fbpx

Ansatte.dk - rabatkode

3 mdr. gratis Rabatkode

Få 3 måneders gratis medlemskab

Vis detaljer
Som de eneste kan Salezoo tilbyde - 3 måneders gratis medlemskab, ved brug af vores rabatkode.Ønsker du en uforpligtende samtale kan du ringe til Ansatte.dk7171 2200 eller sende en mail til support@ansatte.dk
✓ Gyldig

Ansatte.dk er den komplette HR-platform som hjælper HR-ansvarlige og virksomhedsejere med juridisk rådgivning vedrørende medarbejdere

Medarbejderne i en virksomhed kan altid gå til deres fagforening, hvis de har juridiske spørgsmål om fx ansættelseskontrakter, advarsler og opsigelser, eller føler de har krav på tillæg, er blevet uretmæssigt fyret, føler sig udsat for chikane på arbejdspladsen eller andet. Dog kan man som virksomhedsejer, økonomi/ HR-ansvarlig eller lignende stå tilbage i afmagt og frustration, hvis virksomheden uden belæg opkræves store summer af fagforeningerne efterfølgende. Derfor er det vigtigt for virksomheden at kunne få personalejuridisk vejledning og rådgivning både inden de kommer ud for sådanne situationer, men særdeles også når de står i dem!

Det er her Ansatte.dk kommer ind i billedet hvis mission er at give virksomheder samme mulighed for ubegrænset HR & personalejuridisk rådgivning, som deres medarbejdere har via deres fagforeninger.

HR-platformen giver virksomhederne ubegrænset personalejuridisk rådgivning

Med den komplette HR-platform på Ansatte.dk indgår håndtering, opbevaring og overblik over virksomhedens medarbejderdata (hvorved GDPR overholdes), samt ubegrænset adgang til en personalejuridisk hotline. Dermed er virksomhederne lige så godt dækket ind juridisk, som medarbejderne er hos fagforeningerne.

Som medlem hos Ansatte.dk får du som virksomhedsejer eller økonomi/ HR-ansvarlig ubegrænset hjælp til alt omhandlende HR & Personalejura. Ansatte.dk gennemgår ved tilmelding virksomhedens eksisterende kontrakter og tillæg mm. for at sikre, at de er juridisk korrekte, og skulle virksomheden på noget tidspunkt stå i en konfrontation med en fagforening eller medarbejder, stiller Ansatte.dk sig foran i skudlinjen.

Hvilke personalejuridiske områder hjælper Ansatte.dk med?

Ansatte.dk sikrer at svar og juridisk rådgivning af medarbejdere sker i overensstemmelse med gældende lovgivninger og eventuelle overenskomster virksomheden måtte have tiltrådt, så virksomheden ikke efterfølgende får store økonomiske krav og godtgørelser fra medarbejderes fagforeninger.

Ansatte.dk hjælper virksomheder med alt indenfor personalejura, og bl.a. de hyppigste områder HR-platformen arbejder med og rådgiver om, er ansættelseskontrakter, advarsler, opsigelser, bortvisninger, rådgivning ifm. sygdom og forpligtelser, forhold vedr. elever og flexjobbere, graviditet/barsel vedr. medarbejdere, ferie og feriepenge, overenskomstforhold, kunde- & konkurrenceklausuler og meget, meget mere.

Hvad koster medlemskabet?

Sikkerheden i at kunne få ubegrænset personalejuridisk rådgivning, kan koste meget, men sådan er det slet ikke hos Ansatte.dk.

Selv med ubegrænset og professionel rådgivning om personalejura, starter priserne fra kun 263 kr. per måned, og så får du adgang til HR-platformen 24/7/365 dage om året. Medlemskabet er desuden dækket af en professionel ansvarsforsikring i HDI-Gerling med en forsikringssum på 2.000.000 kr. Det kan med andre ord ikke svare sig for virksomheder, bogholdere, revisorer eller andre ikke at være medlem hos Ansatte.dk.

Bedøm butik

97 personer

har sparet hos Ansatte.dk ♡

Praktisk

Ansatte.dk rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 789 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Ansatte.dk

Rabatkode til lignende steder

None found

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud