Lampemesteren rabatkode for lampe køb

-10% Og gratis fragt!

Lampemesteren.dk 10% rabatkode + gratis fragt! (Kan ikke bruges ifm. nedsatte lamper)

Vis detaljer
Alle ikke tilbudslamper og tilbehør kan fås 10% under markedspris, når rabatkuponen her tages i brug. Koden giver ikke kun prisnedsættelse, men også gratis levering af alle lampeprodukter. (Slutdatoen for denne Lampemesteren værdikode er pt. ukendt)
✓ Gyldig
12% Rabatkode

12% Lampemesteren rabatkode – Kan bruges til alle lampekøb (bare ikke tilbud)

Vis detaljer
Lampemesteren giver 12% købsrabat på alle lamper, ved aktivering af denne rabatkode. Kan ikke benyttes i forbindelse med i forvejen nedsatte lamper, ej heller mærkerne Louis Poulsen og Philips Hue produkter.
✓ Gyldig
Lampemesteren.dk
Birkmosevej 22
6950 Ringkøbing
Danmark
+45 96 75 04 77
info@lampemesteren.dk
Lampemesteren rabatkode
-20% Black Friday

Lampemesteren Black Friday – Få mindst 20% rabat på alt i dag!

Vis detaljer
Hele døgnet fejres Black Friday med -20% ekstra besparelse. Det gælder alle lamper og tilbehør fra Lampemesteren.dk.
-15% Alle lamper

-15% på alle lamper som ikke er på udsalg

Vis detaljer
Køb valgfrie designerlamper fra Lampemesteren, og spar 15% på din yndlings lampedesigner. Det er ikke oplyst hvornår rabatkoden til Lampemesteren udløber. Såfremt den ikke virker, prøv da én af de andre Lampemesteren rabatkuponer vi tilbyder.
Lampemesteren
Karakter: 4.71/5 Antal stemmer: 7

314 personer

har sparet hos Lampemesteren ♡

Praktisk

Lampemesteren rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 1061 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Lampemesteren

Hvad er bedre end god belysning, og en utrolig flot lampe til at afgive dette? En lampe er vigtig del af hjemmet som tager stort blikfang. Ikke nok med at lamper fylder meget i hjemmet, så er de også altid synlige, i øjenhøjde og afgiver et lys der fanger blikket. Derfor er man også villig til at betale mange penge for lamper der er flotte, men man kan også godt betale for meget. Vi hjælper dig til ikke, at betale for meget for dine nye lamper. Her kommer Lampemesteren rabatkode ind i billedet. Vores rabatkoder til Lampemesteren tager nemlig også blikfang, når du ser hvor mange penge du kan spare på Lampemesteren.dk. Se selv med dine egne øjne i Lampemesteren rabatkode sortimentet her på sitet. Der er ret mange kroner i besparelse når du handler belysning med rabatkoderne. En kuponkode kan sparer dig penge på både bordlamper, loftlamper, udendørslamper og væghængte lampemodeller fra fx. Louis Poulsen og Vita Copenhagen, som begge er 2 store lampemærker med en skarp lamperabat online.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud