fbpx

Ovellie rabatkode

Tøj 70% + 10% tøjkode

Op til 70% + 10% på tøj – I denne uge kan du spare mellem 25-70% på børne/babytøj.

Vis detaljer
Få mindst 25% + 10% på børnetøj i den her uge, med mulighed for tøjrabat på op til 70%. Børnetøjsmærker du kender heriblandt, Mouche, Huxbaby, MP, KuKuKid og ikke mindst Müsli. Ovellie. (Lille ekstra fif: benyt vores 10% rabatkode, og få ekstra tøjrabat på alt babytøjet)
✓ Gyldig
Alle Rabatkuponer

Alle aktive rabatkoder til Ovellie, kan findes på denne rabatkodeside fra Ovellie.dk selv.

Vis detaljer
Vi ligger ofte inde med rabatkoder til Ovellie, der ikke er oplyst på Ovellie's egen hjemmeside. Men andre gange kan du opleve, at Ovellie har en eller flere aktive rabatkoder, som ikke er oprettet hos os. - Alle disse koder vil være at finde på deres egen rabatkode-side gennem linket.
✓ Gyldig
Kredit Børnepenge

Børnepenge rabatkode: Køb nu og betal om 1 måned, når du får børnepenge.

Vis detaljer
Med denne rabatkode kan du købe rente og gebyrfrit, på kredit i én hel måned. Denne Rabatkode anføres ikke i rabatkodefeltet, men i kommentarfeltet! 1 måned før dine børnepenge går ind, kan du få lov at shoppe og vente med betalingen, til du har fået dine børnepenge.
✓ Gyldig
Ovellie.dk
Hesthøjvej 16
7870 Roslev
Danmark
+45 28 29 19 25
info@ovellie.dk
ovellie.dk

Online rabat i børnenes paradis

Konceptbutikken Ovellie, er et sandt paradis for børn og deres forældre. Børneartikler med fokus på lækkert design, som samtidigt er børnevenligt. Normalvis er sådanne designer børneprodukter en omkostelig affære, men ikke ved Ovellie.dk. Butikken har taget kampen op mod de dyre børneforretninger, og skruet godt ned for udsalgspriserne. Det har haft effekt og tiltrukket en masse forældre, som elsker at forkæle deres børn. Som formidler af tilbud, har det også fanget vores opmærksomhed her ved Salezoo.dk. Derfor er Ovellie også en vigtig del af vores børnevenlige butiksudvalg. Det skyldes i stort omfang deres tilbud om rabatkoder.

Indretning af børneværelset bliver en sang leg, når købet foretages ved hjælp fra Ovellie rabatkode. Put dit børnegrej i kurven, aktiver din børneudstyrs rabatkode og bliv overrasket over den store besparelse du er ved at opnå. Rabatkuponer benyttes online, i forbindelse med betaling ved Ovellie. Du kan opnå kæmpe rabatter på legetøj, børnetøj, børne og babyudstyr, ting til børneværelset og andre spændende børneartikler.

Children’s concept store – Ovellie.dk

Konceptbutikken er fyldt med fordele, for både småfolk og voksne. Støder du på et tilbud du ikke vil misse, så køb nu og betal først når børnepengene går ind på kontoen. Dette kredittilbud kan du benytte dig af én hel måned før du får børnepenge. Som nævnt er tilbudspriserne konkurrence dygtige, rent faktisk så meget, at der ydes prisgaranti børneinteriør, legesager og børnebeklædning. Faktisk dækker prisgarantien hele sortimentet hos Ovellie.

Sådan aktiveres Ovellie rabatkoder

Det kan godt virke lidt forvirrende at benytte en rabatkode hos Ovellie, hvis man ikke er vandt til at shoppe med rabatkoder. Mange netbutikker har rabatkodefeltet lige under indkøbskurven, men hos Ovellie finder du kodefeltet i betalingsprocessen. Se hvordan du aktiverer din kode i quickguiden nedenfor:

  1. Put børnerprodukterne i kurven
  2. Gå til din kurv
  3. Klik den grønne knap “Forsæt videre til kassen”
  4. Udfyld og forsæt til trin 3, “Fragt og betaling”
  5. Udfyld rabatkoden i feltet “Indtast rabatkode” (som vist på billedet)

Ovellie.dk rabatkodefelt

0,- fragt

Købes børnegrej eller legetøj for 699,- eller mere, slipper du for at betale fragten. Under denne fragtgrænse er omkostningerne små 35 kr. Eller helt gratis ved afhentning på Ovellie's lager.

Outlet

Lad jagten på de gode tilbud starte! Ved Ovellie har de spækket shoppen med de bedste udsalgspriser på børnetøj, legesager og babyudstyr. Du finder alle outletpriserne i kategorien udsalg.

Gavekort

Børn vokser hurtigt og derfor kan det også være en udfordring at kende børnenes præcise størrelser og legebehov. Derfor tilbyder Ovellie også salg af gavekort på valgfrit beløb. Hos Ovellie pakker de gavekortet fint og elegant ind for dig. Det kan bruges i 3 år, fra købsdato.

Miljømærke

Ovellie forhandler udelukket børne og babytøj der er godkendt, miljørigtigt eller økologisk. Se mærkningen på webshoppen før du køber varen. Mærkninger omfatter bla. GOTS, Øko-tex-certifikat og ECO mærket.

Kort & Bank

Ovellie byder alle kunder på sikker, krypteret kortbetaling. For dem der ønsker det kan alt legetøjet og børnegrejet også betales ved bankoverførsel. Bankbetaling forlænger du ekspederingsprocessen en smule.

Topklasse Service

Teamet bag Ovellie ved godt af Familien Danmark arbejder i dagtimerne. På denne baggrund har butikken døgnåbent og kundeservice sidder klar på telefonen fra kl. 8:00 helt frem til kl. 20:00 alle hverdage!

Tilbagebetaling

Fra datoen dine børneartikler modtages, har man 14 dage til at fortryde købet og sende de ønskede artikler retur. Yderligere tilbydes hele 24 måneders reklamationsret på alle produkterne.

Prisgaranti

Ovellie har ét mål, det er at blive alles fortrukne leverandør, af legesager for børn. Derfor tilbydes prisgaranti på hele sortimentet, uanset mærke eller produkttype.

Gaver

Skal der foræres julegaver, dåbsgaver eller barselsgaver så er Ovellie klar til at hjælpe. Ikke nok med at der er købt rigtigt mange gaveartikler hjem til dette formål, så er de også opdelt efter kategori. Sidst men ikke mindst kan du få pakket alle gaverne fint ind, så de passer til den begivenhed der ønskes. Gaver pakkes ind for 5,- pr. gave

-15% Rabatkode

SPAR -15% PÅ ALT – Blackfriday

Vis detaljer
SPAR -15% PÅ ALT - Blackfriday
-50% Rabatkode

Få op til -50% på udvalgte vare på hele børneshoppen – Ovellie.dk

Vis detaljer
Få op til -50% på udvalgte vare på hele børneshoppen - Ovellie.dk
10% Rabatkode

Denne rabatkode giver 10% rabat på alle børneprodukter hos Ovellie.dk

Vis detaljer
Uanset om dit barn skal have nyt tøj, indretning af børneværelset eller legesager, får du 10% lavere priser. Alt du skal gøre er at aktivere rabatkoden, under "godkend ordre" som sidste step i betalingsprocessen. Den er god nok, det gælder ALT - også alle nedsatte varer!
-10% nyhedsbrev rabat

Få en -10% rabatkupon ved at tilmelde dig nyhedsbrevet

Vis detaljer
Bliv nyhedsbrev modtager hos Ovellie.dk og bliv belønnet med 10% rabat i form af en kuponkode på alt legetøj, babyudstyr, børnemøbler og børnetøj samt mange flere børneting. Gælder på alle bestillinger over 299 kr. og for alle produkter, ved tilmelding af nyhedsbrevet.
-40% NOCNOI

NOCNOI deal – Ovellie giver dig 40% ekstra rabat på babyartikler fra NOCNOI

Vis detaljer
Det lyder næsten for godt til at være sandt. Denne Ovellie deal gi'r 40% babyrabat på produkter fra NOCNOI. Det omfatter blandt andet de eftertragtede baby og junior sengesæt, samt knagerne. Der skal ikke engang bruges en Ovellie rabatkode for NOCNOI rabatten.
-30% Øko børnetøj

Følg linket og få 30% på Poudre Organic hos OVELLIE

Vis detaljer
Spar hele 30% på Poudre Organic. Mærket er et miljøvenligt tøjmærke, der designer fine, enkle og elegante tekstiler i smukke nuancer. Hos Poudre Organic er der lagt stor fokus på detaljerne og kvaliteten! Tøjet er fremstillet af økologisk bomuld. Klik på linket og få adgang til dine 30% rabat hos Ovellie.
-10% På udsalg

Ovellie udsalgsvarer + 10% ekstra rabatkode

Vis detaljer
Ovellie har en masse lækkert babytilbehør nedsat i kategorien udsalg. Der er i skrivende stund flere end 200 babyprodukter i kategorien som er nedsat med over 30%. Denne Ovellie.dk rabatkode fratrækker yderligere 10% på udsalgsprisen. Kuponen gælder kun i forvejen nedsatte babyartikler.
-50% på NOCNOI

Ovellie rabatkode -50% på alt fra NOCNOI (Men kun i dag)

Vis detaljer
NOCNOI står bag de smukke og silkebløde sengesæt til børn og baby. Kun i dag er der HALV PRIS på alt fra babymærket ved brug af rabatkoden. De mange lækre sengetøj bliver revet væk, og tilbuddet gælder kun lagerførte NOCNOI produkter.
-15% Asi dukker

15% på alle smukke Asi dukker (men kun i dag)

Vis detaljer
Dagen i dag får du samtlige af de populære og realistiske Asi dukker 15% billigere, ved at Ovellie rabatkoden angives i betalingsprocessen. Kuponkoden er for alle babydukker, samt ekstra dukketilbehør som kjoler, sutter og sutteflasker.
Müsli 25% rabat

Der gives 25% på alt fra Müsli også nye forårs styles!

Vis detaljer
Ovellie elsker Müsli og det gør kunderne også. Specielt Müsli sengehimmel og sengetøj er attraktive! Der er lige nu 25% at hente på alle produkterne, helt u. at benytte Ovellie rabatkode hertil. Det gælder også den sprit nye Müsli forårs kollektion.
Legetøj Spar -40%

Ovellie giver -40% på legetøj fra bla. Sebra, Le Toy Van, Ooh Noo og Goki.

Vis detaljer
Legetøj kan børn og babyer aldrig få nok af, og uanset om du har en lille dreng eller pige, vil du kunne købe massere af lækkert legetøj der vil vække glæde. Du vil også selv blive glad når du ser priserne, der er presset helt i bund på lækker luksus legetøj fra velkendte legetøjsmærker. Benyt denne rabatknap og bliv sendt direkte til de 40% legetøjsrabat, så slipper du også for at jagte en evt. Ovellie rabatkode.
½pris Ooh Noo

½ pris på Ooh Noo junior- og babysengetøj. Klar til brug fra Ovellie.dk

Vis detaljer
Ooh Noo sengetøj nedsat 50%. Baby og juniorsengetøj af højeste kvalitet. Nogle sengesæt er fremstillet af kvalitets hør der er forvasket, og tørretumblet så det er klar til brug fra den dag du modtager det. Skynd dig at gribe chancen før sengetøjet er solgt ud.
idag 10% på alt

Rabatkode gælder kun i dag: 10% på alle børnesager købt online, fra Ovellie i dag.

Vis detaljer
Hvis du er lynhurtig at finde en eller flere børnesager, kan du med denne Ovellie rabatkode få 10% på alle børneprodukter idag. Tilbuddet er kun gyldigt dags dato, d. 20/01-2017 til midnat kl. 23:59
45% Børneinteriør

Interiør til børneværelset – Op mod 45% børneinteriør rabat, på børnemøbler, sengetøj mv.

Vis detaljer
Voksenrabatter fra Ovellie, på interiør i børnehøjde. Børnemøbler, indretningsgenstande, og babysengetøj, samt andre skønne sager til børneværelset. Ovellie giver op til 45% webshop rabat på børneinteriør.
60% På bamser

Rabatkode Teddykompaniet: 50% på alle bamser + 10% ekstra med kode.

Vis detaljer
Spar mindst 50% på dine bløde venner fra Teddykompaniet + 10% ekstra med denne rabatkode. Når koden er aktiveret har du derved opnået en rabat på mindst 60%. Du kan opnå helt op til 80% på de små søde designerbamser, som også er velegnet til børn under 3 år.
70% Januarudsalg

Ovellie har 70% januarrabat i det omfattende januarudsalg, fyldt med møbler og børnetøj mv.

Vis detaljer
Er du interesseret i mærkevarer børneartikler med 70% lavere udsalgspriser? Ovellie.dk er stedet du finder dette. Indretning til børneværelset, legetøj og børnetøj i stakkevis med ekstraordinær rabat. KUN i januar!
20% Natbord

Bloomingville Mini taburet – 20% Ovellie rabat, kun fredag d. 16 december.

Vis detaljer
Spar 20% på en Bloomingville Mini, der fungerer som både skammel og natbord. Findes i 2 farver blå/hvid og rosa/hvid. Den måler 30 cm. i diameter og 25 cm. i højden. Husk det kun gælder i dag d. 16 december 2016.
Ovellie
Karakter: 4.58/5 Antal stemmer: 24

755 personer

har sparet hos Ovellie ♡

Praktisk

Ovellie rabatkoder 3 Gennemsnitlig rabat 194 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Ovellie

Ovellie er den populære koncept butik for børn. Ovellie.dk er spækket med udsalg på legetøj og tilbehør for de helt små. Alt legetøj er af højeste kvalitet, i et vildt lækkert design. Få råd til at forkæle dine børn lidt mere, ved at bruge din Ovellie rabatkode fundet her på Salezoo.dk, når du børneartikel shopper på Ovellie.dk.

Gå aldrig glip af et godt tilbud