fbpx

Svanebutikken rabatkode

Svanebutikken.dk
Dyrehavevej 17
8370 Hadsten
Danmark
+45 26 62 07 75
kontakt@svanebutikken.dk
Svanebutikken.dk

Svanebutikken er genvejen til miljørigtigt børnetøj

Svanemor Hanne er passioneret børnetøjs ekspert og har derfor udset sig de fineste kollektioner, fra de mest komfortable og miljøvenlige børnetøjmærker. Dette har skabt et helt unikt udvalg af uldtøj og andet børnetøj! Alt du har behov for er en god kop kaffe, et varmt tæppe og en blød sofa, med din computer på skødet, og selvfølgeligt lige en fordelagtig rabatkode herfra Salezoo.dk. Slip for alle bekymringer omkring kemikalier og pasformer, Hanne har nemlig sørget for at det kun er de helt rette tøjprodukter i butikken, som lever op til hendes og EU’s skarpe regler på området. Slut købet af med din Svanebutikken rabatkode og nyd de besparede rabatprocenter.

Svanebutikken er mere end bare børnetøj

Selv voksne mænd eller kvinder kan shoppe kvalitetsbeklædning ved Svanebutikken. Uldundertøj i alle afskygninger fra tøjmærker som Joha, Claire Woman og Vanilla Copenhagen, er blot nogle af de velkendte tøjmærker der er favoritter på Svanebutikken.dk. Uld er ikke kun noget man benytter i køligt vejr. Med Silkeuld kan du nemlig benytte uld året rundt. I varme vil silkeuld virke kølende på kroppen, og så ser det super lækkert og elegant ud.

Bliv klogere på tøjmærker og beklædning

Ejeren Hanne Østergård blogger også om hendes produkter, mærker, samt tips og tricks i forbindelse hermed. Med hjælp fra 6 andre flittige mode og børneeksperter, er der skabt en blog med rigeligt og spændende læsestof for alle forældre og kommende forældre. Bliv taget med rundt i et univers af nye tøjprodukter, tilbehør, samt materialer. Lær om økologi, mærkninger, komfort og en masse andet.

Svanebutikkens guideside lærer du om det rette valg af babytøj til, bestemte begivenheder og vejrforhold. Læs også hvordan du vælger det rette uldtøj til dig selv, hvordan det vaskes korrekt og hvilke tøjstørrelser der skal vælges for hele familien.

Gratis fragt fra 599 kr.

Er du shopping glad vil du sikkert hurtigt overskride fragtgrænsen på 599,- for gratis tøjlevering. Hvis ikke, og du ønsker at slippe for at betale fragt, så slå tøjkøbet sammen med en bekendt, eller køb ind til barnet bliver lidt større. Der er mange muligheder for, at undgå at betale fragt. Vi tilbyder også i perioder rabatkoder, der giver gratis Svanebutikken fragt.

Babyblog

Snyd ikke dig selv for et kig forbi babybloggen udformet af butiksejer Hanne Østergård, der elsker at blogge om børneartikler og babytøj. Hun holder ikke igen med sparetips, produktguides og pleje af tekstiler.

Svanebutikken
Karakter: 4.25/5 Antal stemmer: 12

295 personer

har sparet hos Svanebutikken ♡

Praktisk

Svanebutikken rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 171 kr.

Om Svanebutikken

Stort udvalg af miljøvenligt ventetøj, børnetøj og ammetøj. Som noget nyt finder du også uldundertøj til voksne mænd og kvinder. Spar penge på alt uldtøj til store og små med Svanebutikken rabatkode formidlet herfra. Køb babytøj online fra de skønneste børnemærker, som dit barn vil elsker dig for.

Gå aldrig glip af et godt tilbud