af kontinentalseng får du ikke kun en seng der ser utroligt lækker ud i soveværelset, men også et komfortniveau helt uden sammenligning. Kontinentalsenge omtales også blandt mange under betegnelsen hotelsenge, da de har det klassiske stilrene look, komfort og højde der skriger af særklasse og luksus.

Sengefabriksudsalg rabat

Forstil dig en seng hvor du ikke stiger op om morgenen, men ganske enkelt stiger ud. Dette er praktisk og sundt for kroppen. Højden skyldes blandt andet de mange lag af skum og fjedre, der skaber optimal komfort og støtte i løbet af natten. Der findes ikke én seng der er den perfekte. Senge kræver tilpasning til mænd og kvinder, efter størrelse og vægt. Derfor har Sengefabriksudsalg fremstillet den perfekte sengeguide til dig, hvor du bliver guidet til det rette valg af seng, madrasser og eventuel topmadras. Ved bestilling af din nye kontinentalseng får du muligheden for frit, at tilpasse opbygningen efter din kropsbygning, vægt, komfort og design. Du kan selvfølgeligt også selv vælge størrelse af selve sengeramme og madrasser.

Kvalitet og kundetilfredshed er Sengefabriksudsalg’s topprioritet

Sengefabriksudsalg har virkeligt kræset for hver eneste detalje, på samtlige produkter. Ta’ fx. en helt basal ting som deres lagner, der er fremstillet indenfor EU som lever op til alle krav. Lagnerne er udformet af luksus stoffer der er Percale vævet, hvilket vil sige meget tynde og fine vævninger der er lavet på kryds, for optimal holdbarhed, m. hurtig tørring, samt optimal fugtafledning. Sengene er bygget og samlet indenfor EU og i Danmark af faghåndværkere. Så det er ganske enkelt Europæisk håndværk når det er bedst! – Sådan kan man blive ved med det samtlige eksklusive rabatkode og sengeudvalg.

Yderligere har Sengefabriksudsalg stres-testet alle deres sengetyper selv. Dette er gjort for sikring af selv kritiske kunder, så de også vil være fuldt ud tilfredse. Tilfredshedsprocenten stiger selvfølgeligt i takt med at man altid kan få fingre i en Sengefabriksudsalg rabatkode uden undtagelser. Er du forældre så kunne det tænkes at dit barn måske ville blive super lykkelig for en ny børneseng, lige som dig selv. Her skal du et smut forbi Babygear, efter børnesenge til perfekt nattesøvn. Deres sengeudvalg dækker de lidt ældre børn, men også små spædbørn.

Søvntilfredsheden er i top

Sengefabriksudsalg er elsket at kunderne for deres fremragende kundeservice, og ikke mindst deres vidunderlige sengeartikler, og det kan ses på deres perfekte Anmeldelses score. Få svar på alle dine spørgsmål når du kontakter deres online sengechat support direkte i webshoppen. Kunder kan også ringe op, direkte til Sengefabriksudsalg alle dage, vel og mærket helt frem til kl. 20:00, hvilket må siges at være eksponentiel kundeservice.

Shop med Sengefabriksudsalg rabatkode for optimal søvn

På udkig efter en ny kontinentalseng, madras, elevationsseng, eller blot noget nyt, lækkert sengelagen? Ved Sengefabriksudsalg taler navnet for sig selv ♡ Deres natteprodukter kombineret m. rabatkoder, giver garanti for en bedre, eller mere behagelig nattesøvn.

Hvis kvaliteten ikke er nok, så prøv en Sengefabriksudsalg rabatkode. Med en rabatkode til Sengefabriksudsalg får du en ekstra rabat på dine bestillinger i webshoppen. Din Sengefabriksudsalg rabatkode modregnes automatisk, når koden er skrevet i rabatkodefeltet, under sengekurven. Også her må servicen plus købsoplevelsen siges at være tip top. Mangler soveværelset eller hele hjemmet mere end nye senge eller sengetilbehør, så kig forbi vores hus og have rabatkoder, hvor alt til opfriskning af hjemmet er at finde.

Gratis fragt

Der er gratis fragt på alle senge, madrasser og sengeudstyr. Leveringsformen der er gratis, gælder leveringer lige ved din kantsten. Sengemøbler kan bæres indenfor i dit hjem, mod en merpris eller ved at aktivere eventuel rabatkode for dette.

Kundeservice

Kom i kontakt med Sengefabriksudsalg på alle tider af døgnet, på flere måder. Foretrækkes telefonsupport, kan du ringe deres søde kundeservice op, på tlf: 71996342. Du kan også chatte direkte med deres sengespecialist team, direkte i webshoppen.Skal du i kontakt med Sengefabriksudsalg om natten? Kontakt da deres 24-timers email support.

Returret

Kunder har hele 30 dages fortrydelsesret. Alle senge shoppere får også 2 års reklamationsret hos Sengefabriksudsalg.dk også selvom du har taget rabatkode i brug ved sengebestilling.

Prisgaranti

Der ydes prisgaranti på alle senge og søvnudstyr uanset om rabatkode er aktiveret, produkttype, størrelse eller pris. Prismatch på kontinentalsenge, elevationssenge og madrasser er gældende hele 14 dage fra den dato dine varer er købt. Send blot deres kundeservice en mail for, at gøre brug heraf.

Nyhedsbrev

Ønskes gode tilbud på senge, madrasser, gavle, eller måske sengeben? Eller helt eksponentielle priser på lagner og sengebetræk? Så husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og få hjælp til en billigere nattesøvn.

Udløbet rabatkoder

Vi gemmer og viser eventuelle udløbet rabatkoder (i nogle tilfælde virker de stadig)

10% rabatkode

Sengefabriksudsalg rabatkode – 10% på alle senge, madrasser og tilbehør

Med denne påske deal fra Sengefabriksudsalg er der 10% rabat på alt i shoppen til og med tirsdag d. 18 april. Rabatten modregnes først prisen når rabatkoden er angivet i gavekortfeltet i betalingsprocessen på sengefabriksudsalg.dk.

-10% Visco Air

10% Visco Air topmadras rabatkode – Valgfrie størrelser

Sengefabriksudsalg har fået et kæmpe parti Visco AIR (9 cm.) topmadrasser hjem på lageret. Der er 10% rabat at hente på Visco AIR i alle størrelser. Brug blot vores påske rabatkode og få glæde af rabatten på den topmadras der matcher dit behov. Visco AIR er en topklasse topmadras med hele 6 cm. trykaflastende kerne.

Sengefabriksudsalg
Karakter: 4.91/5 Antal stemmer: 46

45 personer

har sparet hos Sengefabriksudsalg ♡

Sorter efter rabat for:

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af en rabatkode.