fbpx

E-tasker rabatkode

E-tasker.dk
Alfred Lund ApS
Kattesundet 3
5700 Svendborg
+45 61 15 15 29
kundeservice@e-tasker.dk
E-tasker rabatkode

Shop billigt med E-tasker

E-tasker er E-Mærket og byder på seriøs hurtig levering, samt en fordelagtig pris garanti. Fragten af tasker og andre transporttyper er gratis over 499 Kr. Opnås denne købspris ikke, er det kun små 39 kr. du skal af med. Post Danmark er også en transportmulighed, men her er prisen 59 kr. eller 69,- med omdeling. Nyhedsbrev tilmeldinger giver adgang til deltagelse i konkurrencer og vildt gode tasketilbud. Vidste du at E-tasker også støtter ungdommens RØDE KORS, hver gang du handler?

E-tasker har flere forskellige betalingsmetoder, her kan du betale med Dankort, Visa og alle udenlandske betalingskorttyper. Returnering af en taske ved E-tasker er en ren leg. Udover de 14 dages lovpligtige fortrydelsesret, tilbyder E-tasker også gratis at bytte tasker i en periode på 30 dage efter købsdatoen.

Shoppingoplevelsen er helt fantastisk, da der arbejdes hårdt på at gøre den så enkel, hurtig og gennemskueligt som det er muligt. Benyt menuen i toppen af hjemmesiden og vælg en hovedkategori, herefter sortere du lige præcis efter det du står mangler. Skulle have brug for hjælp til taskerne står E tasker teamet altid klar på chatten, eller på e-mail. Du kan også give et kald så hjælpen altid er lige ved hånden. E-tasker har forskellige brands indenfor computertasker, kufferter, rygsække, punge, pusletasker, håndtasker og meget andet.

Står du lige og mangler en fin taske til din næste begivenhed kan du let finde en i deres taskesortiment, eller er det en kuffert til din næse ferie, så er udvalget også stort her. Her findes alt lige fra rejsekufferten med eller uden hjul til små tasker, kufferter både til damer og til mænd samt til børn. Du finder skoletasker, bæltetasker og for ikke at glemme kan du også finde din nye paraply eller pung her i shoppen. Kunne du trænge til en ny computertaske, mobil cover eller en kamera taske, ja så finder du det også hos E-tasker.

Tasker og andet kan man aldrig få for mange af da de bruges i mange forskellige situationer. Alt til den moderne kvinde eller mand samt til dine børn. Når dit barn skal starte i skole kan du let finde hendes eller hans nye skoletaske og penalhus og sportstaske hos E-tasker. Hos E-tasker finder du let toilettasker og øjenmasker til din teenager, eller hendes eller hans nye skulder- og sportstaske. Har du en baby kan en pusletaske måske og være belejlig.

-70% Rabatkode

Spar -70% på alle kufferter – E-tasker

Vis detaljer
Julen nærmer sig, og hos E-tasker.dk er finder du den fantastiske 'Crazy X-mas kampagne' med op til 70% rabat på kufferter. Fragt er gratis og du har 90 dage at bytte i.Gælder frem til d. 31. December
E-tasker
Karakter: 4.29/5 Antal stemmer: 7

373 personer

har sparet hos E-tasker ♡

Praktisk

E-tasker rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 390 kr.

Sorter efter rabat for:

Om E-tasker

Skandinaviens største online forhandler af tasker er selvfølgeligt E tasker. Transporter din bagage, skolebøger, computer eller hvilket som helst andet, du ønsker transporteret billigt i en taske, med lidt hjælp fra E-tasker. Takket være besøget her, kan du medbringe en pris-stærk E-tasker rabatkode. Den skal selvfølgeligt ikke medbringes fysisk, men blot kopieres og aktiveres på e-tasker.dk. Alle tasker uanset taskemærke, er 100% ægte, selvom taskepriserne er så lave at man godt kunne tro anderledes. På E-tasker er ikke kun taskerne top dollar, men også der kundeservice der blandt andet kan ses på deres gavmildhed mht. rabatkoder. Få placeret din taske bestilling i dag, så er virkningen af rabatkoden herunder sikret.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud