fbpx

Temashop rabatkoder

60% Tilbud

Kostumer og tilbehør – 60% outletrabat på restlageret. Købes online på Temashop

Vis detaljer
Restlageret er lige nu spækket med festlige kostumetilbud ved temashop.dk. Rabatterne er skræmmende store, og når helt op på 60% på kostumer og udsmykning.
✓ Gyldig
Temashop ApS
Østerskovvej 2
7000 Fredericia
Danmark
+45 89 93 82 10
info@temashop.dk
Temashop.dk

Elsker du udklædninger? Så elsker du Temashop

Glæd dine børn med et sjovt eller autentisk kostume, til en god pris. Eller slip dit indre legebarn løs, og hop selv i en festlig udklædning. Kostumerne findes i alle størrelser, farver og former. Udvalget vokser dagligt, og er måske Danmarks største og bedste. Hos Temashop ved de hvad de snakker om, for de har nemlig hele 7 års erfaring med udklædninger.

De elsker glade kunder, og hvad kan glæde mere end sjove kostumer? Det kan priser der bringer et stort smil på læben. Med prisgaranti og rabatkoder er Temashop sikret glade og tilfredse kunder. I webshoppen hos Temashop.dk kaldes rabatkoder for værdikoder, og disse indløses i indkøbskurven. Du taster eller indsætter blot din kopieret rabatkode fra vores side, i værdikode feltet og klikker “indløs kode”. Rabatten vil nu være modregnet dit køb, for du betaler for ordren.

Børneudklædning til fastelavn, halloween og jul

Køb udklædninger til dine børn, som ikke ligner dem alle de andre børn, er klædt ud i, hos Temashop. Det er altid sjovt at skille sig ud, og have den bedste udklædning, og den fås med garanti hos Temashop. Kvaliteten er i orden, så dine børn kan boltre sig uden problemer. Priserne er endnu bedre, for de er Danmarks laveste og med prisgaranti!

Tema og festkostumer til voksne

Kostumer og udklædning er ikke kun for de små. Du kan skabe et brag af en fest, med årgangsbestemte eller sjove kostumer, til både unge og ældre. Kostumer er ofte en glemt stemningsspreder, som virkeligt egner sig til mange begivenheder. Så tjek udvalget på Temashop.dk og få inspiration til din næste fest, eller underholdende aften.

Skab underholdende aftener med frække kostumer

Savner du spænding i parforholdet? Temashop kan også være behjælpelig her. Du finder et kæmpe udvalg af frække kostumer for voksne, til både vovede og de mere diskrete. Drømmer du om at se din mand i et frækt brandmandskostume eller politiuniform? Eller er du en mand, og drømmer om at se din dame i et bunnykostume, eller en sygeplejerske uniform? Så lev drømmen ud, for et lavt beløb på Temashop.dk.

Kan du ikke vente på at modtage dit nye kostume?

Hos Temashop ved de godt at kunderne ofte er sent ude, eller bare ikke kan vente med at hoppe i deres nye kostume. Derfor bestræber holdet hos Temashop sig på at levere dine varer på rekord tid. Bestiller du inden kl. 14:00 på hverdage, er du med 99% sikkerhed garanteret, at modtage dit kostume allerede næste hverdag.

Ikke nok med leveringen er lynhurtig, så kan du også få leveringen helt gratis, hvis du bestiller for mindst 500 kr. Så hvis du ikke opnår dette beløb på egen hånd, kan du eventuelt bestille sammen med nogle venner, eller familie og slippe for fragtomkostningerne. Har du mod forventning fortrudt dit køb så frygt ej. Temashop giver dig nemlig hele 30 dages fuld returret, fra modtagelsesdatoen.

Dag-til-dag levering

Køb i dag og modtag i morgen. Temashop har lynhurtig levering på hverdage. Bestil inden kl 14:00, så bliver din pakke afsendt samme dag. Pakken vil derfor være hos dig allerede dagen efter.

Outlet og Restlager

Du finder et stort outlet hos Temashop.dk spækket med vilde tilbud og restpartier.

Prisgaranti

Temashop er og vil være landets billigste. Shoppen har været på markedet i nogle år efterhånden og har i den forbindelse fået opbygget et godt samarbejde med deres leverandører. Derfor kan temashop.dk også tilbyde prisgaranti på hele udvalget.

25% Fastelavn

Fastelavnskostumer 25% nedsat. Festlige kostumer til fastelavn, for dig selv og dit barn.

Vis detaljer
Hop i et kostume sammen med dit barn, og slå katten af tønden til en fantastisk festlig pris. 25% billigere fastelavnskostumer fra Temashop.dk kan kun give en sjov og underholdende fastelavn!
Outlet Under 300,-

Temashop kostumetilbud: Alle kostumer og masker fås for under 300 kr.

Vis detaljer
Stakkevis af kostumer til voksne, store, og små børn. Masker og festtilbehør, alt sammen for mindre end 300 DKK. Gennem knappen Få rabat, får du adgang til kostumeudsalget.
Temashop
Karakter: 4.14/5 Antal stemmer: 7

6869 personer

har sparet hos Temashop ♡

Praktisk

Temashop rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 48 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Temashop

Spark festen i gang med de vildeste kostumer fra Temashop. Udklædning og kostumer til børn og voksne. Vi har altid en værdikode til temashop.dk

Rabatkode til lignende steder

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud