fbpx

Gardinshoppen rabatkode

-5% rabatkode

Eksklusiv rabatkode – Få 5% rabat på alle varer hos Gardinshoppen!

Vis detaljer
I samarbejde med Gardinshoppen.dk har vi en eksklusiv rabatkode til dig! Du sparer med denne kode -5% ekstra på hele webshoppen! Rabatten gælder uanset pris, produkttype og mængde. Benyt Gardinshoppen rabatkoden nu og spar penge med det samme på gardiner, persienner og mørklægning mv.
✓ Gyldig
Gardinshoppen
Skelmarksvej 2-4
2605 Brøndby
Danmark
70201084
info@gardinshoppen.dk

Kvalitetstestede lamelgardiner

De gardiner med lameller du kan købe på GardinShoppen.dk er af den bedste kvalitet, og svarer til de gardiner, som du finder hos den lokale gardinbutik eller gardinbus. Hvert eneste af deres lamelgardiner er kvalitetstestet af mange forbrugere og har bestået med topkarakter. Derfor ydes 3 års garanti på alle gardiner.

Lamelgardiner er specielt velegnede til store, åbne vinduespartier, men kan også bruges til mindre vinduer. De er funktionelle og sørger for en god afskærmning for solen, mens de samtidig giver rummet et stilfuldt og minimalistisk udtryk.

De lange, elegante lameller kan få rummet til at virke større og kræver minimal plads, når de er trukket fra. Ved at indstille lamellerne er det nemt at regulere lysindfaldet, og afhængig af stoftype og kvalitet kan de enten fungere let lysafskærmende eller som mørklægningsgardin. Lamelgardiner kan også fungere som rumdeler i for eksempel en stor stue, der både anvendes til afslapning og arbejdsrum.

27% online rabat

Gør en god handel og få 27% onlinerabat på hele din ordre!

Levering

I øjeblikket afsendes dine varer inden for 12 hverdage.

Betalingsform

På Gardinshoppen.dk kan der betales med: Dankort, Visa, Visa Electron, Klarna, MasterCard, Meastro, V PAY, China UnionPay og American Express.

Kundeservice

Livechat 24/7, telefon og e-mail.

Prisgaranti

GardinShoppen.dk vil være den førende leverandør af kvalitetsgardiner på nettet. De tilstræber hele tiden at følge prisudviklingen så de kan tilbyde gardiner til markedets laveste priser. Hvis de har overset noget i den forbindelse, har du mulighed for at få prisforskellen tilbage. Ud over det vil de for din indsats give dig 5% ekstra rabat. Der er selvfølgelig nogle få betingelser der skal være opfyldt for at du kan gøre krav på prisforskel +5%.Betingelser for at opnå prisgarantien. - For at kunne gøre krav på "Prisgarantien" skal prisforskellen dokumenteres inden for 30 dage efter et køb. - Dokumentation skal ske ved fremsendelse på mail eller alm. post. - Vi laver prisgaranti på produkter fra Danmark og fra danske forhandlere. - Prisgaranti gælder ikke for tilbud eller ordre fra vores gardinbus men kun onlineordre til onlineordre. - Prisgaranti gælder ikke for Velux gardiner. - Produktet der sammenlignes med, skal være af tilsvarende kvalitet.

Nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med gode tilbud og få besked før alle andre når vi lancerer store rabatter. Du kan til enhver tid framelde dig igen.

Monteringsvejledninger

På deres hjemmeside finder du en omfattende oversigt over monteringsvejledninger!

Gratis vareprøver

Få gratis vareprøver på gardiner og persienner

Vis detaljer
Er du i tvivl om farver, materialer og kvalitet? Intet problem, få tilsendt helt gratis vareprøver så du kan se, føle og mærke gardiner og persienner før du køber.
-5% prisgaranti

Få prisgaranti + 5% ekstra rabat på alle gardinerne

Vis detaljer
Har en anden netbutik gardinerne, persiennerne eller anden type mørklægning billigere? Gardinshoppen.dk matcher prisen og giver dig yderligere 5% købsrabat. Det er prisgaranti!
Gardinshoppen
Karakter: 4.09/5 Antal stemmer: 11

1119 personer

har sparet hos Gardinshoppen ♡

Praktisk

Gardinshoppen rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 564 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Gardinshoppen

Skab charme og ekstra privatliv i hjemmet med gardiner fra Gardinshoppen. På webshoppen kan du købe alverdens gardiner, persienner og mørklægning til alt fra virksomheder og udestuer, eller lejligheder og boliger. Er du i tvivl om hvilken type, mønster eller farve der vil matche dit gardinbehov? Gardinshoppen sender vareprøver, guider og giver inspiration. Det eneste vi gør, er at give dig den lykkebringende Gardinshoppen rabatkode, du bør opleve glæden ved allerede nu.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud