fbpx

sengefabriksudsalg rabatkode

-64% rabat

Få -64% rabat på senge og madrasser hos Sengefabriksudsalg.dk

Vis detaljer
Hos Sengefabriksudsalg er de super forårshumør og giver dig derfor hele -64% rabat på senge eller madrasser der dækker ethvert behov. Det gælder både elevationssenge, kontinentalsenge, topmadrasser, boxmadrasser og meget mere.
✓ Gyldig
Gratis Levering

Få Gratis Levering (Gælder alle produkter)

Vis detaljer
Hvad end du bestiller ny seng, løse madrasser, sengebetræk eller andet tilbehør, slipper du med 0 kr. i fragtomkostninger på Sengefabriksudsalg.dk.
✓ Gyldig
Sengefabrikken ApS
Frederiksgade 27
8000 Aarhus C
Danmark
+45 71 99 63 42
kontakt@sengefabriksudsalg.dk
Sengefabriksudsalg rabatkode

Sengefabriksudsalg giver den bedste nattesøvn

Du bruger en 3-del af dit liv i sengen, så hvorfor ikke få den bedste oplevelse denne del af døgnet? Selvom du ikke er vågen og bevidst om hvor godt eller skidt du ligger, er din krop meget påvirket af dette. Den korrekte seng med optimal liggestilling sikre dig den bedste og mest uforstyrret søvn hver eneste nat. Samtidigt sikre du kroppen optimal støtte og komfort så du undgår skader og unødig slid på kroppen. På Sengefabriksudsalg.dk er du sikret den bedste kvalitet og komfort til en utrolig skarp pris. Sengefabriksudsalg rabatkode giver råd til at sove ekstra lækkert hver nat! Skulle vores rabatter hos Sengefabriksudsalg ikke leve op til dit ønske kan du evt. tjekke vores bedste Bedre Nætter rabatkoder for et andet godt tilbud til dig.

Gratis fragt

Der får altid tilbudt gratis levering med Sengefabriksudsalg.dk. Køb senge, sengetøj og dyner mv. og slip for ekstra fragtomkostninger, da du får leveret for 0 kr. uanset produktkøb.

Op til -70% Rabatkode

SPAR OP TIL 70 % PÅ SENGE OG MADRASSER – Black Friday

Vis detaljer
Årets største tilbudsfest er i fuld gang hos Sengefabrikken. Vi har et hav af brandvarme tilbud lige nu, hvor du i dag - og KUN i dag - sparer op til 70 % på et stort udvalg af kontinentalsenge, elevationssenge og boxmadrasser.
Vind rabatkode

SKRAB & VIND en hovedpude til en værdi af op til 1.199 kr. på sengefabriksudsalg.dk

Vis detaljer
SKRAB & VIND en hovedpude til en værdi af op til 1.199 kroner.
-65% Black Weekend

Sengefabriksudsalg Black Weekend – Få 65% ekstra rabat på alle senge!

Vis detaljer
Få op til 65% rabat på alle typer senge frem til kl. 23:59 søndag aften d. 26/11. Det gælder dobbeltsenge, elevationssenge, kontinentalsenge og alle de andre type senge, men kun i dag på Sengefabriksudsalg.dk.
-70% Black Weekend

Sengefabriksudsalg Black Weekend – Få 70% rabat på alle madrasser!

Vis detaljer
Shop topmadrasser, boxmadrasser og almindelige madrasser med 70% rabat i 24 timer, med denne unikke Black Weekend deal!
-82% Topmadras

Spar op til -82% på en ny topmadras!

Vis detaljer
Denne deal fra Sengefabriksudsalg lader dig spare over 80% på lækre topmadrasser i alle måler og tykkelser. Så trængen sengen til en ny topmadras, er det nu du skal handle!
-40% Kontinentalsenge

Spar hele -40% på kontinentalsenge (Visco Continental senge)

Vis detaljer
Koninentalsenge fås i 2 varianter Visco No. 1 og Visco No. 2. Visco variant 1 er anbefalet til folk under 105 kg. Den anden sengevariant er anbefalet til folk over denne vægt. Begge varianter er Dansk produceret og med valgfri topmadras, samt -40% sengerabat.
-25% Elevationssenge

Køb elevationssenge med -25% sommerrabat hos Sengefabriksudsalg

Vis detaljer
Der er intet bedre end en skøn seng der kan justeres, specielt ikke hvis den tilmed fås -25% biligere! Få optimal komfort uanset om du skal sove, se tv eller læse en bog. Elevationssenge fra Sengefabriksudsalg fås i 9 forskellige størrelser til både enkelt- og 2-personers. Der findes derudover rigtigt mange forskellige sengevarianter af størrelserne.
-30% Boxmadrasser

Få hele 30% madras-rabat på din nye boxmadras!

Vis detaljer
Sengefabriksudsalg har boxmadrasser i den kvalitet og størrelse du ønsker. Boksmadrasserne fås i valgfrie mål fra 80-180 cm. i bredden og helt op til 210 cm. i længden. Varianter med bla. komfortzoner, multipocket og bonell. Køb den boxmadras du altid har drømt om, med 30% rabat lige nu!
-10% Visco Air

10% Visco Air topmadras rabatkode – Valgfrie størrelser

Vis detaljer
Sengefabriksudsalg har fået et kæmpe parti Visco AIR (9 cm.) topmadrasser hjem på lageret. Der er 10% rabat at hente på Visco AIR i alle størrelser. Brug blot vores påske rabatkode og få glæde af rabatten på den topmadras der matcher dit behov. Visco AIR er en topklasse topmadras med hele 6 cm. trykaflastende kerne.
Sengefabriksudsalg
Karakter: 4.91/5 Antal stemmer: 46

2111 personer

har sparet hos Sengefabriksudsalg ♡

Praktisk

Sengefabriksudsalg rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 890 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Sengefabriksudsalg

Sengefabriksudsalg er ejet af kompetente sengespecialister fra Danmark. Vi er din rabatkode udbyder til  Sengefabriksudsalg så du opnår den mest komfortable søvn til små penge. Ved køb via Sengefabriksudsalg rabatkoder bliver der råd til ekstra luksus i soveværelset i form af den perfekte seng, madrasse og/eller dyner samt puder.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud