Efarvehandel.dk rabatkode

Spar 400,-

Få 400 kr. rabat på Sigma vægmaling glans 10 (Decor Plus)

Vis detaljer
Denne Sigma vægmaling er den mest solgte indendørsmaling hos Efarvehandel. Denne Sigma Decor Plus er den perfekte allround vægmaling i glans 10, med perfekt balance mellem økonomi, komfort og kvalitet. Vejl. pris er 1.050 kr. men din deal pris er kun 649,- for 10 liter.
✓ Gyldig
-50% rabat

50% rabat på Dyrup akryl plast vægmaling (Glans 10 hvid)

Vis detaljer
Dyp i Dyrup så bliver det ikke bedre. Få halv pris på Dyrup Akryl plast maling, i glans 10. Denne kvalitetsmaling er særdeles velegnet til både væg, loft og tapet. Malingen rækker hele 9-10 m2 pr liter, er vaskbar, samt indeklima venlig.
✓ Gyldig
Efarvehandel.dk
Knudlundvej 5
8653 Them
Danmark
+45 86 27 62 64
salg@efarvehandel.dk
Efarvehandel rabatkode

Trænger dit hus, sommerhus, skur eller carport til en ansigtsløftning udvendigt eller indvendigt? efarvehandel.dk har malingen der passer ind i alle hjem. Efarvehandel har mere end 20 års erfaring, så trænger dine vægge eller loft til en gang maling har de måske lige den farve du står og mangler. Nogle gange kan det være svært at finde den rigtige maling så derfor kan du altid kontakte Efarvehandel og blive guidet igennem til den type maling der passer dig bedst. Det gælder selvfølgelig alle produkter du får brug for, om det er rengøringsmidler eller tapet.

Hvis det ikke er huset der trænger til en kærlig hånd, er det måske bilen – og ja så klarer de selvfølgeligt også lige den med autolakspray og andre velegnet produkter. Efarvehandel.dk har autolakspray til indendørs og udendørs brug, eller er du landmand med en traktor der trænger lidt farve så se lige vores sortiment i industrimaling igennem. Du finder spraymaling som bruges til at male dine gamle møbler med så de får et nyt look, så kig vores brede sortiment igennem og saml dit indkøb et sted og få en rabatkode med i købet som gør at dit køb bliver endnu billigere end du havde forventet.

Malerpakke spar 2000,-

Køb en komplet malerpakke til 50 kvm. og spar 2.000,-

Vis detaljer
Efarvehandel.dk har samlet en komplet malerpakke der rækker op til 50 m2. vel og mærket til 2 gange maling! Pakken indeholder alt hvad du behøver for at male og findes i 3 hvide nuancer. Alt fra afdækningspap, maling, malertape, fugemasse, fugepistol, pensler, maleruller, polyfilla, spartel, sandpapier og meget mere! Normalprisen er 5.000,- din pris er kun 2.989,-
Efarvehandel.dk
Karakter: 4.18/5 Antal stemmer: 11

77 personer

har sparet hos Efarvehandel.dk ♡

Praktisk

Efarvehandel.dk rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 405 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Efarvehandel.dk

Efarvehandel.dk er en af landets mest brugte online farvehandler. Få hjælp til dine produktvalg, shop, få leveret og spar penge. Mere enkelt bliver malerkøbet ikke! Køb maling med rabatkoder der giver en prisdyk i spanden på Efarvehandel.dk. Mens Efarvehandel leverer malingen, leverer vi Efarvehandel.dk rabatkoden, der gør det sjovt at handle.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud