fbpx

Puzzleshop rabatkode

-25% rabat

Få mindst -25% ekstra rabat på puslespil hos Puzzleshop.dk

Vis detaljer
Med dette tilbud kan du få over 25% rabat, på et stort udvalg af de mest populære puslespil hos Puzzleshop. Nyd glæden ved underholdende Wagij puslespil og andre spiltyper, allesammen med super flotte motiver, for enhver spilleglad sjæl.
✓ Gyldig
Puzzleshop
Puzzleshop.dk (Mangu A/S)
Sognevejen 18
8380 Trige
86 91 03 00
info@puzzleshop.dk

Hos Puzzleshop finder du et stort udvalg af puslespil online til både store og små. De forhandler spil med alt fra 500-40.320 brikker, så uanset om du er begynder eller den helt store entusiast, så har de et spil til din smag. De forhandler også puslespil med XL-brikker til børn.

Kundeklub

Fordele ved kundeklubben:Optjen 7% bonuskroner hver gang du handler (der optjenes dog ikke bonus på nedsatte produkter). Særlige, eksklusive tilbud kun til klubkunder. Du kan bruge dine bonuskroner på fremtidige ordrer. Adgang til at se din ordre-historik. Hvis du fortryder dit køb, bortfalder den opsparede bonus på det pågældende køb.

Fragt og levering

Billig fragt fra 35 kroner. Fri fragt ved køb over 400,-

Tilbud

I tilbudssektionen finder du puslespil med besparelser på op til 68%. Nogle spil er desuden mærket med "Sidste chance - Udgår", hvis spillet ikke kommer igen.

Gavekort

Gavekort kan nemt indløses i både webshop eller den fysiske butik i Trige. Du vælger selv ønsket beløb på gavekortet og lægger dette i kurven. Ved bestilling har du mulighed for at vælge "sendes pr. e-mail" eller "Click and Collect". Gavekortet kan også tilsendes. Straks efter køb, er dit gavekort klar til download i pdf-format, hvorefter du kan printe det ud og give til modtager. Du har også mulighed for at videresende gavekortet på e-mail. Gavekortet indløses nemt af modtager hos Puzzleshop.dk ved at indtaste den unikke kode som fremgår på gavekortet.

Betalingsform

Dankort, VISA, MasterCard, MasterCard SecureCode, MobilePay, VIABILL og EAN.

Kundeservice

Mail, Facebook og Telefon. Telefontid: mandag - fredag 9:00 - 16:00

Retur

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen, men det er muligt at købe en billig Print-Selv returlabel hos Puzzleshop. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du er også velkommen til personligt at returnere varen fysisk inden for vores åbningstid (hverdage 9.00 - 16.00 samt lørdag 10.00 - 13.00).Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til denne adresse (er forudfyldt hvis du køber returlabel af os): Mangu A/S – Puzzleshop.dk Sognevejen 18 8380 Trige

Prisgaranti

Der er mulighed for prisgaranti. Kontakt Puzzleshop, da hver sag behandles individuelt.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med de seneste nyheder. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet.

Gratis puslespil

Få et GRATIS valgfrit puslespil fra Puzzleshop.dk

Vis detaljer
Med denne deal får du et helt gratis puslespil fra Puzzleshop.dk. Når du køber et valgfrit puslespil, kan du fået et ekstra valgfrit puslespil med i ordren, ganske gratis. Vælg selv mellem flere motiver på hele 600 brikker.
Puzzleshop
Karakter: 4.25/5 Antal stemmer: 4

989 personer

har sparet hos Puzzleshop ♡

Praktisk

Puzzleshop rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 45 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Puzzleshop

Slå dig løs i en verden af puslespil fra blandt andet Jumbo. Køb puslespil af typen Wasgij der er designet af eksempelvis velkendte Jan van Haasteren eller Ravensburger. Der er puslespil i alle størrelser og typer på Puzzleshop.dk. Alt fra logiske børne-puslespil til avanceret voksen varianter med over 40.000 puslebrikker. Det er også muligt at få væghængte puslespil på shoppen, der kan nydes som et flot vægmotiv efter samling. Opgrader til dit drømmespil, eller få råd til et ekstra puslespil, via den rabat vi udsteder til Puzzleshop.dk. Rabatten fås ved blot at aktivere en af vores Puzzleshop rabatkoder.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud