fbpx

Uniggardin rabatkode

-20% rabat

Eksklusiv deal – Få 20% rabat på UNIG rullegardiner!

Vis detaljer
Køb dine rullegardiner via webshoppen og få -20% ekstra webshop rabat, med denne super deal til uniggardin.dk. Rabatten gælder kun ved bestilling og betaling på UNIGgardin webshoppen.
✓ Gyldig
Spar 59 kr.

Få gratis fragt – Gælder alle køb over 1500,-

Vis detaljer
Køb dine gardiner nu og nyd at uanset hvor meget de fylder og vejer, skal du ikke betale én eneste krone for leveringen. Selvom din ordre skal fragtes med en dyr fragtmand, får du tilsendt dit gardinkøb for 0 kr. Det gælder alle køb over 1500 kr. på uniggardin.dk. Du får derved 59 kr. rabat på leveringsomkostningerne.
✓ Gyldig
Gratis prøver + fri fragt

Super deal: Få 10 gratis stofprøver + gratis forsendelse!

Vis detaljer
Få 10 gratis stofprøver og du bestemmer selv om det skal være til persienner, gardiner, rullegardiner eller sågar insektnet m.m. Når vi siger gratis, så er det helt gratis! Du skal ikke engang betale for leveringen af stofprøverne. Mærk og se med egne øjne før du bestiller dine nye gardiner.
✓ Gyldig
-10% Black Friday

Uniggardin.dk Black Friday – Få 10% rabat på alle gardiner fra UNIG med denne rabatkode!

Vis detaljer
UNIG fejrer Black Friday med -10% rabat på gardiner! Aktiver rabatkoden og få fratrukket yderligere 10% frem til d. 26/11 kl. 23:59.
100% prisgaranti

Få prisgaranti på Uniggardin.dk – så er du sikret Danmarks laveste pris!

Vis detaljer
Uniggardin er og vil forblive billigst, så du altid køber dine gardiner hos dem. Derfor giver de dig også prisgaranti på gardinerne. På den måde er du sikret aldrig at betale en krone for meget for dine gardiner hos UNIGgardin. Der kræves ikke gardinkode for brug af tilbuddet.
Uniggardin
Karakter: 4.13/5 Antal stemmer: 15

3183 personer

har sparet hos Uniggardin ♡

Praktisk

Uniggardin rabatkoder 3 Gennemsnitlig rabat 637 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Uniggardin

Få en optimal gardin løsning med Uniggardin. Du kan købe færdigløsninger, eller special designe dine gardiner, så du får det præcis som du ønsker, helt ned til mindste detalje. Skal hjemmet personliggøres med flotte og anderledes gardiner eller persienner der ikke findes i andre hjem? Så lad Uniggardin være din løsning. I hvert fald hvis gardinkøbet skal være professionelt, hurtig og billigt. Selvom prisen er så lav, og kan reduceres yderligere med Uniggardin rabatkoderfra os, bliver der på ingen måde gået på kompromis med kvalitet. På Uniggardin.dk er du altid sikret produkt- og samlekvalitet der er helt i top! Husk at din rabatkode til Uniggardin angives i gardinkode feltet i forbindelse med betalingen på Uniggardin.dk. Deres unikke koder, kaldes nemlig gardinkoder.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud