fbpx

Veraldo rabatkode

10% Rabatkode

10% på valgfrit tøj fra Veraldo. Rabatkoden kan benyttes til tøj, accessories og sko.

Vis detaljer
Hvis du er i færd med at handle tøj eller tilbehør ved Veraldo, skal du ikke gå glip af denne 10% Veraldo rabatkode. Procenterne fratrækkes købet inden betaling. Kuponen virker med alt fodtøj, tilbehør og dametøj.
✓ Gyldig
Tilbud -70% på mode

Veraldo giver dig over 70% på kjoler, toppe, trøjer, bukser, undertøj og andet skønt dametøj.

Vis detaljer
Den meget populære tøjbutik til unge kvinder Veraldo, giver dig en ekstraordinær tøjrabat her og nu på mere end 70% på en masse smukt dametøj. Hvis du også er vild med de populære blonde toppe, choker trøjer, og metallic kjoler som trender i øjeblikket. Så vil du blive lykkelig over, at Veraldo.dk forærer dig kæmpe rabat på sådanne modetøj i øjeblikket. Det er ikke påkrævet, at angive nogen Veraldo rabatkode.
✓ Gyldig
Køb nu Betal senere

Tilbud: køb Veraldo tøjet nu, men betal først senere (ingen gebyr og renter)

Vis detaljer
Er der lidt lavvandet i pungen, det skal ikke forhindre dig i, at få fingrene i dit nye tøj! Veraldo tilbyder dig netop nu: Køb nu, betal senere! Det er absolut rente- og gebyrfrit. Det bedste af det hele er, at den gratis afbetaling også kan kombineres med vores Veraldo rabatkoder. Så får du ikke kun nyt tøj før du har penge, men også til en lavere pris.
✓ Gyldig
100 DKK Rabatkupon

Få 100 DKK. til at shoppe hos Veraldo.dk, som tak for at modtage nyhedsbrevet.

Vis detaljer
Som belønning for at modtage nyhedsbrevet fra Veraldo, i din indbakke et par gange om måneden, får du 100 kr. du frit kan shoppe for ved Veraldo. Tilmeldingen forgår nederst på Veraldo.dk, ved at trykke på "Få Rabat" knappen herunder.
✓ Gyldig
VERALDO ApS
Agerhatten 27A
Indgang 3, 1 TH.
5220 Odense SØ
ingen tlf. support
kontakt@veraldo.dk
Veraldo.dk

Veraldo den nye dronning i modebranchen

Veraldo er ikke blot en tøj webshop til modeglade damer, men også et tøjmærke. Veraldo har nemlig deres helt eget tøjbrand, med samme navn. De startede webshop i Danmark tilbage i 2015, og i 2016 kom de så til Sverige og Norge. Allerede et år efter har Veraldo fået kæmpe succes, og kendes i dag af langt de fleste modeglade fashionista’s.

Veraldo er spækket med fordele

Som kunde kan du nyde glæde af fordele i lange baner. På Veraldo.dk viser de dig hvad de andre kunder elsker, og lige har shoppet. De præsenterer tøjet på en naturlig måde, så du ved hvad du modtager når du handler. Hver eneste uge kommer der nye tøjmodeller, fra deres personlige tøjbrand. Blandt de mange brand fans er der også bloggere, hvor flere af dem er blevet skribenter på Veraldo’s modeblog.

De bedste Veraldo rabatkoder

Jagter du bedre priser på dametøj fra Veraldo, kan dit ønske gå i opfyldelse med hjælp fra os. Takket være Veraldo som en tæt partner, kan vi dermed også byde dig på en Veraldo rabatkode tilegnet dametøj. Klik og kopier din rabatkode direkte her på siden, til brug hos Veraldo.dk på dit nye trendy dametøj. Selve værdikoden anføres i feltet indtast gavekort eller rabatkode her på webshoppen. Feltet er synligt i højre side, så snart du har klikket “gå til kassen”. Vi håber du nyder glæde af din Veraldo rabatkode og opnår den ønskede rabat på dametøj eller accessories.

Club Veraldo kundeklubben

Veraldo.dk byder på en eksklusiv kundeklub, som i skrivende stund omfatter over 10.000 medlemmer. Som medlem af Club Veraldo optjener du point når du shopper. Disse point kan senere bruges til, at købe fede styles.

Veraldo klub

Fordelsklubben er for alle der er fascineret af Veraldo tøjmærket. Som medlem optjenes der bonus for hver handel du foretager. Bonussen kan bruges til at købe nyt tøj.

399 DKK

Køber du dametøj for 399 DKK. eller over, får du sendt tøjet til den nærmeste pakkeshop helt uden fragtomkostninger. Når du ikke op på dette beløb, slipper du med 19,- for leveringen.

Veraldo gavekort

Send et elektronisk gavekort til én der står dig nær, og hun vil elske dig. Så snart bestillingen er gået igennem ved Veraldo, sendes en e-mail med gavekortet til modtageren, med det samme. Værdien er valgfri mellem 50-2.000 kr.

Modeblog

Følg med på bloggen, og se hvilke styles kendte bloggere foretrækker. På bloggen kan du også se tøjet i øjenhøjde, for bloggerne er flittige til, at tage personlige billeder af dem selv i Veraldo tøjet, og dele dem med alle kunderne.

20% Rabatkode

BOOM – Så er der 20% på hele Veraldo shoppen!

Vis detaljer
Med denne crazy rabatkode bliver der fratrukket 20% af udsalgspriserne på ALT hvad der er at shoppe hos modeshoppen Veraldo. Smykker, tøj, sko, tasker - Absolut ingen fashion er undtaget! Rabatten ses først når koden er aktiveret.
-20% Veraldo tøj

Veraldo 20% rabatkode: Hele udvalget af dametøj og tilbehør, også selvom det er nedsat!

Vis detaljer
Helt vild tøjrabatkode du bare må benytte dig af! 20% rabat på Veraldo dametøj og accessories, inde fra dametøjshoppen. Koden er stadig aktiv i marts, men præcis udløbsdato er ukendt. Fyld klædeskabet op med sprit nyt dametøj og spar minimum 20%. Rabatkuponen virker også for udsalgstøj. (OBS, hvis kuponen er blevet ugyldig, har vi stadig en 10% kupon til dig)
Veraldo
Karakter: 4.78/5 Antal stemmer: 46

1524 personer

har sparet hos Veraldo ♡

Praktisk

Veraldo rabatkoder 4 Gennemsnitlig rabat 241 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Veraldo

Køb det nyeste modetøj ved hjælp af Veraldo rabatkode specialudviklet til dig. Tøjet til kvinder er designet af Veraldo.dk selv. Modebevidste kvinder elsker tøjmærket Veraldo. Shop de smukkeste styles til formidable udsalgspriser. Flere end 100.000 følger dagligt de nye Veraldo kollektioner, på sociale medier.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud