fbpx

Dartshop rabatkode

Gratis forsendelse

Fragt 0 kr. – Få fri forsendelse på Dartshop.dk

Vis detaljer
Slå til lige nu og få forsendelsen kvit og frit på alle produkter ved Dartshop. Få leveringen til 0 kr. så snart kurvens indhold af varer runder 600,- i samlet værdi. Dartshop tilbyder fragt med enten GLS eller Postnord for privat og erhverv. Der stilles ikke krav til brug af rabatkode for gratis Dartshop levering.
✓ Gyldig
Dartshop
Sognevejen 18
8380 Trige
Danmark
86 91 03 00
info@dartshop.dk

Hos Dartshop.dk føres et stort sortiment af dartskiverdartpile, flights og andet dart tilbehør. De er selv mangeårige dartentusiaster og har personlig erfaring med alle deres produkter til dart.
De følger løbende med i udviklingen af dart udstyr på både hobby- og professionelt niveau, og går højt op i kvalitet. Dartshop.dk er af den grund dansk distributør af de internationalt anerkendte og velrenommerede dart-mærker Bull’sXQ Max og Shot!.

Bull’s er dart udstyr i god, tysk kvalitet designet og udviklet i Tyskland med grundighed og præcision for øje. Bull’s har eksisteret siden 1992.

SHOT! har en lidt længere historie og blev grundlagt i New Zealand i 1970’erne af den passionerede dartentusiast John McCormick.

XQ Max er med opstart i 2007 et af de yngste varemærker inden for dart udstyr og står bl.a. bag de fede dartskiver, dartpile, flights og andet dart udstyr med dartstjernen Michael van Gerwens logo.

Bull’s, XQ Max og Shot! er alle kendetegnet ved dart udstyr i høj kvalitet til lave priser.

Fragt og levering

Gratis fragt over 400,- og lynhurtig levering på 1-2 hverdage.

Tilbud

Find massere af spændende og nedsatte varer i tilbudssektionen!

Gavekort

Du kan her købe et gavekort som kan indløses i Dartshop.dk eller den fysiske butik. Du udfylder selv beløbet herover og link til download af gavekort sendes øjeblikkeligt til dig efter gennemført transaktion - gavekortet vil være klar til at printe ud. Hvert gavekort er unikt og har sin egen kode. Denne kode skal indtastes ved køb af varer. Hvis modtageren ikke bruger hele beløbet på én gang, så gemmes restbeløbet automatisk og det kan altid indløses senere ved brug af samme kode. Uanset gavekortets størrelse, så betaler du aldrig fragt for dette produkt. Alle gavekort har en gyldighed på 2 år fra købsdatoen.

Gratis regelsæt

Ved tilmelding til nyhedsbrevet tilsendes en PDF med reglerne til alle dine yndlings dartspil via mail!

Betalingsform

Dankort, VISA, MasterCard, MasterCard SecureCode, MobilePay, VIABILL og EAN

Kundeservice

Telefon, E-mail og Facebook. Kontortider: Mandag - Fredag 9.00 - 16.00 og lørdagsåbent mellem 10.00 - 13.00

Retur

Du har 60 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten udløber 60 dage efter den dag du har modtaget din vare. Du skal inden 60 dage fra modtagelse give besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan sendes på e-mail eller afgives telefonisk. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.Du kan også blot vælge at sende pakken retur og benytte standardfortrydelsesformularen og sende den med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse, eller du kan downloade den ved at klikke her: Hent Returformular I det tilfælde at du sender varen retur med vores returformular, så er det ikke nødvendigt at give besked på forhånd.Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give tydelig meddelelse om dette. Hvis du meddeler at du fortryder købet ved at nægte modtagelse, vil der ved returnering bliver fratrukket de reelle omkostninger ved returfragt.Returnering Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen, men det er muligt at købe en billig Print-Selv returlabel. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du er også velkommen til personligt at returnere varen på deres adresse inden for deres åbningstid (hverdage 9.00 - 16.00 samt lørdag 10.00 - 13.00).

Prisgaranti

Køb er omfattet af prisgaranti. Alle sager behandles individuelt.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for gode tilbud, spændende nyheder og få en PDF med reglerne til alle dine yndlings dartspil sendt direkte på mail.

Kundeklub

Fordele ved kundeklubben: Optjen 7% bonuskroner hver gang du handler (der optjenes dog ikke bonus på nedsatte produkter) Særlige, eksklusive tilbud kun til klubkunder Du kan bruge dine bonuskroner på fremtidige ordrer Adgang til at se din ordre-historik Hvis du fortryder dit køb, bortfalder den opsparede bonus på det pågældende køb.

-20% rabatkode

Få -20% rabat på dartspil, tøj, flights og dartpile mv. hos Dartshop.dk

Vis detaljer
Få glæde af ekstra stærke online priser på Dartshop.dk med dart-dealen her. Spar 20% på en masse udstyr som darttøj, dartskiver og dart startpakker. Så er du sikret utroligt fordelagtige dart-priser, måske de bedste i Danmark.
Dartshop
Karakter: 4/5 Antal stemmer: 1

220 personer

har sparet hos Dartshop ♡

Praktisk

Dartshop rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 42 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Dartshop

Dartshop er butikken der skaber grobund for mange timers underholdning, såvel som seriøs sport. Dartshop er en bæredygtig leverandør i alt fra dartspil, bordfodbold, bordtennis og poolborde. Lige fra hobbyplan til de professionelle spillere. Køb både udstyr og spil til konkurrencedygtige priser. Især ved brugen af Dartshop rabatkoderne herfra Salezoo.dk.

Rabatkode til lignende steder

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud