fbpx

Slikworld rabatkode

-5% Rabatkode

SlikWorld rabatkode – Spar 5% ekstra på alle varer!

Vis detaljer
Shop slik i lange baner på SlikWorld webshoppen og spar 5% på alle søde sager, ved at angive denne rabatkupon i indkøbskurven før betaling.
✓ Gyldig
SlikWorld
Industrivej 22
7430 Ikast, Danmark
31779935
kontakt@slikworld.dk

Fyld slikskuffen op med slik fra SlikWorld

Er du helt vild med slik? Er højdepunktet på din uge derfor også altid en god omgang fredagsslik? Har du ligeledes altid gået om drømt om at have en køkkenskuffe fyldt med bland selv slik? Så er du altså kommet til det helt rette sted. De tilbyder et stort udvalg af slik online, så det bliver nemt og hurtigt for dig altid at have slik klar til fredagshyggen. Hos SlikWorld finder du desuden slik til enhver smag, og du kan derfor med stor fordel gå på opdagelse blandt det store udvalg. De tilbyder både forskellige mærker af slik samt en masse forskellige udenlandsk slik. Så ønsker du at finde noget amerikansk slik til fredagshyggen? Måske du er på udkig efter noget japansk slik til en smagstest? Så er du altså kommet til det helt rette sted!

Fragt og levering

Fri fragt ved køb over 499,-Ved bestilling inden klokken 15.00 på hverdage afsendes din pakke samme dag og du vil typisk modtage din pakke dagen efter. Bestiller du på helligedage vil din pakke først blive afsendt den næste hverdag. Hvis du bestiller til hjemmelevering om fredagen vil du først modtage din pakke mandag, grundet hjemmelevering ikke er muligt i weekenden.Slikworld afsender varer med følgende: Postnord pakkeshop samt postnord hjemmelevering.Fragten bliver beregnet ud fra vægt.Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke.

Tilbud

Du finder forskellige typer tilbud hos SlikWorld. Du finder kategorierne: Tilbud, Pakketilbud og Stop madspild.

Gavekort

Hos SlikWorld finder du to typer gavekort. Der findes både et SlikWorld Gavekort og et Fødselsdagsgavekort. Gavekortet kan være fra 50 DKK til 1000 DKK.

Gratis gave!

Gratis gave ved alle ordrer over 499,-

Betalingsform

Slikworld modtager online betalinger med Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay, Visa Electron og Viabill. Slikworld benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Kundeservice

Telefon og e-mail

Fortrydelsesret og reklamation

Ifølge forbrugeraftaleloven er der ikke returret på fødevarer købt på nettet, dog kan du stadig nå at fortryde dit køb såfremt varen ikke er sendt. I forhold til reklamation: Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til slikworld i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at modtage seneste nyheder, tilbud, og rabatter!

Candy Box - Slik abonnementet

Gå på opdagelse i en verden af slik med en 'Candy Box', fra Slikword. Du får en sammenblandet box, af lækre sager fra USA, UK & Japan - Fredag aften vil aldrig længere blive det samme! Du modtager en lækker box med forskelligt slik, som du ikke blot finder nede hos den lokale købmand - SlikWorld vil gerne være med til at overraske dine smagsløg og blander derfor hver gang noget forskelligt. Der vil altid være noget i, de ikke engang fører på webshoppen. Pakken afsendes hver d. 1 i hver måned. Abonnementet køre automatisk og pengene vil automatisk blive trukket hver d. 1 i hver måned. Bestiller du før d. 1 i måneden vil din box først blive afsendt d. 1 og fortsætte med at blive leveret indtil du stopper abonnementet.

-20% Rabatkode

-20% Slikworld.dk Rabatkode – Gælder alle køb!

Vis detaljer
Få råd til lidt ekstra godter, med hele 20% rabat på hele slik shoppen. Det er ukendt hvornår rabatkoden udløber.
Slikworld
Karakter: 4.89/5 Antal stemmer: 9

1378 personer

har sparet hos Slikworld ♡

Praktisk

Slikworld rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 39 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Slikworld

SlikWorld har igennem en håndfuld år haft slikbutik i Herning, hvor vi har tilbudt slik fra hele verden til de mange sliksultne. Grundet den store efterspørgsel på vores slik, har vi valgt at flytte i nye og større lokaler i Ikast og samtidig valgt at lukke den fysiske forretning ned og fokusere 100% på vores webshop. Men frygt ikke, du kan stadigvæk bestille online og afhente din ordre på vores lager. Hos os finder du kun de bedste mærker, det sjoveste slik og de billigste priser.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud