Booking.com rabatkode

113 kr. gratis

Få 113 kr. rabat på din booking (uanset pris og sted)

Vis detaljer
Vi forærer dig 113 kr. helt gratis som du kan modregne den samlede pris. Slip samtidigt for alle gebyr. Følg linket og få din booking.com rabat med det samme.
✓ Gyldig
-10% medlemsrabat

Opret en gratis profil og få -10% ekstra rabat og VIP fordele!

Vis detaljer
Følg vores hotelrabat link, opret din gratis Booking.com brugerkonto (eller log ind), og få gode fordele: gratis velkomstdrinks, gratis hoteltransport, 10% medlemsrabat på overnatningssteder, senere udtjekning, og op til hele 50% tys-tys rabat på de mest populære destinationer i hele verden!
✓ Gyldig
1.130,- Rabat

Del Booking.com og få op til 1200 kr. rabat på dit ophold

Vis detaljer
Gennem Booking.com kan du lige nu få helt op til 1.200 kr. rabat på et valgfrit ophold i det land du ønsker. Alt det kræver er en gratis brugerkonto. Følg vores bookinglink, log ind, del Booking.com med venner/bekendte, og se kontantrabatten rulle ind på din profil hos Booking.com.
✓ Gyldig
London ½ hotelpris

Booking.com sender dig i denne periode, på hotel i London for ½ pris!

Vis detaljer
Ta' en ferie eller et weekendophold i London og spar 50%. Foretager du din London hotelbestilling nu, bliver du præsenteret for uimodståelige hoteltilbud med store hotelbesparelser! Så er der også råd til shoppingturen eller et delikat restaurantbesøg.
✓ Gyldig
Booking.com B.V.
Herengracht 597
1017 CE Amsterdam
Holland
+45 43 31 49 53
customer.service@booking.com
Medlemsrabatter

Booking Genius medlemsrabat er til dem der booker hotelophold og ferier ofte. Optjent loyalitets rabatter der modregnes på dine næste feriebookinger. Loyalitetsrabat optjenes ved Booking.com hver gang du booker online. Ligegyldigt om det er en enkelt hotelovernatning i firmaet eller en privat 14 dages ferie optjenes bonussen.

Transportrabat

Geniusklubben giver dig også hoteltransport rabat. Spar penge eller få helt omkostningsfri transport mellem hotellet og lufthavnen, betalt af Booking.com.

Perioderabesparelse

Rejs på bestemte tider af året, eller til populære rejsemål og nyd glæde af popularitetsrabatterne. Jo flere der booker til samme sted med Booking.com, desto billigere bliver det for dig at besøge stedet.

Inviter og spar

Kender du en eller flere der elsker et hotelophold, charterrejse eller en storbyferie? Inviter disse personer til at booke gennem Booking.com, så får du bookingrabat på op til 150€ som kan modregnes hotelbesøget eller feriehytten.

Tilbudsbreve

Vi mener ikke at Booking.com udsender nyhedsbreve, men derimod tilbudsbreve på email. Nyhedsbrevet er nemlig spækket med så ufatteligt mange og enorme bookingtilbud, at det kan være svært at sige nej til en ekstra ferie eller weekendophold, når det næsten bliver foræret gratis til dig.

Hotel Halv pris

Hoteller til halv pris i Europa. Spar 50% i bla. Berlin, London, Paris, Prag og Rom.

Vis detaljer
Kunne du tænkte dig at tage en smuttur til en af Europas mange populære storbyer? Et weekendophold i kærlighedsfulde Paris, eller en uges ferie i skønne Berlin? Rejs til enten: Rom, Berlin, Prag, Amsterdam, Barcelona, Istanbul, Milano, London, Paris eller Madrid - og få op til 50% opholdsrabat. Besøg hotellinket her, så bliver du sendt direkte til din unikke hotel rabatside, hvor alle de gode hoteltilbud fremgår.
Booking.com
Karakter: 4.71/5 Antal stemmer: 21

377 personer

har sparet hos Booking.com ♡

Praktisk

Booking.com rabatkoder 4 Gennemsnitlig rabat 2729 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Booking.com

Bestil dit drømmerejse gennem Booking.com og rejse dig lykkelig. Hos Booking.com er du kun et klik fra at opleve hele verden, til den halve pris. Booking er den førerende hotel prissammenlignings side hvor hotelpriserne fås til den absolut laveste pris. Ønskes en endnu bedre hotelpris fås dette fra en Booking.com rabatkode der altid giver et stort prisdyk for enhver rejsedestination. Storbyhoteller, charterhoteller eller sneklædte skihytter i norden, valget er absolut frit. Bestem selv hvornår og hvordan du ønsker at ankomme til hotellet, samt hvor længe du ønsker dit ferieophold skal være. Tjek ind på solrige strandresorter i hele verden, eller smut en tur på skiferie med familien, og giv den gas på afterski. Den samlede ferierabat optjent ved Booking.com rabatkoder, udgør flere tusinde kroner i rabat. Penge du i stedet kan få glæde af på din rejse.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud