fbpx

Foliekniven rabatkode

5 stk. gratis folier!

Få 5 stk. gratis folieprøver – Vælg mellem mere end 150 forskellige folier!

Vis detaljer
Kunne du godt tænke dig at få en forsmag på folien før du vælger hvilken du skal bruge? Med denne deal kan du få 5 forskellige folier på 30 cm. foræret helt gratis! Vælg selv blandt flere end 150 folie varianter.
✓ Gyldig
Foliekniven
Refsvindinge byvej 3, 5853 Ørbæk,
Danmark
35 12 01 20
info@foliekniven.dk

Konceptet hos Foliekniven går ud på, at du bestiller dine varer og monterer dem selv. På den måde sparer du udgiften til montagen. De kan også gøre det hele for dig med produktionen og opsætningen i samarbejde med deres samarbejdspartnere. Har du en speciel opgave, står de klar til at hjælpe dig. For dem er specielle opgaver ekstra spændende. Foliekniven holder til i Refsvindinge på Fyn, men de sender ud til hele landet. Du er også velkommen hos dem, hvor du kan se deres butik og deres showroom. Her kan du se dine mange muligheder, inden du køber.

Levering

Vi tilbyder at levere varer til adresser i Danmark. Varerne leveres 1 til 15 hverdage efter din bestilling. Se mere under de enkelte varer. Vi tilbyder følgende leveringsformer: GLS til adresse, GLS pakkeshop eller Brink transport ved større pakker.

Personlig tilpasning

Du kan tilpasse folie fra Foliekniven, under hvert enkelt produkt. Det kan både være form, holdbarhed og grafik.

Betalingsformer

Betaling kan ske ved brug af følgende betalingsmidler: VISA/Dankort, MasterCard, Visa Electron, Mobilpay, Paypal og EAN. Ved betaling med Mastercard Debit, VISA debit, som er et debetkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil de trækker eller afviser betalingen. Beløbet trækkes, når varen afsendes. Hvis der er bestilt flere varer i en ordre, og én eller flere af varerne ikke kan leveres med det samme, trækkes betalingen for den eller disse varer, når varerne afsendes.

Kundeservice

Livechat, telefon og e-mail.

Retur

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Foliekniven.dk, Refsvindinge byvej 3, 5853 Ørbæk uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. Du skal selv betale for returnering af varen.

PriceRunner Købsgaranti

Købsgaranti på op til 50.000,-

e-mærket webshop

Foliekniven.dk er en e-mærket godkendt webshop. Det sikrer samtidig køberbeskyttelse på 10.000,-

Gratis monteringsskraber

Få en gratis montage skraber på Foliekniven.dk (værdi 61 DKK)

Vis detaljer
En montage skraber er uundværlig når der skal arbejdes med folier i alle typer. Du får foræret en skraber helt gratis af Foliekniven.dk ved køb af folie uanset type. Du sparer derved 61 kr. med denne super folie deal!
Foliekniven
Karakter: 4/5 Antal stemmer: 4

171 personer

har sparet hos Foliekniven ♡

Praktisk

Foliekniven rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 128 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Foliekniven

Foliekniven er en af Danmarks aller største leverandører af folier, skilte og bannere. Uden at være klar over det, så er mange af de fine kæmpe bannere og folier du ser på tv, leveret af Foliekniven.dk. Kvaliteten er altid høj og prisen er altid lav. Vi hjælper dig blot til den ekstra rabat du med garanti fortjener som kunde ved Foliekniven. Gratis produkter, kontaktbesparelser og lignende er præcis hvad du henter her.

Gå aldrig glip af et godt tilbud