fbpx

mcdaekonline - rabatkode

Gratis fragt Fragt

Få Gratis fragt til alle brofaste danske adresser – mcdaekonline

Vis detaljer
Få Gratis fragt til alle brofaste danske adresser - mcdaekonline
✓ Gyldig

mcdaekonline, Europas førende dækforhandler på nettet, blev grundlagt i Hannover i 1999. Virksomheden tilbyder private og forretningskunder på 128 netbutikker i 42 lande et enestående bredt udvalg af personbilsdæk, motorcykeldæk, dæk til lette og almindelige lastbiler, busdæk, specialdæk, cykeldæk, komplethjul (dæk præmonteret på fælg), udvalgte reservedele til personbiler og tilbehør, motorolie og batterier.

På det uafhængige testforum daektest.com får kunder neutral hjælp til at tage en beslutning, inden de kan vælge det passende dæk til dem blandt de mere end 100 dækmærker og 25.000 modeller. Alt efter kundens ønske leverer vi direkte hjem til kunden, til et af de på verdensplan mere end 34.000 servicepartnerværksteder, som Delticom samarbejder med og som muliggør at dæk kan sendes direkte til dem, så de direkte kan monteres på kundens vogn – eller til en anden leveringsadresse.

Billige priser, et stort udvalg og fremragende kvalitet har allerede overbevist 6,2 millioner tilfredse kunder verden over – Vi kører aktive rabatkoder og kampagner igennem Salezoo.dk

Bedøm butik

80 personer

har sparet hos mcdaekonline ♡

Praktisk

mcdaekonline rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 150 kr.

Sorter efter rabat for:

Om mcdaekonline

Rabatkode til lignende steder

None found

Gå aldrig glip af et godt tilbud