fbpx

Profillageret rabatkode

-15% gummibelægning

Spar 15% på gummifliser og gummigulve ved Profillageret.dk

Vis detaljer
Gummigulve og gummifliser er perfekte til en lang række ting, som eksempelvis fitnessgulve, legepladser og meget mere. Spar -15% på forskellige gummibelægningstyper inde hos Profillageret.
✓ Gyldig
Profillageret
Platinvej 61, 6000 Kolding, Danmark
70500365
salg@profillageret.dk

Profillageret er totalleverandør af gummilister, profiler, plader og måtter. Erhverv eller privat? Profillageret klarer det hele. Profillageret er en yderst kompetent forhandler af profiler og tætningslister. Bliv overrasket over hvor stort og alsidigt udvalg der tilbydes hos Profillageret.

Uanset om det er rudeprofiler, glasbånd, fenderlister eller noget helt fjerde så har de det hele på lager – samtidig med at du finder gode tilbud på kvalitetsvarer. Dag-til-dag levering med eget lager.

Fragt og levering

Fragt og levering Leveringen vil ske med GLS. Normalt vil dine varer blive afsendt inden for 1-3 hverdage. For at få dine varer leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.Emballagen Dine varer vil altid blive pakket ind i forsvarlig emballage der beskytter dine varer helt frem til døren. Skulle det ske at dine produkter er beskadiget ved modtagelsen, ser profillageret.dk gerne at du tager et billede af den ødelagte emballage, så der er mulighed for en erstatningssag overfor transportøren.

Størrelsesguide

Alle produkter har den specifikke størrelse angivet. Husk at tjekke beskrivelsen for at sikre det er den rigtige størrelse.

Betalingsform

Dankort, VISA, MasterCard, Maestro, JCB, MobilePay, EAN, PayPal

Kundeservice

Profillageret.dk kan kontaktes pr. mail eller telefon.

Retur

Reklamation Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Profillageret.dk. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten.Fortrydelsesret - 14 dages fortrydelsesret. I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi varens pris. For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Postdanmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.Profillageret.dk returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c. I de fleste tilfælde sker dette indenfor 2 hverdage efter modtagelsen.

Prisgaranti

Alle produkter er omfattet af prisgaranti. Hver sag behandles individuelt.

Levering til Sverige

Profillageret.dk har ikke en decideret svensk afdeling, men har svensk email og telefon nummer, og kan sende til både private og virksomheder i sverige. Den svenske hjemmeside kan besøges her: https://www.profillagret.se og du kan læse mere på den svenske side www.profillageret.se

-10% rabatkode

Få -10% onlinerabat på alverdens gummiprodukter!

Vis detaljer
Spar -10% på produkter fra Profillageret. Alt fra lister, bånd, belægninger og lydisolering og andet, der hovedsageligt er fremstillet af gummi. Få adgang til din online-rabat via vores rabatknap.
Profillageret
Karakter: 4/5 Antal stemmer: 1

455 personer

har sparet hos Profillageret ♡

Praktisk

Profillageret rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 369 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Profillageret

Profillageret er en yderst kompetent forhandler af profiler og tætningslister. Bliv overrasket over hvor stort og alsidigt udvalg der tilbydes hos Profillageret. De er heller ej afvisende for at udstede dig en ekstra rabat. Disse prisreduktioner får du gennem vores Profillageret rabatkoder. Produkter fremstilles også som specialløsninger. Diverse gummilister, gummimåtter, værktøjer og lydisolering kan bestilles af virksomheder og private i både store og små mængder.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud