fbpx

Trendlovers rabatkode

10% Tøj rabatkode

Trendlovers rabatkode 10% gælder alt mandetøj online. Tilmed nedsatte herretekstiler.

Vis detaljer
10% herretøjsrabat med rabatkode på hele mandemode tøjudvalget ved Trendlovers. Rabatkuponen virker til alle herresko, mandetøj og herreaccessories. Du kan også aktivere tilbudskoden og få tøjrabat på alt nedsat mandemode!.
✓ Gyldig
Trendlovers.dk
Ehandel9000 ApS
Fåborgvej 7
DK 9220 Aalborg Ø
+45 50 80 20 12
info@trendlovers.dk
Trendlovers.dk

Trendlovers har herremode billigere end det er tilladt

Danmarks ungdom har lagt sig på knæ for den nye herretøjskanon Trendlovers. En revolutionerende herretøjsbutik med trendy stilrent tøj, er præcis hvad ungdommen har manglet på nettet! Damerne har rigeligt med dametøjsbutikker at vælge blandt. Men der har virkeligt været et haltende online marked for fedt tøj til mænd. Det er langt fra uden grund at Trendlovers er blevet et kæmpehit blandt unge modeglade fyre, ligesom brormanden Hardcasa tøj webshop. Den primære grund for denne tøjsucces er klart tøjpriserne hvor der kan spares mange knaster på lækker herremode. Rigmandstøj til Netto priser er for enhver mand med lidt fornuft, et oplagt shoppinggrundlag.

Ved Trendlovers føres der altid et tiltrækkende tøjtilbud for mænd. F.eks. i kategorien Sale hvor du finder herremode til langt under markedspriser. Hver uge findes dugfrisk mandetøj eller fodtøj til tilbudspriser så lave, at man skulle tro tøjet var tyvstjålet. Derfor har Trendlovers placeret dette mandetøj i en gruppe kaldet Ugens Steal. For mænd der shopper modetøj jævnligt er det oplagt at følge med modeudsalget her, så der kan trækkes store rabatter.

Trendlovers udsalg

Herretøj så stilet at andre fyre vender sig efter dig!

Ej et hver sted du bevæger dig rundt. Mærk hvordan andres øjne vender sig efter dig, for at se dit fede outfit. Bliv den mand der skiller sig ud fra flokken, i et par ripped slimfit jeans der fremhæver dine maskuline ben. Pynt hoften med et elegant herrebælte, samt en stram skjorte i bukserne. Giv dit tøjsæt det sidste pift med en skræddersyet blazer der markere dine bredde mandeskuldre og store overarme. Vis at du har selvtilliden med den tilhørende stil enhver jagter. Et sprødt armbåndsur, et par spidse herresko, er præcis det der får dig til at fremstå utroligt overlegen & stilsikker! Er du fan af færdig sammensatte sæt, så du selv slipper for at finde ud af hvilke stykker herretøj der passer sammen? Så tjek kategorien Tailoring der indeholder færdigdesignet, skræddersyet habitter, jakkesæt og andre typer suits. Dette er nogle af de tøjmærker der kan få dig til, at fremstå en tand lækrere end andre modeglade fyre:

  • Selected (jakkesæt)
  • Minimum (tight bukser)
  • Kronstadt (skjorter)
  • Suit (blazere)
  • Saddler (bælter)
  • Triwa (herreure)
  • Selected (herresko)

Stilrent og moderigtigt mærkeudvalg af mandetøj

Herretøjet på Trendlovers kommer fra producenter med sans for detaljen. Som en modeglad fyr kender du garanteret de fleste af mærkerne hos Trendlovers. Som én af få tøjbutikker fører Trendlovers.dk helt unikke tøjmærker fra Danske og Nordiske tekstilmærker, bla. Still Nordic, W.A.C – We Are Cph.

Dette giver alle drenge/herre chancen for, at stand out fra mængden. Kvinder elsker mænd der går op i tøj og udseende. Med webshoppen Trendlovers er der garanti for at få opmærksomhed fra alle kvinder. Du kommer til at shine så meget, at du får enhver kvinde i knæ.

 

Trendlovers rabatkoder giver bedre tøjpriser

Der er design og kvalitet for skillingen med en Trendlovers rabatkode. Hvilke mænd vil ikke gerne have råd til et par ekstra stykker herretøj uden, at betale ekstra for det? Rabatkoder på tøj, der udgør så meget som 50% procent, er den oplagte chance for at købe dobbelt op af nyt herretøj uden merpris. Gennemsnitligt sparer fyre omkring 10% på herretøj ved at benytte rabatkoder til Trendlovers.

Gratis fragt + ombytning

Shop mande fashion, inklusiv alverdens tilbehør for minimum 499 kr. så er du sikret fri levering. Du får tilgengæld altid gratis ombytning af fashion, lige meget hvad beløb du shopper herretøj for.

Super deals

Trendlovers har tilbudskategorier i prisgrupperne 2 stk. 300, 500, 700, 800 kr. og 3 stk. 300 kr. Der som ofte indeholder herretøj med moderabatter på op til 70% i disse udsalgsprisklasser.

Trendlovers gavekort

Giv valgfrihed til flere tusinde stykker fashion på Trendlovers.dk i form af et tøjgavekort. Når du køber et gavekort til tøjshoppen, er du sikker på at glæde enhver modeglad mand. Beløbet er helt efter eget valg og tøjgavekortet leveres digitalt til modtageren.

Herretøjsguide

Virksomheden Trendlovers ønsker at alle mænd skal være klædt perfekt på, og kende den helt rette størrelse før bestilling. I størrelsesguiden kan du finde frem til den rette tøjstørrelse af: overtøj, underdele, overdele, tøjsæt og fodtøj. Tøjstørrelserne er oplyst både Amerikansk, Europæisk og Engelsk, så du ikke går galt i byen.

Gratis tøjgaver

Ved højtider og andre begivenheder er Trendlovers utroligt gavmilde, og forærer udvalgt tøj væk til stor glade for herrekunder. Du kan også være én af de mænd der får glæden af dette. Hold dig blot opdateret her på siden, vi skal nok oplyse dig om de gratis tøjgaver.

Kundeglæde

Over 300 positive og modefikseret mænd har anmeldt Trendlovers på nettet, med en samlet kundekarakter på 9.6 af 10. Yderligere kan du føle dig tryg ved tøjhandel ved Trendlovers for de er e-mærket og benytter krypteret betaling med NETS.

25% Et Al Design

Et Al Design – 25% tøjrabat (Alt tøj og sko fra mærket)

Vis detaljer
Er du også fan af det nye og stilrene Et Al Design tøjmærke? Så er der glædelige nyheder, for i øjeblikket får du nemlig 25% på alt herretøj, plus alle skomodeller fra det sprøde herretøjsmærke inde på Trendlovers.dk.
-10% rabatkode

10% rabatkode: Gælder ALT tøj og accessories solgt på Trendlovers.dk

Vis detaljer
10% Rabatkode + Gratis fragt og Gratis ombytning! Angiv koden ved kassen når du betaler for dit nye tøj eller sko/accessories. Ingen produkter eller tøjmærker er undtaget, af denne ekstraordinære rabatkupon. Shop løs ved Trendlovers nu og aktiver kuponen!
Pants 2 stk. 499,-

Mega Pants deal – 2 par bukser for 499,- (Vejl. udsalgspris er op til 800 kr. pr. par)

Vis detaljer
Gør et røverkøb på Trendlovers.dk i denne uge, og slip for brug af Trendlovers rabatkode online. Få 2 par vildt stilet pants for kun 499 kr. Normalprisen er mellem 500-800 for ét enkelt par, så du sparer altså op til 70% i ugens deal!
99,- uanset førpris

ALT til 99,- Spar op til 88% på herretøj på Trendlovers online 99 kr. marked.

Vis detaljer
Spar 80% på jakker, jeans, strik, skjorter, trøjer, t-shirts og andet sprødt street fashion. Tryk ind og få hele udvalget til en fast udsalgspris på 99 kr. uanset førpris. Trendlovers forstår at forkæle mænd til den helt store guldmedalje, aldrig har tøjet været så billigt hos tøjshoppen!
499,- Alle jakker

Ugens Trendlovers deal: Alle jakker uanset mærke kun 499,- (Spar op til 1.400 kr.)

Vis detaljer
Februars vilde weekly deal hos Trendlovers. Få alle jakker til kun 499 kr. uanset hvilket jakkemærke eller model du vælger. Spar langt over 1000 kr. på en masse fede jakkemodeller. Klik ind til jakkeudvalget gennem linket og spar skejser nu!
Sixth 50% Sixth June

Halv pris på Sixth June, oversize streetfashion til mænd. (Begrænset tidsfrist)

Vis detaljer
Er du til oversize herremode der leverer et stilrent street look? Så udnyt muligheden for 50% Sixth June rabat. Trendlovers har det fedeste SJ herreudvalg, med det bedste fra herrekollektionen. Vær hurtig - Præcis slutdato i februar er ukendt.
10% På tøjudsalget

Trendlovers Sale kode – 10% udsalgs rabatkupon, for alt nedsat herretøj.

Vis detaljer
Trendlovers har sat gang i et megasale, med sprødt herretøj til modegale mærkedyr. Denne Trendlovers rabatkode skærer 10% yderligere af herretøjs udsalget. Koden gælder kun i forvejen nedsat herremode for kategorien Sale. Inklusiv sko og accessories.
Trendlovers
Karakter: 4.79/5 Antal stemmer: 29

1077 personer

har sparet hos Trendlovers ♡

Praktisk

Trendlovers rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 240 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Trendlovers

Råt stilet modetøj til unge mænd, er præcis hvad der kan shoppes i Trendlovers mandetøjsbutik. Kom i besiddelse af Trendlovers rabatkode på sitet her, så du kan købe mandetøj i lange baner med mega tøjrabat. Kombinationen af trendy og edgy mandemode er et stort hit blandt unge fyre. Trendlovers er for alle unge der er fan af kombinationen mellem street, casual, samt det rå. Slut tøjkøbet med Trendlovers rabatkode der luner på pengekontoen.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud