fbpx

Ugleunger rabatkode

105 kr. rabatkode

Rabatkode til Ugleunger på 105 kr. Virker for hele udvalget af tøj og tilbehør.

Vis detaljer
Benyt rabatkoden ved betaling i rabatkuponfeltet, så spares der 105 kr. uanset hvilket børneprodukter man har valgt at shoppe fra Ugleunger.dk. Det eneste krav er at der bestilles for 499,- eller mere. Fragten til GLS pakkeshop er også gratis!
✓ Gyldig
Katvig Tøjrabat -30%

Katvig børnetøj kan netop nu fås 30% billigere. Vælg mellem mere end 250 stykker børnetøj.

Vis detaljer
Er du også en stor Katvig fan. I såfald vil du blive jubellykkelig over, at du kan få børne/babytøj fra Katvig m. 30% børnetøjsrabat. Klik ind og få fingrene i de lækreste og mest komfortable tøjmodeller fra Katvig. Du kan vælge frit vælge blandt mindst 250 forskellige tøjstyles. (Slet ingen Ugleunger rabatkode påkrævet)
✓ Gyldig
joha 55% rabat

55% rabat på Joha børnetøj. Dansk kvalitetstøj til piger og drenge fra 0-12 år.

Vis detaljer
Ugleunger barberer over halvdelen af priserne på dansk produceret børnetøj i højeste kvalitet. Op til 55% kan spares lige nu på Joha børnetøjet. Tøjsortimentet gælder spædbørn, ældre børn, både piger og drenge i alderen 0 til 12 år.
✓ Gyldig
75 kr. til shopping

Få 75 kr. til shopping ved Ugleunger. Kan bruges ved tøjkøb for mindst 495 kr.

Vis detaljer
Skriv dig op til nyhedsbrevet hos Ugleunger, som ny kunde. Du får en mail med et gavekort på 75 kr. du kan bruge til valgfrit voksen eller børnetøj ved Ugleunger. Shop blot for 495,- eller over, så er leveringen af tøj også helt gratis! Følg linket og tilmeld dig nederst på siden.
✓ Gyldig
Ugleunger.dk
Klempegårdsvej 45
4140 Borup
Danmark
+45 71 99 03 98
info@ugleunger.dk
Ugleunger.dk

Ugleunger tilbyder særklasse børnetøj og rabatkoder

Ugleunger der ejes af June og Mikael går meget op i sikkerhed, ærlighed, tryghed og venlighed. Disse principper afspejler sig også webshoppen Ugleunger.dk, der giver en utrolig følelse af gennemsigtighed og personlig betjening mens du shopper. På alle produktsider finder du billeder af ejerne og den lille kernefamilie. Du kan også læse om familien bag shoppen. Du sidder næsten tilbage med en hel følelse af, at du nærmest kender ejerne bag Ugleunger. June og Mikael er også altid med på et godt tilbud til dig, som ofte er i form af rabatkoder og udsalgskampagner gyldige for Joha og Katvig.

Selvom man bliver så betaget af børnetøjet på Ugleunger, at man helt kan glemme tid og sted, og bare fylder tøj i kurven, så glem ikke den uimodståelige mulighed for brug af Ugleunger rabatkode ved betaling af tøjet. Som både ny og tidligere kunde ved Ugleunger kan du opnå kontantrabat, der kan mærkes.

Ugleunger er din Joha specialist

Joha er uovertræffeligt tøjmærke henvendt til børn og babyer. Men Joha producerer også tøj i voksenstørrelser, du eller dine familie kan få stor glæde af. Joha står inde for høj kvalitet af børnetøj, og et eksklusivt materialevalg. Ejerne af børnetøjs forretningen Ugleunger, benyttede personligt selv tøjmærket langt tid før de åbnede butikken. De var så begejstret for tøjmærket at de valgte at åbne en netbutik til glæde for resten af landet.

I dag er Joha blevet et stort og populært tøjmærke, og i den forbindelse har Ugleunger fået stor succes. Joha er blot et af flere tøjmærker for børn, forhandlet af Ugleunger. Men mærket Joha er kundernes absolutte favorit fra Ugleunger.dk, tæt forfulgt af Katvig. Joha tøjmærke sikre perfekt pasform, minimal brug af kemikalier og er derfor også blevet mærket med EU blomsten, hvilket Ugleunger er yderst stolte af.

Betal med børnepenge

Som forældre modtager du børnepenge til dit barn, disse kan benyttes som kredit ved Ugleunger. Send en mail og skriv at du ønsker at købe børnetøj på kredit med børnepenge, for mindst 499 kr. så venter de med at trække pengene. Samtidigt opnår du også gratis fragt med GLS pakkeshop.

e-mærke godkendt

Børnebutikken er certificeret af e-mærket der har strenge krav til netbutikker. Når Ugleunger er e-mærket er du sikret helt mod svindel, og uretfærdig behandling. Hos Ugleunger er det vigtigt at du altid føler dig helt tryg når du bestiller dit tøj.

-15% Rabatkupon

Ugleunger ferie rabatkode. Få 15% prisafslag på alle varer!

Vis detaljer
Da Ugleunger er gået på sommerferie, forkæles alle kunder med en rabatkode der giver -15% på hele tøjsortimentet for både børn, baby og voksne. Kuponen virker også på køb af både Joha og Katvig.
75 kr. Gratis

Ugleunger rabatkupon – 75 kr. gratis til at shoppe voksen, børne og babytøj.

Vis detaljer
Denne rabatkupon har en værdi på 75 kr. som du frit kan bruge til køb af Katvig, Joha eller andre spændende tøjmærker fra Ugleunger.dk. Rabatkoden er aktiv for både børn, voksne og baby ved tilmelding af nyhedsbrevet gennem rabatkode linket. Gyldig på køb for mindst 495,-
Ugleunger
Karakter: 4.79/5 Antal stemmer: 62

1276 personer

har sparet hos Ugleunger ♡

Praktisk

Ugleunger rabatkoder 4 Gennemsnitlig rabat 197 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Ugleunger

Spar penge hos Joha specialisten Ugleunger.dk, der sælger lækkert tøj for hele familien. Selvom Ugleunger er specialiseret i børnetøj, kan mor og far også købe lækkert tøj i højeste kvalitet. Køb billigere børnetøj med hjælp fra en dejlig Ugleunger rabatkode, helt fri for forpligtelser pålagt dig. Hele familien kan derfor shoppe samlet ved Ugleunger. Der dækkes fra ned til 0 år og op til 12 år i baby- og børneafdelingen. Det er yderst anbefalelsesværdigt at benytte uldtøj, da det ikke er kemisk fremstillet og heller ej fuld af giftstoffer der trænger ind i kroppen. Endvidere er det uldtøj Ugleunger forhandler utroligt komfortabelt! Rabatkoder til Ugleunger er brugbare for alle tøjmærker forhandlet på børnewebshoppen.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud