fbpx

Calvin Klein natbukser ♥

calvin-klein-natbukser

Endelig er Calvin Klein kommet med deres nye og søde natbukser, samt andet cute nattøj. CK er blevet et kæmpe hit på det seneste, med deres super lækre undertøj… Men denne gang er turen kommet til CK natbukser, som hitter for vildt!

Natbukser til enhver smag!

Om du er til natbukser, pyjamas, nat-leggings, natshorts eller bare klassisk undertøj, så har Calvin Klein en masse lækkert at byde på ♡ Men de helt nye Calvin Klein natbukser er et stort hit, som vi også selv er smask forelsket i – derfor ser vi nærmere på dem, her i indlægget.
Se alle CK natbukser her ♡
Calvin Klein er hoppet med på blonde-bølgen og produceret natbukser med blonder i en let og fin kvalitet. Er du mere til vamset og cozy natbukser? Så er de også kommet med sådanne modeller. Herunder kan du se et par af vores favoritter fra deres nye kollektion af nattøj.

Calvin Klein natbukser med blonder
Er du mere til et par fine casual natbukser, med et lille sødt Calvin Klein logo ved taljen? Så se disse 2 vildt skønne modeller, som har et helt vildt elegant og eksklusivt touch over sig.

Bemærk at selvom modellerne er lette og tætsiddende, falder de alligevel løst de rette steder, og har små fine snit, så de ikke blot ligner helt almindelige hverdags-leggings.

Calvin Klein natbukser med shine

Mere skønt CK nattøj ❤

Der kommer løbende flere, nye varianter på markedet fra CK, der adskiller sig fra de nuværende modeller. Pasform, materiale og snit bliver konstant ændret og forfrisket, men nattøjets kvalitet forbliver altid helt unik!
Hele udvalget kan ses og købes her ♔Calvin har allerede nu, udvidet nattøjs sortimentet med vildt cute nat-buksedragter og natshorts, samt flere udgaver af natbukserne.

Ingen kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke være synlig for andre.

Du kan benytte HTML tags og attributer: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>