fbpx

Pixojet rabatkode

Pixojet
Siriusvej 17, 7430 Ikast
Danmark
61142487
info@pixojet.dk

Pixojet er Danmarks største forhandler af artikler til printere – men meget mere end blækpatroner, gadgets og tonere!

Pixojet er Danmarks største forhandler af forbrugsstoffer til printer, kontorudstyr, samt tilbehør til printning og elektronik. De forhandler tilbehør til alle kendte mærker indenfor printning og kontor. Så hvis du er træt af at betale overpriser for blækpatroner og toner, så køb dit blæk og toner på nettet hos pixojet.dk!

Fragt og levering

Pixojet tilbyder flere forskellige leveringsmuligheder. Det er både muligt at få levering med DAO, GLS og Postnord. På deres hjemmeside kan du se hvilke muligheder du kan vælge imellem, samt priserne på levering.

Udgåede varer

Under udgåede varer i kategorien "Brands" finder du de varer der ikke kommer i sortiment igen, og derfor er på tilbud til skarpe priser.

Gavekort

Gavekort fra 100 DKK til 800 DKK. Du vælger selv beløbet, og gavekortet gælder i 3 år fra købsdatoen. Med et gavekort til Pixojet kan den heldige modtager nemlig glæde sig til at gå på opdagelse blandt alt fra fede og praktiske gadgets, populært legetøj til børn, diverse mobil-, PC- & tablettilbehør og meget, meget mere – alt sammen til skarpe Pixojet priser.Gavekortet er simpelt at bruge. Når du har bestilt gavekortet, sendes det til dig på mail, lige til at printe ud og give i gave. I betalingsprocessen indtastes gavekortets unikke gavekortkode i gavekort/rabatkodefeltet, hvorefter gavekortets beløb fratrækkes automatisk. Gavekortet kan bruges á én omgang, og et eventuelt restbeløb udbetales ikke.

Mange forskellige betalingsmetoder

Dankort, VISA Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, JCB, American Express, Diners, VIABILL, MobilePay, PayPal & Klarna.

Kundeservice

Kontakt Pixojet via telefon eller e-mail adresse.

Retur

Ved køb hos Pixojet har du 120 dages fortrydelsesret, både som privat og erhverv. Du skal inden 120 dage fra modtagelsen give besked om, at du ønsker at fortryde hele eller dele af dit køb. Meddelelsen skal gives ved kontakte kundeservice på info@pixojet.dk samt ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give tydelig besked herom.Du skal sende din ordre retur til uden unødig forsinkelse og senest 120 dage efter, at du har meddelt, at du ønsker at fortryde dit køb. Du, som køber, skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder eksempelvis printere.

Prisgaranti på blæk og toner!

Prisgaranti på blæk og toner! Prisgaranti på blækpatroner og lasertoner. Pixojet tilbyder prisgaranti på alle kompatible tonerpatroner, blækpatroner, tromler samt kompatible opladere til Macbook. Det betyder, at hvis du har købt en kompatibel blækpatron eller toner hos Pixojet og ser produktet billigere hos en anden webshop i Danmark, så har du ret til at få differencen tilbagebetalt.Du skal kontakte Pixojet, når du opdager, at varen du har købt hos dem kan købes billigere i en anden forretning. For at prisgarantien gælder, skal varen være 100 % den samme vare, som du har købt hos Pixojet. Du skal fremsende dokumentation på, at varen er billigere i anden forretning. Varen hos kunkurrenten skal være på lager og ikke en tilbudsvare. Prisgarantien gælder i 14 dage fra dit køb hos Pixojet, finder du varen billigere hos anden webshop efter de 14 dage, gælder prisgarantien ikke. Prisgarantien glæder kun webshops fra Danmark. Som kunde skal du fremsende dokumentation på e-mail til Pixojet.

Nyhedsbrev

Det er muligt at tilmelde sig nyhedsbrevet på Pixojet, for at modtage spændende tilbud og nyheder fra dem.

-5% rabatkupon

-5% på hele Pixojet.dk uanset produkttype og pris!

Vis detaljer
Fratræk 5% på alt hvad der kan købes hos Pixojet.dk, ved at benytte dig af denne Pixojet rabatkode.
Pixojet
Karakter: 4.43/5 Antal stemmer: 7

2554 personer

har sparet hos Pixojet ♡

Praktisk

Pixojet rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 122 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Pixojet

Pixojet er Danmarks største forhandler af forbrugsstoffer til printer, kontorudstyr, samt tilbehør til printning og elektronik. De forhandler tilbehør til alle kendte mærker indenfor printning og kontor. Så hvis du er træt af at betale overpriser for blækpatroner og toner, så køb dit blæk og toner på nettet hos pixojet.dk!

Rabatkode til lignende steder

Gå aldrig glip af et godt tilbud