fbpx

Rejsegear rabatkode

Rejsegear I/S
Axel Gruhns Vej 10
8270 Højbjerg
Danmark
+45 30 24 45 58
info@rejsegear.dk
Rejsegear rabatkode

Få bagagen med til rejsen, nemt og forsvarligt

Rejsegear står klar til at sende dig godt og praktisk afsted på din næste rejse. Rejsegear.dk leverer nemlig alt der hjælper dig med transporten af både dig og selv dine ejendele. Køb en blød og støttende nakkepude til flyturen, en rummelig rullekuffert der gør transporten langt mere praktisk, samt et tilhørende kuffertmærke så du kan holde styr på din bagage.

Du er måske ikke klar over det, men helt små og basale rejsegrej kan også shoppes fra Rejsegear. Det kunne eksempelvis være flystrømper, eller en rejseadapter fra EU til USA. Men Rejsegears speciale er virkeligt rejsetasker og kufferter af høj kvalitet, med fornuftige udsalgspriser.

-11% rabatkode

Få 11% rabat på alt hos Rejsegear.dk med denne rabatkode

Vis detaljer
Denne Rejsegear rabatkode er brugbar til alla produktkøb. Den gælder alle varer der i forvejen ikke er nedsatte.
-35% tasker/kuffert

Rejsegear tilbyder 35% rejserabat på kufferter, tasker og rejseudstyr.

Vis detaljer
Pak bagagen i præcis den taske eller kuffert der udfylder dine behov. Rejsegear's udvalg af kufferter/tasker dækker behov for dig der stiller krav til kvalitet, design, vægt og den praktiske transportdel. Ligegyldigt hvad dit valg af transportkuffert eller rejsetaske er - er der 35% at spare online. (kræver ik' en Rejsegear kupon)
Rejsegear
Karakter: 4.31/5 Antal stemmer: 13

654 personer

har sparet hos Rejsegear ♡

Praktisk

Rejsegear rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 222 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Rejsegear

Rejs af afsted med bagagen pakket forsvarligt og smart i en Rejsegear taske bestilt med rabatkode, for ekstra sjove rejsekuffert og taske priser. Rejsegear rabatkode er en genvej til impulskøb for rejsen uden at skulle betale fuld taskepris. Så sørg for at de flere hunrede kroners kuffertrabat bliver afviklet, som de kan ved hjælp fra vores rabatkoder til Rejsegear.dk.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud