fbpx

Trendday rabatkode for kvinder

Trendday IVS
Carl Jacobsens vej 16, opgang16, 2. t.h.
2500 Valby
Danmark
+45 71 99 32 56
info@trendday.dk
Trendday.dk

Trendday er kommet for at blive

Trendday er en ny unik og innovativ modebutik på nettet, som virkeligt har fået en flyvende start. På Trendday.dk har de ramt plet med moden online! Tøjet der forhandles her, er præcis hvad hele Danmarks ungdom har ventet på. Den perfekte online mode balance mellem stilren fashion, samt den elegante boheme stil.

Trendday udsteder rabatter med åbne arme

Trendday elsker lave priser, samt glade kunder. Intet kan gøre kunder gladere, end en vidunderlig rabat. Derfor er Trendday også flittige med at tildele rabatkuponer, til forskellige produkt- & tilbudskampagner. Vi er og vil være først, størst, bedst og hurtigst når det kommer til, at tildele Trendday rabatter ud. Derfor er vi på tilbudsopgaven døgnet rundt!

Trendday rabatkoder fungerer således at når man har lagt det ønskede tøj i indkøbskurven, skal man blot klikke på din kurv. Herfra klikkes på knappen “gå til betaling”. Derefter kan man i højre side af skærmen, se feltet “gavekort eller rabatkode“. I Dette felt indsætter man bare den kopierede rabatkode – vupti, nu har du fået din rabat.

Trendday en succes lige fra start

Den nyere Trendday webshop der åbnede i April 2016, har siden da taget Danmark med storm. 21-årige Camilla Krøyer og 23-årige Kasper Bondegaard, er de 2 ejere bag succesen. De har virkeligt styr på at ramme den danske ungdom i hovedhøjde, med deres udvalg og fremvisning heraf. Teamet bag Trendday.dk går meget op i, at fremvise tøjet så kunderne har en reel idé om hvordan det ser ud, når det sidder på kroppen. Derfor benytter de primært smartphone-billeder, som ikke er redigeret. Det virker langt mere troværdigt, giver en mere naturlig følelse, plus en realistisk præsentation af tøjet.

I takt med at tøjet fremstilles således, er det også oplagt at benytte alle de sociale medier. Hvilket man må sige at de gør til topkarakter.
Følg Trendday på Facebook, Instagram og Snapchat, hvor de er meget aktive og vældigt populære.

Nattøj og blonder er et hit ved Trendday

På Trendday er de ufatteligt glade for nattøj og undertøj, specielt det lidt mere edgy & udfordrende undertøj, som er yderst populært for tiden. Det mest populære nattøj brand netop nu er uden tvivl Calvin Klein. Trendday forhandler massere af smukt, fint undertøj i denne stil. Vil du se mere af det trendy nattøj, så læs Mytrends.dk blogindlæg om de nye Calvin Klein natbukser.

Gratis levering

Shop modetøj, sko, smykker, eller andet tilbehør for 500 kr. Så får man leveret ordrene helt omkostningsfrit. For køb mindre end 500 DKK. koster det 39,- af få leveret dit nye tøj.

70% Udsalg

Udsalget er skudt igang hos Trendday, det er med de vildeste rabatter, på mere end 70%. Uanset om det tøj eller accessories i er på udkig efter, så kan i med garanti få glæde af udvalget i deres udsalgskategori.

Smukt gavekort

Er man i tvivl om modtagerens størrelse, eller hvilket stykke tøj hun bedst kan lide? Så det nemmere at forær et gavekort der giver valgfrihed for modtageren. Hun vil helt sikkert elske dig for det ♡

Live størrelsesguide

Er du ikke sikker på størrelsen, eller pasformen? Hos Trendday tilbydes kundeservice live-hjælp, for dig der ikke er 100% sikker omkring produkterne. Tøv ikke med at kontakte dem, de er til for at hjælpe!

Valgfri betaling

Har du forelsket dig i et bestemt stykke tøj, men har ikke penge lige nu? Ingen grund til panik, for på trendday.dk kan alle kunder betale på afbetaling, endda rente og gebyrfrit. Ellers kan kunder benytte betalingskort, samt MobilePay.

Live kundesupport

Kom i kontakt med Trendday på flere måder. Er man typen der godt kan li' ting på skrift, så benyt mail support eller live-chatten. Er du fan af personlig kontakt, så grib knoglen og ring kundeservice op, på hverdage mellem 9-14.

Fortrydelsesfrist

Som følge af dansk lovgivning giver trendday.dk dig 14 dages returfrist, fra den dag du har modtaget dit tøj.

Fordelsbrev

Signup til et unikt og inspirerende nyhedsbrev, som er fyldt med fordele. Modtag meddelse om nyheder før alle andre, og slip for udsolgte varer. Kunder får selvfølgeligt også lige 100 kr. at shoppe for som medlem af nyhedsbrevet.

Lookbook

Få inspiration og hjælp med at sammensætte dit tøj, eller få en bedre idé om hvordan tøjet falder på kroppen, ved at tjekke deres helt unikke lookbook. Den fungerer som en formidabel købsguide, for dig der virkeligt går op i de mindste detaljer.

-15% dametasker

Spar 15% på alle tasker med denne kupon (uanset pris)

Vis detaljer
Tasker kan man aldrig få nok af. Det er en uundværlig accessories når man er ude. Specielt hvis man gerne vil stråle lidt ekstra af stilbevidsthed. Nyd derfor at der er 15% taskerabat til dig på skuldertasker, crossover, clutch og alle andre dametasker.
-15% på damejakker

Rabatkode: 15% på jakker! Alle jakketyper som pelsjakker, og bomber, selv blazere!

Vis detaljer
Alle TDY jakker får du 15% ekstra rabat på nu her med rabatkoden. Det gælder bla. de populære pelsjakker, fede street bombers, elegante blazere og ikke mindst de edgy fjerjakker. Jakkerne bliver revet væk, og flere er desværre allerede udsolgt i skrivende stund!
Pieces 30% taskerabat

30% på alle Pieces tasker. Vælg mellem håndtasker, cross overs og skuldertasker.

Vis detaljer
Slå til nu og spar 30% på samtlige Pieces tasker, uden undtagelser. De smukkeste dametasker til dig der elsker, at fremstå eksklusiv og elegant. Bla. læder og slangeskindslook, med skulderstrop eller guldlænke. Skynd dig at få din 30% Pieces taskerabat nu!
20% Kjoler

Klik her og få alle kjoler med 20% rabat lige nu! Over 60 forskellige typer

Vis detaljer
Så længe lager haves: Der skal ryddes op i alle kjoler, derfor kan du få 20% på valgfrie kjoler her og nu. Inge kode bruges, følg blot linket! Korte og lange kjoler i alle afskygninger til dumpingpris resten af januar '17.
Trendday
Karakter: 4.85/5 Antal stemmer: 123

1836 personer

har sparet hos Trendday ♡

Praktisk

Trendday rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 264 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Trendday

Trendday har den vildeste kombination af stilrent modetøj og boheme. Trendday.dk er på kort blevet en kæmpe succes, grundet deres unikke, eksklusive lavprisudvalg af tøj og accessories. Selvfølgeligt også takket være rabatter og tilbud, samt muligheden for Trendday rabatkode ♡ Hvis man elsker blonder, boheme, lace og stilrent tøj, så elsker man Trendday.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud