fbpx

VVS.dk rabatkode

-30% Køkken

Køkken deal: Spar 30% på køkkenprodukter og tilbehør

Vis detaljer
Glæd dig selv med 30% vvs rabat på bla. køkkenarmaturer, køkkenvaske, slanger, ventiler og vandlåse. VVS.dk elsker at glæde hele Danmark, med de billigste vvs-artikler på nettet! Det er denne vvs deal i hvert fald et godt bevis på.
✓ Gyldig
-40% Badeværelse

Få 40% toilet-rabat på VVS til badeværelset!

Vis detaljer
Nu kan du på vvs.dk få op til 40% rabat på toiletter, håndvaske, badekar, brusesystemer og meget andet! Spar på alt hvad du har behov for til badeværelset, også tilbehøret.
✓ Gyldig
VVS.dk ApS
Blokken 69
3460 Birkerød
Danmark
+45 42 60 83 95
info@vvs.dk
VVS.dk rabatkode

Skal dit hus renoveres? Så kan du snildt finde mange forskellige ting i VVS.dk’s store vvs sortiment. Her finder du ting badeværelse og køkken, samt diverse vvs reservedele. Du kan også finde forskellige varmesystemer, og ting til afløb – kloak, samt rør fittings. Såfremt du har brug for ventilation til et godt indeklima, vil du kunne bestille klimaanlæg, ventilationsanlæg og meget andet på VVS.dk.

Samler du hele dit indkøb hos VVS.dk giver vi en rabatkode som du kan anvende på dit vvs-køb. Vidste du at VVS.dk har konkurrencedygtige priser, her er ingen gebyr, men tilgengæld en super god kundeservice. VVS.dk er er E-Mærket og har fået tildelt hele 5 stjerner af kunderne på anmeldelsessiden Trustpilot.
VVS.DK er et besøg værd hvis vand og varmesystemerne trænger til en opfriskning. Kig sortimentet igennem, måske ligger de inde med dit næste vvs-produkt?

Grundfos Spar 55%

Få 55% rabat lige nu på Grundfos Multibox B-CC

Vis detaljer
VVS.dk kører lige nu en sweet deal til dig på Grundfos Multibox der normalt koster 6.106,25,- men din pris er kun 2796,- lige nu! MultiBoxen indholder: Unilift CC7 pumpe m. Storz-C kobling, multifunktions filterboks, 15m. afgangsslange inkl. beskyttelseskappe, og en ekstra unilift CC-adapter. Løftehøjde hele 7 meter, med max flow 14 m3/h.
VVS.dk
Karakter: 4/5 Antal stemmer: 1

78 personer

har sparet hos VVS.dk ♡

Praktisk

VVS.dk rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 399 kr.

Sorter efter rabat for:

Om VVS.dk

Rabatkode til VVS.dk der er spækket med vvs artikler for gør det selv folkene. VVS.dk tilbyder også vvs-installatører som klarer alt arbejdet for dig. Så skal du bare købe dine vvs produkter med en af rabatkoderne fra vores hjemmeside, spare en masse penge og lade installatøren klare det hårde arbejde. Du kan selvfølgeligt også spare endnu flere kontanter ved selv at klare jobbet i samarbejde med en VVS.dk rabatkode.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud