fbpx

ZNORE - rabatkode

ZNORE
Gammel Strand 40, 1202 København K
Danmark
21 93 01 19
support@znore.dk

På Znore.dk kan du købe nogle af markedets mest effektive og populære snorkeskinner. Hos Salezoo.dk finder du rabatkoder, du kan benytte hos ZNORE!

Er du eller dine nærmeste generet af din snorken og giver det ubehag blot ved tanken, så du ikke alene om dette. Den lægelige betegnelse er søvnapnø, men det behøver ikke være helt så slemt. Søvnapnø kan i værste tilfælde være farligt, da man i længere tid ikke får luft.

Søvnapnø forekommer hos rigtig mange, og helt op mod en tredjedel af den danske befolkning døjer med snorken i én eller anden grad. Det forekommer i de fleste tilfælde om natten da kroppen her er helt afslappet og man når det dybe stadie af søvnen. Det når man ikke når man tager sig en lur.

Hos Znore.dk har de specialiseret sig i snorkeskinner, som på nem og billig vis kan afhjælpe problemet og give en forbedret livskvalitet. Undgå at blive vækket midt om natten med et skub fordi du snorker og øg din livskvalitet. En billig snorkeskinne har oftest samme effekt som en specialfremstillet snorkeskinne – så bestil din egen her på shoppen og hav den leveret førstkommende hverdag.

Fragt og levering

Znore.dk leverer på alle hverdage, med ordrer indgået inden kl. 17.00. Alle pakker sendes som breve og kan derfor ikke spores. Forventet levering er 3-4 hverdage.

Størrelse på skinner

Specielt tilpassede skinner til dig og din mund!

Betalingsform

Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, MobilePay og JCB.

Kundeservice

Kontaltformular (Besvares indenfor 48 timer), telefon og e-mail.

Retur

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Som lovet kan du frit prøve varen og stadig fortryde inden 14 dage.Returneringsomkostninger skal du selv afholde.Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og spar 10% på din første ordre. Du får en rabatkode tilsendt med det samme og modtager desuden eksklusive tilbud.

Ingen gebyrer eller abonnementer

De priser du ser på siden er dem du betaler. Hos ZNORE er der ingen overraskende abonnementer eller gebyrer. Alle priser er angivet i Danske Kroner inkl. moms.

-15% Rabatkode

Få -15% rabat ved køb af min. 3 stk på znore.dk

Vis detaljer
Få -15% rabat ved køb af min. 3 stk på znore.dk
-10% Rabatkode

Få -10% rabat på alt på znore.dk

Vis detaljer
Få -10% rabat på alt på znore.dk
Bedøm butik

122 personer

har sparet hos ZNORE ♡

Praktisk

ZNORE rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 150 kr.

Sorter efter rabat for:

Om ZNORE

Hvis din snorken er så kraftig, at du selv bliver vækket af den, så er det én ting og værd at handle på. Hvis den også generer dine kæreste og forringer deres søvn, så kan det udfald gå dig mere på. Giv munden et middel, som virker for alle og ikke kræver operation.

Med en snorkeskinne fra ZNORE giver du munden mulighed for at slappe af samtidig med at tungen, som forårsager din snorken, bliver holdt i ro. Snorkeskinnen er støbt og formet efter din mund, så den passer bedst muligt og næsten ikke bemærkes. Den er blød og virker meget effektivt. Alternativet kan være en operation, hvilket er et drastisk indgreb på et forholdsvist lille og uskyldigt problem. En operation er ikke uden risiko, og kan medføre andre og større gener. Løs problemet enkelt med en snorkeskinne lige inden du skal sove – den skal ikke bæres ellers.

Vi anbefaler snorkeskinnen om natten, hvor den giver mindst gene. Tager du ind i mellem en lur vil det næppe medføre snorken og den har ikke præventiv virkning.

Znore.dk har allerede hjulpet flere hundrede danskere med at stoppe deres snorken. Med vores billige, men effektive snorkeskinne kan alle sove trygt.

Rabatkode til lignende steder

None found

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud