fbpx

Jeans der giver god numse

jeans-der-giver-god-numse

Du kender måske godt til de populære Freddy pants, men hvis du ikke gør – så er det de meget eftertragtede bukser, der giver en god numse og et slankere look. Jeg er selv en kæmpe fan af alle de fede Freddy bukser, som findes i et hav af modeller! Mange tror at Freddy WR. UP er jeans, men det er faktisk pants/leggings med stræk.

Nedenfor kan du blive kloge på hvilke modeller der findes, hvis du ønsker en god numse, samt hvad de gør for dine ben og bagdel. Med denne guide kan du derved finde frem til de jeans, der matcher dit behov ♡
Freddy WR.UP kan købes her ♡

Jeans, bukser, leggings – Kært barn har mange navne

WR.UP er navnet på de kendte shapeup leggings fra Freddy. Hvis du ikke har ejet et par endnu, vil du godt kunne være tilbøjelig til at tro, at disse leggings rent faktisk var bukser eller jeans i denim, hvilket ikke er tilfældet. Alle modellerne er rent faktisk leggings i forskellige udgaver. Freddy WR.UP leggings fåes nemlig også i denim look, læder look, samt wetlook.

Dette er så forklaringen på hvorfor folk kalder leggings modellerne for Freddy jeans eller Freddy bukser. Også kendt som jeans der giver god numse, i daglig omtale.

Freddy god numse effekt

Derfor giver disse bukser en god numse

Som du kan se på tegningen er der 5 grunde til, at leggings’ne giver en god numse og samtidigt får dine ben til at fremstå strammere og slankere. Se forklaring herunder:

  1. Fremstillet af ekstremt elastisk bomuldsjersey (strammer op)
  2. Krumninger i indlæg, samt en anatomisk form (løfter ballerne)
  3. Unik skridt udformning og specialsyet sømme (løfter numsen og virker opstrammende)
  4. Silikonebånd i linning, med formende effekt (forbedrer pasform og skjuler former)
  5. Fin silikonemembran indvendigt, mellem hofte og lår (former og strammer op)

Leggings har det ofte med at glide ned, men grundet denne unikke kombination af, specialsyet sømme, materialevalg og unikke former, bliver de siddende hvor de skal hele dagen.
god numse jeans

Den rette model og pasform til dig

Freddy WR.UP findes i 2 serier, den normale ‘WR.UP’ og ‘WR.UP Sport’. Derudover findes WR.UP modellerne i flere forskellige pasformer: Basic, 7/8 og Regular.

WR.UP vs WR.UP Sport
WR.UP Sport er D.I.W.O modeller som betyder ‘Dry In Wet Out’. Det gør dem velegnet til fitness.

Basic vs 7/8
7/8, også kendt som petite, vil sidde med normal benlængde på piger/kvinder under 162 cm. i højden. Er du over denne højde skal du vælge Classic, for normal benlængde.

Regular vs Basic
WR.UP findes nu også i en Regular model, som er 3 cm. højere i taljen end de normale WR.UP Basic, som er betydeligt mere low waist.

Brug størrelsesguiden og vælg den rette størrelse

Nedenfor ser du den originale Freddy WR.UP størrelsesguide, som Freddy selv har udformet. Som du kan se findes de i fra størrelse XS til XL.

Jeans størrelsesguide

Hvor kan god numse jeans købes?

Da Freddy er et udenlandsk og eftertragtet brand, fås Freddy WRUP kun få steder i Danmark indtil videre. En af de få forhandlere af de populære jeans der giver god numse er her hos Danske Fit4fight. Men har du forelsket dig i et bestemte par jeans, så vent ikke for længe for de bliver solgt som varmt brød! Specielt de lidt mere sjældne varianter med ekstra shine, og unikke farvenuancer.

Ingen kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke være synlig for andre.

Du kan benytte HTML tags og attributer: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>