fbpx

WhiteAway rabatkode

WhiteAway A/S
Agerbæksvej 21
8240 Risskov
Danmark
+45 70 70 29 29
info@whiteaway.com
WhiteAway rabatkode

WhiteAway har billige hvidevarer og husholdning online

Er du ny husejer der står og mangler alt til dit nye køkken, så slå et smut forbi WhiteAway og se det store udvalg i bla. opvaskemaskiner og køleskabe, som kan være lige fra de fritstående til, de lidt finere integreret bar-køleskabe. Ønsker du retro stilen klare de det også på WhiteAway. Komfur finder du også i mange forskellige udgaver, som induktionskomfur, keramisk komfur eller er du til gas, tilbydes også disse. Glem heller ikke din nye ovn som findes i et hav af udgaver. Herunder indbygningsovne, dampovne eller miniovne og kombi-ovne. Er du mere til de populære induktionskogeplader eller grillplader & fristående kogeplader, ja så er deres hvidevarer sortiment lige for dig. WhiteAway spænder over mange skønne ting til dit nye køkken. Står du og skal bruge en ny emhætte, kan du finde flere forskellige som for varianter, eksempelvis wirehængte emhætter, væghængte emhætter eller de lidt mere fancy frit hængende emhætter, indbygningsemhætter eller den traditionelle udtræksemhætte.

Man må ikke glemme det nok aller vigtigste i huset, nemlig et frysekab det kan man simpelt hen ikke undvære, da man skal kunne holde sine madvarer frosne. En god fryser – om det skal være en fristående kummefryser, eller et integreret fryseskab, så er der mange penge at spare på strømregningen med den rette energiklasse. Du kan også købe de nye retro køleskabe med indbygget fryseskab i.

Når du så har fået indrettet dit nye køkken med de nye hårde hvidevarer så er det tid til at se om du lige mangler lidt nyt til køkkenskabene, som kunne være en ny minihakker, blender, eller en ny røremaskine. Er du en af dem der går op i madspild, så kan man ikke undvære en pålægsmaskine eller en brødrister samt en kødhakker. Hvis du ejer alt dette i forvejen og kun lige skal shoppe et par småting fra WhiteAway, som et par nye gryder eller pander eller en ny kniv finder du også det i deres sortiment. Ja som ny husejer står du måske også at skulle investere i en vaskemaskine og tørretumbler til dit nye bryggers, ja så finder du også dem her. I hvidevarer sortimentet på WhiteAway.com er lige fra den frontbetjente vaskemaskine til den topbetjente vaskemaskine. Når det gælder tørretumbleren er det det måske ikke lige dig men fortvivl ikke her har vi så tørreskabet som et alternativ.

I dit bryggers er der sikker også plads til en lækker tørretumbler som man næsten ikke kan undvære i de nye moderne tider hvor vi har travlt og vasker ofte. Tørretumbleren er den helt store investering, der både er dyr i indkøb og strøm, men det har WhiteAway lavet om på. Tørretumblere fås til en rigtig skarp pris med en uovertruffen energiklasse, der gør det næsten gratis at tørre alt dit tøj.

Måske er du bare på udkig efter den perfekte gave til din begivenhed, så finder du helt sikkert den ved WhiteAway, for alt fra frituregryder, riskoger eller æggekoger, samt kaffemaskiner i mange forskellige udgaver er en del af husholdningsmaskinerne. Skulle du måske står og skulle på en tur til udlandet og lige mangler en barbermaskine, eller en ny hårtørrer og glattejern, ja endnu engang er WhiteAway løsningen. Skal bilen have lidt pleje i form af rengøring indvendigt, da hjælper WhiteAway til din nye håndstøvsuger for bilen. WhiteAway ruller med helt tunge skyts når det gælder husholdning, hvidevarer og elektroniske plejeprodukter. Ovenikøbet kan du sikre dig en fornuftig pris og finde en topklasse WhiteAway rabatkode der gør dit indkøb meget billigere.

-25% Kaffemaskiner

Spar -25% på kaffemaskiner, elkedler og espressomaskiner

Vis detaljer
Skift den gamle kaffebrygger ud med en ny smart, hurtig og økonomisk kaffemaskine og spar 25% her og nu! Mange af de nye kaffe- og espressomaskiner brygger tilmed kaffen endnu bedre, så smagsoplevelsen bliver himmelsk. Find din nye espressomaskine, kaffebrygger, elkedel, eller mælkeskummer og spar stort!
-10% Luftkølere

-10% Aircondition rabatkode (Alle aircondition og luftkølere)

Vis detaljer
Skal luften nedkøles? Så er en luftkøler eller aircondition behjælpelig. Vi kommer dig yderligere til undsætning, med 10% ekstra aircon-rabat. Du vælger selv om det skal være fra Electrolux, Honeywell, Wilfa eller måske Hace?
WhiteAway
Karakter: 4.41/5 Antal stemmer: 17

299 personer

har sparet hos WhiteAway ♡

Praktisk

WhiteAway rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 1793 kr.

Sorter efter rabat for:

Om WhiteAway

Hent en af vores gratis WhiteAway rabatkoder og få dine lækre hvidevarer til en spotpris. WhiteAway er en af de største og bedste hvidevarer giganter på nettet, spækket med husholdningsapparater i særklasse til udsalgspriser der er til at juble over. Netpriserne på Whiteaway.com er så små at du kan sparer tusindvis af kontanter, sammenlignet med de fysiske hvidevarehuse. En WhiteAway.com rabatkode er for dig helt gratis og enkel at benytte dig af. Din rabatpris er først synlig i indkøbskurven på WhiteAway webshoppen, idet den er anført og aktiveret. Hos Salezoo.dk stiller vi ingen krav til dig, for at benytte dig af rabatkuponer. Klik dig bare frem til den rabatkode for WhiteAway der matcher dine hvidevare køb og nyd din sparrede kroner på husholdningsapparater, vaskemaskiner, komfur, køleskabe eller hvilken hvidevarer du er på jagt efter.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud