fbpx

Billigepokaler rabatkode

Billigepokaler
Bilstrupvej 6
7800 Skive
Danmark
28 18 59 57
info@billigepokaler.dk

Hos Billigepokaler.dk finder du et stort udvalg af pokaler, medaljer, statuetter og andre sportspræmier med mulighed for indgravering til nogle af branchens billigste priser. Siden 2007 har de været kundernes foretrukne online leverandør af pokaler og medaljer, og de arbejder hver dag på at forbedre oplevelsen, når du handler hos dem.

Fragt og levering

Dine varer sendes indenfor 1-3 hverdage. Det er desværre ikke muligt at afhente varerne fysisk. Står du og skal bruge dine varer hurtigst muligt, så kontakt deres kundeservice på tlf. 28 18 59 57, så vil de prøve at hjælpe dig bedst muligt med en hurtig levering. Fragtpris fra 75 kr. inkl. moms.

Outlet

Her finder du rester, fejllevering og ikke afhentet specialvarer til gode priser. Dog i begrænsede mængder.

Betalingsformer

Billigepokaler.dk modtager betaling med Dankort, VISA-Dankort, Mastercard og e-Dankort. Foreninger, virksomheder og offentlige institutioner har mulighed for at vælge betaling med EAN eller CVR-nummer. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Kundeservice

E-mail, telefon eller via Facebook.

Retur

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Det er endvidere et krav at varen ikke ikke er special fremstillet eller graveret.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for spændende tilbud og gode priser. Du kan afmelde til enhver tid.

Din sikkerhed

Ingen personlige oplysninger der registreres på BilligePokaler.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos BilligePokaler.dk.

Hurtig lynforsendelse

Få adgang til ekstra hurtig levering på Billigepokaler.dk

Vis detaljer
Bliv behandlet som en unik VIP kunde og få særdeles hurtig levering af dine pokaler og medaljer når du bestiller fra Billigepokaler.dk.
Billigepokaler
Karakter: 4/5 Antal stemmer: 1

187 personer

har sparet hos Billigepokaler ♡

Praktisk

Billigepokaler rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 39 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Billigepokaler

Medaljer og pokaler i alt fra bronze, til den helt store guldmedalje. Få graveret medaljer, trofæer og pokaler til landets måske laveste netpriser. Som noget nyt og eksklusivt kan du også købe smukke unikke firmagaver med mulighed for indgravering. Selvom du ikke køber store partier sportstrofæer eller medaljer, kan du stadig få stor Billigepokaler rabatkode prisnedslag.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud