fbpx

Ugleunger rabatkode

Ugleunger.dk
Klempegårdsvej 45
4140 Borup
Danmark
+45 71 99 03 98
info@ugleunger.dk
Ugleunger.dk

Ugleunger tilbyder særklasse børnetøj og rabatkoder

Ugleunger der ejes af June og Mikael går meget op i sikkerhed, ærlighed, tryghed og venlighed. Disse principper afspejler sig også webshoppen Ugleunger.dk, der giver en utrolig følelse af gennemsigtighed og personlig betjening mens du shopper. På alle produktsider finder du billeder af ejerne og den lille kernefamilie. Du kan også læse om familien bag shoppen. Du sidder næsten tilbage med en hel følelse af, at du nærmest kender ejerne bag Ugleunger. June og Mikael er også altid med på et godt tilbud til dig, som ofte er i form af rabatkoder og udsalgskampagner gyldige for Joha og Katvig.

Selvom man bliver så betaget af børnetøjet på Ugleunger, at man helt kan glemme tid og sted, og bare fylder tøj i kurven, så glem ikke den uimodståelige mulighed for brug af Ugleunger rabatkode ved betaling af tøjet. Som både ny og tidligere kunde ved Ugleunger kan du opnå kontantrabat, der kan mærkes.

Ugleunger er din Joha specialist

Joha er uovertræffeligt tøjmærke henvendt til børn og babyer. Men Joha producerer også tøj i voksenstørrelser, du eller dine familie kan få stor glæde af. Joha står inde for høj kvalitet af børnetøj, og et eksklusivt materialevalg. Ejerne af børnetøjs forretningen Ugleunger, benyttede personligt selv tøjmærket langt tid før de åbnede butikken. De var så begejstret for tøjmærket at de valgte at åbne en netbutik til glæde for resten af landet.

I dag er Joha blevet et stort og populært tøjmærke, og i den forbindelse har Ugleunger fået stor succes. Joha er blot et af flere tøjmærker for børn, forhandlet af Ugleunger. Men mærket Joha er kundernes absolutte favorit fra Ugleunger.dk, tæt forfulgt af Katvig. Joha tøjmærke sikre perfekt pasform, minimal brug af kemikalier og er derfor også blevet mærket med EU blomsten, hvilket Ugleunger er yderst stolte af.

Betal med børnepenge

Som forældre modtager du børnepenge til dit barn, disse kan benyttes som kredit ved Ugleunger. Send en mail og skriv at du ønsker at købe børnetøj på kredit med børnepenge, for mindst 499 kr. så venter de med at trække pengene. Samtidigt opnår du også gratis fragt med GLS pakkeshop.

e-mærke godkendt

Børnebutikken er certificeret af e-mærket der har strenge krav til netbutikker. Når Ugleunger er e-mærket er du sikret helt mod svindel, og uretfærdig behandling. Hos Ugleunger er det vigtigt at du altid føler dig helt tryg når du bestiller dit tøj.

Ugleunger
Karakter: 4.79/5 Antal stemmer: 62

1521 personer

har sparet hos Ugleunger ♡

Praktisk

Ugleunger rabatkoder 0

Om Ugleunger

Spar penge hos Joha specialisten Ugleunger.dk, der sælger lækkert tøj for hele familien. Selvom Ugleunger er specialiseret i børnetøj, kan mor og far også købe lækkert tøj i højeste kvalitet. Køb billigere børnetøj med hjælp fra en dejlig Ugleunger rabatkode, helt fri for forpligtelser pålagt dig. Hele familien kan derfor shoppe samlet ved Ugleunger. Der dækkes fra ned til 0 år og op til 12 år i baby- og børneafdelingen. Det er yderst anbefalelsesværdigt at benytte uldtøj, da det ikke er kemisk fremstillet og heller ej fuld af giftstoffer der trænger ind i kroppen. Endvidere er det uldtøj Ugleunger forhandler utroligt komfortabelt! Rabatkoder til Ugleunger er brugbare for alle tøjmærker forhandlet på børnewebshoppen.

Rabatkode til lignende steder

Gå aldrig glip af et godt tilbud