fbpx

Veraldo rabatkode

VERALDO ApS
Agerhatten 27A
Indgang 3, 1 TH.
5220 Odense SØ
ingen tlf. support
kontakt@veraldo.dk
Veraldo.dk

Veraldo den nye dronning i modebranchen

Veraldo er ikke blot en tøj webshop til modeglade damer, men også et tøjmærke. Veraldo har nemlig deres helt eget tøjbrand, med samme navn. De startede webshop i Danmark tilbage i 2015, og i 2016 kom de så til Sverige og Norge. Allerede et år efter har Veraldo fået kæmpe succes, og kendes i dag af langt de fleste modeglade fashionista’s.

Veraldo er spækket med fordele

Som kunde kan du nyde glæde af fordele i lange baner. På Veraldo.dk viser de dig hvad de andre kunder elsker, og lige har shoppet. De præsenterer tøjet på en naturlig måde, så du ved hvad du modtager når du handler. Hver eneste uge kommer der nye tøjmodeller, fra deres personlige tøjbrand. Blandt de mange brand fans er der også bloggere, hvor flere af dem er blevet skribenter på Veraldo’s modeblog.

De bedste Veraldo rabatkoder

Jagter du bedre priser på dametøj fra Veraldo, kan dit ønske gå i opfyldelse med hjælp fra os. Takket være Veraldo som en tæt partner, kan vi dermed også byde dig på en Veraldo rabatkode tilegnet dametøj. Klik og kopier din rabatkode direkte her på siden, til brug hos Veraldo.dk på dit nye trendy dametøj. Selve værdikoden anføres i feltet indtast gavekort eller rabatkode her på webshoppen. Feltet er synligt i højre side, så snart du har klikket “gå til kassen”. Vi håber du nyder glæde af din Veraldo rabatkode og opnår den ønskede rabat på dametøj eller accessories.

Club Veraldo kundeklubben

Veraldo.dk byder på en eksklusiv kundeklub, som i skrivende stund omfatter over 10.000 medlemmer. Som medlem af Club Veraldo optjener du point når du shopper. Disse point kan senere bruges til, at købe fede styles.

Veraldo klub

Fordelsklubben er for alle der er fascineret af Veraldo tøjmærket. Som medlem optjenes der bonus for hver handel du foretager. Bonussen kan bruges til at købe nyt tøj.

399 DKK

Køber du dametøj for 399 DKK. eller over, får du sendt tøjet til den nærmeste pakkeshop helt uden fragtomkostninger. Når du ikke op på dette beløb, slipper du med 19,- for leveringen.

Veraldo gavekort

Send et elektronisk gavekort til én der står dig nær, og hun vil elske dig. Så snart bestillingen er gået igennem ved Veraldo, sendes en e-mail med gavekortet til modtageren, med det samme. Værdien er valgfri mellem 50-2.000 kr.

Modeblog

Følg med på bloggen, og se hvilke styles kendte bloggere foretrækker. På bloggen kan du også se tøjet i øjenhøjde, for bloggerne er flittige til, at tage personlige billeder af dem selv i Veraldo tøjet, og dele dem med alle kunderne.

Veraldo
Karakter: 4.78/5 Antal stemmer: 46

1707 personer

har sparet hos Veraldo ♡

Praktisk

Veraldo rabatkoder 0

Om Veraldo

Køb det nyeste modetøj ved hjælp af Veraldo rabatkode specialudviklet til dig. Tøjet til kvinder er designet af Veraldo.dk selv. Modebevidste kvinder elsker tøjmærket Veraldo. Shop de smukkeste styles til formidable udsalgspriser. Flere end 100.000 følger dagligt de nye Veraldo kollektioner, på sociale medier.

Rabatkode til lignende steder

Gå aldrig glip af et godt tilbud