fbpx

Nailmania rabatkode

Nailmania ApS
Rugvænget 30
4200 Slagelse
Danmark
+45 58 53 21 10
info@nailmania.dk
Nailmania.dk

Nailmania negleekspert for private og professionelle

Nailmania er en udsøgt negleshop med sans for kvalitet og priser. Siden 2011 har Nailmania forhandlet negleprodukter til både privatpersoner men også professionelle negleteknikere. Nailmania går højt op i kvalitet og har i den forbindelse udviklet deres eget neglebrand som selvfølgeligt også går under navnet Nailmania. Deres eget personlige neglemærke forhandler alt hvad enhver negleglad kvinde, eller negletekniker har behov for og kan ønske sig.

Der bliver taget en kærlig hånd om alle kunder uanset erfaring! Om du er helt grøn på området og skal til at begive dig ud i din første neglepåsætning, eller har flere års erfaring byder Nailmania på et negleudvalg der dækker dine behov. Som nystartet kan du købe et samlet kit med alt hvad du skal bruge til, at komme i gang med at lave negle selv. Det kaldes et startsæt eller starterkit og findes i flere udgaver, alt efter om du ønsker at opbygge gele eller akrylnegle. Er du mere til de nemme tipper, så er Nailmania også den rette negleforhandler.

Negleteknikere med års erfaringer ved præcis hvilke negleartikler der skal benyttes, og ikke mindst krav hertil. Hvilket også er derfor rigtigt mange professionelle negleteknikere benytter Nailmania’s egne produkter! Kombinationerne mellem uv-lamper, gelé, topcoat og en andre negleopbyggende produkter spiller en stor rolle. Det er vigtigt at en gelé reagerer på den helt rigtige måde når den påføres neglen, når den tørres i uv-lampen, og ikke mindst når den skal tilpasses i kombination med andre produkter. Alle disse faktorer spiller også en væsentligt betydningsfuld rolle, i udviklingen af Nailmania’s negleartikler. Med denne viden i baghovedet har Nailmania derfor kunne udvikle fantastiske negleprodukter der lever op til de skarpeste krav for selv pro. negleteknikere!

Nailmania kunstige negle

Nailmania uddanner og certificerer dig også!

Kunne du være interesseret i at lære, at opbygge negle ligesom en rigtig negletekniker? Nailmania uddanner også kunder til negleteknikere gennem der forskellige neglekurser. Efter et fuldendt neglekursus vil du være certificeret og kunne kalde dig selv for negletekniker! Dette er rigtig mange pigers drøm, og ved Nailmania kan drømmen blive til virkelighed for rigtigt mange, da priserne på neglekurset ikke er skyhøje som mange andre steder!

Mere end bare onlinesalg af negle

Nailmania startede ud med kun at forhandle negleprodukter, men sådan ligger landet langt fra i dag. Efter stort success og fremgang har Nailmania udvidet sortimentet til andre spændende produkter i samme genre. Du finder heriblandt vidunderlige og ikke mindst uundværlige skønhedsprodukter som kunstige øjenvipper, skin care og vokse, der altsammen er en del af sortimentet i dag.

Neglesalget foregår hovedsageligt online da det derved kan forhandles til hele landet nemt og enkelt. Men er du fra Sjælland eller er på besøg på øen, kan du også ligge vejen et smut forbi den fysiske butik i Slagelse, hvor de sødeste og erfarende medarbejdere sidder klar til at hjælpe og ekspedere dig. Men bare rolig, selvom du ikke kan komme forbi negleshoppen kan du stadig få hjælp, af de selv samme søde negleeksperter over nettet eller på telefonen!

Fordelsprogram

Med Nailmania fordelsprogram optjenes neglebonus hver gang du shopper negleudstyr og skønhed i negleshoppen online. Alt efter hvor ofte du shopper og for hvilket beløb, optjenes en højere bonus. Bonustrappen er opdelt i 3 trin m. henholdsvis 2.5%, 5% og 10% mulig bonusoptjening.

Modtag i morgen

Har neglene fået for lange udgroninger eller er du løbet tør for noget negleudstyr? Bare rolig, dit manglende neglegrej kan være hos dig allerede i morgen! Bestiller du blot dine neglevarer på en hverdag inden kl. 14:00 afsendes de allerede samme dag!

Gør et kup

Jo støre udvalg desto sjovere og mere kreative negle kan du udforme! I Nailmania Outlet kan du gøre de bedste kup så dit arbejde bliver endnu sjovere og selvfølgeligt også langt billigere. Men husk på at i outlet er lageret begrænset, så der skal handles tjept.

Gratis videoguides

Videoguide er endnu en super kundeservice fra Nailmania. Lær at lave kunstige negle fra bunden, eller få tips, tricks og idéer til neglene gennem de gratis videoguides Nailmania.dk tilbyder alle neglekunder.

Nailmania neglemærke

Nailmania er et af få neglemærker i Danmark m. danske rødder. Nailmania fører deres helt egen neglekollektion med landets måske bedste negleprodukter. Tusindvis af negleglade kvinder og professionelle teknikere tager i hvert fald ikke fejl.

-50% Akryl & Gelé

Nailmania deal: 25% på akryl, 50% på alle farve geleer, 50% på folier

Vis detaljer
Nailmania er blevet sommervarme og giver derfor -25% rabat på alle akryler, -50% på alle folier og -50% alle farve geléer. Udsalget gælder resten af Juli, men i begrænset antal, og negleprodukterne går som varmt brød!
-20% 5 for 4

Køb 5 valgfri Diamond Nail Polish og betal kun for 4 (spar 20%)

Vis detaljer
Med denne deal kan du vælge 5 Diamond nail polish efter eget ønske, og kun betale for 4 af dem. Den ene polish er derfor gratis og du sparer 20%. Du kan frit vælge blandt 75 forskellige varianter til dine unikke negledesigns.
Gratis GLS fragt

Få adgang til gratis Nailmania levering med fragtfirmaet GLS.

Vis detaljer
Vil du gerne slippe for de irriterende fragtgebyrer når negleudstyret skal leveres til dig? Det er altid træls med leveringsomkostningerne når der handles neglegrej online. Nailmania tilbyder samtlige neglekunder muligheden for omkostningsfri levering m. GLS. Det kræves bare at neglekøbet er for 500,- eller over. Opnår du ikke denne grænse alene, shop da evt. negleting med en veninde og spar fragten.
NM 40% pakkerabat

Nailmania 40% startrabat – Få stor rabat på komplette startsæt

Vis detaljer
Køb en samlepakke og spar mange penge. Startpakker er i forvejen den billigste og ikke mindst smarteste løsning, når du skal starte helt fra bund eller bare bruge lidt af hvert. Nu er neglesættene bare blevet endnu billige, så du får op til svimlende 40% starterpakke rabat! Negletilbuddet gælder alle negletyper, både gelé og akryl.
-50% Diamond Polish

Diamond Polish gellak 50% neglerabat – Over 50 vidunderlige farvenuancer.

Vis detaljer
Alle de skønne Diamond Polish farver får du lige nu med mellem 35-50% polishrabat. Gælder alle gellack polish farvevarianter, m. over 50 forskellige valgmuligheder. Perfekte gel polish til hærdning i uv-lamper!
-75% Outletrabat

75% neglerabat i Nailmania Outlet. Ugentligt nye negle- & skønhedsprodukter til spotpris.

Vis detaljer
Slå til før din veninde, og få fingrene i kreative negleprodukter eller skønhedsartikler til helt ubegribeligt lave priser. 75% på negleudstyr giver enhver negletekniker råd til, lidt ekstra godterier i negleværktøjskassen.
Akryl Spar 40% nu

40% på akryl negleprodukter i uge 7. Over 60 af de bedste akrylprodukter er nedsat!

Vis detaljer
Nailmania har udvalgt de bedste akrylprodukter og sænket prisen med op til 40% på webshoppen. Akryl dust, akrylpudder og airbrushfarver i de skønneste nuancer. Køb stort ind og gem til fremtiden - det forventes ikke, at blive solgt så billigt igen på senere tidspunkt!
Nailmania
Karakter: 4.82/5 Antal stemmer: 17

1034 personer

har sparet hos Nailmania ♡

Praktisk

Nailmania rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 215 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Nailmania

Nailmania også kendt under forketelsen NM, er hele landets førende beauté store. Nailmania rabatkode er smutvejen til lavpris negleprodukter og beauty forhandlet af Nailmania.dk. Nailmania er et skønt brand med egne produktserier i neglebranchen. Neglerabat fra Nailmania rabatkoder er værd, at tage med i købet når gele og akrylprodukter, eller andre skønhedsprodukter shoppes i negleshoppen.

Gå aldrig glip af et godt tilbud