fbpx

Sovedyret rabatkode for de helt små

Sovedyret.dk
Vardevej 140
7280 Sønder Felding
Danmark
+45 22 59 00 16
hej@sovedyret.dk
Sovedyret.dk

Sovedyret tilbyder kvalitets børneprodukter

Alle ønsker de bedste soveartikler, og takket være samarbejdet mellem Sovedyret.dk og Salezoo.dk, får du nemt råd til det absolut lækreste fra Sovedyret. Ingen grund til at nøjes, når dine børn fortjener det bedste. Et nøje udvalgt natte-sortiment hos Sovedyret, sikre dig og dit barn topkvalitet, for helt små beløb.

Rabatterne på senge og sengetilbehør taler for sig selv. Om du er til økologi og luksus eller de lækreste designet børneprodukter der gør ethvert hjem smukt, er det en Sovedyret rabatkode der skal til.

Voksenprodukter i børnestørrelse

Det findes ikke mange steder, men ved Sovedyret skal der ikke være nogen undtagelse. Håndklæder, gulvtæpper, børnemøbler. Alt findes i børnehøjde og børnestørrelse. Udvalget er kønsopdelt, for bedre og hurtigere at kunne finde præcis det babyudstyr der passer til din lille pige eller dreng. Hvis de små mangler nyt legetøj, så er det i stedet for hos Barnets Verden du bør shoppe, for også at få rabat herpå.

Sovedyret omtalt i medierne

Sovedyret.dk er på meget kort tid blevet en populær shop for kommende forældre og nybagte forældre. Det har også spredt sig til diverse nyhedsmedier. Sovedyret er blevet omtalt mange gange på internettet herunder, Facebook og nyhedssites. Yderligere er de også omtalt i TV og radio, som f.eks. P3 vist i videoklippet nedenfor.

Tvillingerabat

Har du tvillinger kan du, når du køber 2 éns produkter få 10% fratrukket ved kassen. Det er gældende for hele udvalget i børneshoppen, dog med undtagelse for produkter fra Soft Gallery.

Gratis fragt fra 399,-

Sovedyret forærer fragten, så snart du har handlet børnegrej for mindst 399 kr. Kommer din købssum ikke så højt op, skal du dog kun af med 29 kr. i levering, for alle børnenes herligheder.

Baby gavekort

Gavekort til babyen er perfekt hvis du er hurtigt ude i forhold til babyshower. I mange tilfælde kendes barnets køn, vægt eller forældrenes behov ikke. Derfor er det super smart med et gavekort, så forældre og barn selv kan finde den perfekte fødselsdags eller dåbsgave.

Shop babygaver

Søger du gaver til babyer eller små børn, er det lige til hos Sovedyret. Børnegaverne er opdelt efter prisgrupper så du hurtigt kan finde børneartikler der stemmer med dit rådighedsbeløb.

Hjælp til babyprodukter

Er du faret vild i netbutikken, eller den store og omfattende babyverden er Sovedyrets kundeservice lige ved hånden. Fang dem på livechat direkte hos webshoppen, eller ring dem op og få den mest kundevenlige support du kunne ønske dig.

Gaveindpakning 0,-

Få pakket dit nye børnegrej fint ind, i det sødeste børnegavepapir helt uden at betale for det. Sovedyret gør virkeligt meget ud at kundetilfredshed, og dette er blot én af de mange fordele fra denne skønne børnebutik.

Børnepenge kredit

Bruger du børnepengene på udstyr, tøj, møbler og plejeprodukter til den lille baby? Så kan du alligevel shoppe for hele 2000 kr. og vente med at betale til børnepengene er kommet ind. Det er Sovedyret's egen kredit service tilegnet dig!

10% Tvillingerabat

-10% tvillinge rabatkode hos Sovedyret (gælder ikke tilbudsvarer)

Vis detaljer
Nyd glæden af 10% rabat med rabatkode, når du køber 2 éns børneprodukter samtidigt. Krav: størrelser skal være éns, farver må godt være forskellige, gælder ikke udsalgsvarer og mærket Soft Gallery. Idéel rabatmulighed for dig med tvillinger.
Gratis fragt + gaveindpakning

Få gratis fragt + gratis gaveindpakning hos Sovedyret.dk

Vis detaljer
Shop babytilbehør, børneværelses indretning og dit yndlingsbørnetøj mv. Du sparer fragten på hele Sovedyret's udvalg, når blot kurven indeholder varer for mindst 399,- Du bestemmer helt selv, om du også ønsker at benytte dig af den gratis gaveindpakning.
Baby Spar 40%

40% babyrabat – Spar på eksempelvis stofbleer, bamser, sengetøj og lækre tæpper

Vis detaljer
Som gode forældre synes Sovedyret.dk også at de voksne skal belønnes, med 40% prisnedsættelse på børnegrej til din lille. Det er vel og mærket på populært babyudstyr og børnemærker du kender, som Katvig, Ferm Living, Sebra og Bloomingville Mini blandt andre.
40% på Småfolk

Få 40% på alt Småfolk børneudstyr via linket. Sovedyret rabatkode er ikke aktuel.

Vis detaljer
Benyt linket og få 40% rabat på Småfolk sengetøj, legetøj og børnetøj. Du slipper helt for at benytte en Småfolk rabatkode, da rabatten hos Sovedyret, aktiveres vha. linket. Småfolk går op i, at kvalitet og design skal være i top, så både forældre og børn bliver glade.
Sovedyret
Karakter: 4.15/5 Antal stemmer: 13

1156 personer

har sparet hos Sovedyret ♡

Praktisk

Sovedyret rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 384 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Sovedyret

Sovedyret sælger søvndryssende børneartikler. Udstyret egner sig hovedsageligt puttetiden for de små rollinger. De fortjener jo også velvære og komfort, hvor du fortjener rabatten hertil. Her leveres rabatkoden der er henvendt til dit køb ved Sovedyret.dk. Du bliver holdt opdateret på udsalg og Sovedyret rabatkode gennem salezoo.dk.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud