Winity rabatkode

Gratis forsendelse

Få gratis afsendelse af alle gadgets, samt alt elektroniktilbehør! (ved køb over 400,-)

Vis detaljer
Slip for at betale for forsendelsesgebyret. Når shopping går løs ved Winity.dk kan du få leveret hele forsendelsen uden omkostninger. Det eneste det kræves for gratis forsendelse er, at besøge Winity gennem rabatknappen, shoppe løs og ligge i kurven for mindst 400,- så skal du ikke længere betale fragten.
✓ Gyldig
Winity.dk v. SmallWeb
Tersløsevej 5, 1. th
2700 Brønshøj
Danmark
tlf. support ydes ikke
kundeservice@winity.dk
-30% På powerbanks

Shop en powerbank nu og få 30% med rabatkode. Alle powerbanks er med i tilbuddet.

Vis detaljer
Hold mobilen og tablet i live når du er på farten, eller på en dejlig lang ferie. Du kender det selv, det er ikke altid muligt lige at få strøm på mobilen eller tablet'en når du ikke er hjemme i sofaen. En powerbank klarer det problem for dig! Powerbanks er din reserve batteribank, der klarer helt op til 7 opladninger for dig (pr. powerbank opladning). Den er lille og nem at have med dig rundt. Lad den ligge i lommen sammen med din mobil og oplade, så smartphonen er klar når du skal bruge den! Få hele -30% på alle powerbank modeller m. rabatkode.
Afbetal Gratis

Køb nu og betal senere hos Winity. Gratis afbetaling på ordre op til 2.000 kr. (gebyr- og rentefrit)

Vis detaljer
Har du ikke pengene til det gode Winity tilbud her og nu? Køb alligevel med det samme, og betal først om flere måneder. Afbetalingsordninger er normal forbundet med store omkostninger. Men Winity giver dig muligheden helt gratis! Ingen renter/ingen gebyr, så få præcis hvad du ønsker dig, allerede nu! Gælder gadgetkøb på op til 2000,- (det kræver tilmed ikke en Winity rabatkode)
Covers Kun 19,-

Winity Super Sale: Få nye Iphone og Samsung covers for kun 19 kr!

Vis detaljer
Super covertilbud for dig der ejer en Samsung eller Apple Iphone smartphone. Få et spritnyt og beskyttende cover til din smartphone for kun 19,- Så skulle der vidst gerne være råd til ét ekstra til reserve, eller til en der står dig nær. Aldrig har Iphone covers været billigere!
Winity
Karakter: 4.21/5 Antal stemmer: 14

93 personer

har sparet hos Winity ♡

Praktisk

Winity rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 131 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Winity

Winity er gadgetekspert til fingerspidserne. Panserglas, løbearmbånd, VR briller, selfie sticks – Gadget mulighederne er mange, og det er ligegyldigt om du er Apple, Samsung eller Huawei-fan. Skal bilen have installeret en mobilholder, ønsker du at løbe en tur med mobilen spændt fast til overarmen, eller vil du bare ligge i sofaen og leve dig ind i et virtual reality univers, så er Winity det billigste online valg. Her slipper du også for at vente i flere dage dage på dine smartphone eller tablet gadgets. Leveringstiden er nemlig fra dag til dag, og så er den også mulig at gøre gratis. Skal du have råd til en ekstra gadget eller lidt mere smartphonetilbehør, så er det en Winity rabatkode der klarer arbejdet. Tilbudspriserne blive uhørt lave når en af de mange Winity rabatkoder tages i brug. Mindre populære smartphone og tabletmærker som Lumigon, Motorola og Nokia findes der også mobiludstyr til. Gør mobilbruget nemmere, sjovere og praktisk med de mange fede gadgets forhandlet på winity.dk

Gå aldrig glip af et godt tilbud