fbpx

Booking.com rabatkode

Booking.com B.V.
Herengracht 597
1017 CE Amsterdam
Holland
+45 43 31 49 53
customer.service@booking.com
Medlemsrabatter

Booking Genius medlemsrabat er til dem der booker hotelophold og ferier ofte. Optjent loyalitets rabatter der modregnes på dine næste feriebookinger. Loyalitetsrabat optjenes ved Booking.com hver gang du booker online. Ligegyldigt om det er en enkelt hotelovernatning i firmaet eller en privat 14 dages ferie optjenes bonussen.

Transportrabat

Geniusklubben giver dig også hoteltransport rabat. Spar penge eller få helt omkostningsfri transport mellem hotellet og lufthavnen, betalt af Booking.com.

Perioderabesparelse

Rejs på bestemte tider af året, eller til populære rejsemål og nyd glæde af popularitetsrabatterne. Jo flere der booker til samme sted med Booking.com, desto billigere bliver det for dig at besøge stedet.

Inviter og spar

Kender du en eller flere der elsker et hotelophold, charterrejse eller en storbyferie? Inviter disse personer til at booke gennem Booking.com, så får du bookingrabat på op til 150€ som kan modregnes hotelbesøget eller feriehytten.

Tilbudsbreve

Vi mener ikke at Booking.com udsender nyhedsbreve, men derimod tilbudsbreve på email. Nyhedsbrevet er nemlig spækket med så ufatteligt mange og enorme bookingtilbud, at det kan være svært at sige nej til en ekstra ferie eller weekendophold, når det næsten bliver foræret gratis til dig.

Hotel Halv pris

Hoteller til halv pris i Europa. Spar 50% i bla. Berlin, London, Paris, Prag og Rom.

Vis detaljer
Kunne du tænkte dig at tage en smuttur til en af Europas mange populære storbyer? Et weekendophold i kærlighedsfulde Paris, eller en uges ferie i skønne Berlin? Rejs til enten: Rom, Berlin, Prag, Amsterdam, Barcelona, Istanbul, Milano, London, Paris eller Madrid - og få op til 50% opholdsrabat. Besøg hotellinket her, så bliver du sendt direkte til din unikke hotel rabatside, hvor alle de gode hoteltilbud fremgår.
Booking.com
Karakter: 4.71/5 Antal stemmer: 21

1085 personer

har sparet hos Booking.com ♡

Praktisk

Booking.com rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 2729 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Booking.com

Bestil dit drømmerejse gennem Booking.com og rejse dig lykkelig. Hos Booking.com er du kun et klik fra at opleve hele verden, til den halve pris. Booking er den førerende hotel prissammenlignings side hvor hotelpriserne fås til den absolut laveste pris. Ønskes en endnu bedre hotelpris fås dette fra en Booking.com rabatkode der altid giver et stort prisdyk for enhver rejsedestination. Storbyhoteller, charterhoteller eller sneklædte skihytter i norden, valget er absolut frit. Bestem selv hvornår og hvordan du ønsker at ankomme til hotellet, samt hvor længe du ønsker dit ferieophold skal være. Tjek ind på solrige strandresorter i hele verden, eller smut en tur på skiferie med familien, og giv den gas på afterski. Den samlede ferierabat optjent ved Booking.com rabatkoder, udgør flere tusinde kroner i rabat. Penge du i stedet kan få glæde af på din rejse.

Rabatkode til lignende steder

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud