fbpx

Runwayfashion Rabatkoder

Runway Fashion
Lindenborgvej 142G
4000 Roskilde
Danmark
+45 53 61 67 65
info@runwayfashion.dk
Runwayfashion.dk

Runwayfashion.dk Danmarks nok billigste modetøj

Runway Fashion er en forholdsvis ny og moderne tøjbutik der forhandler moderigtigt tøj til kvinder i alderen 15-60 år. Ønsker du at spare mange penge på edgy fashion, så er Runway Fashion ikke et skidt valg! De forhandler både bohemian tøj, London fashion samt modetøj fra Paris og andre steder i verden. Udvalget spænder meget vidt, så det dækker enhver smag og aldersgruppe. Tjek udvalget ud på runwayfashion.dk og få gratis fragt på alle ordre uanset ordrebeløb.

Tilpas dit tøjkøb som det passer dig

Runwayfashion.dk har opdelt udvalget af tøj i 2 “butikker”, den normale shop med alle nyhederne og de mere eksklusive produkter, og så et outlet spækket med restpartier, nedsatte varer og tøj som udgår fra sortimentet. Udvalget i begge afdelinger er omtrent lige store, og alt tøj i outlet er på tilbud! Så tilbud mangler der bestemt ikke.

Shop, betal og få leveret som du ønsker. Når du shopper tøj og accessories kan du selv vælge størrelser, farver og antal. Er du i tvivl om det mindste, så sidder kundeservice altid klar på chatten til at hjælpe dig, på næsten alle tider af døgnet, hele ugen.

Hvis du er i tvivl om den korrekte størrelse, er der en generel størrelsesguide du kan gå efter. Men for hvert eneste stykke tøj er der også en udvidet guide som beskriver alle mål og pasformer. Denne udvidet guide sikrer at du aldrig vælger en forkert størrelse.

Hjælpen er nær, hvis du har specielle ønsker til betaling og levering. Runwayfashion har en bred målgruppe og derfor er der også mange ønsker at efterkomme. Det har resulteret i en lang række frie valg, når det kommer til levering af bestillinger og betaling heraf. Du kan frit vælge mellem levering til pakkeshop, med omdeling og uden omdeling. Leveringen sker med PostNord bedre kendt som Post Danmark. Betalingen kan ske på flere måder, heriblandt Viabill som er køb af tøj på afbetaling (rente- og gebyrfrit). Eller betaling med MobilePay, Swipp, PayPal, eller danske og internationale betalingskort, gennem E-pay og NETS.

Gratis fragt

Uanset hvor lidt du handler for, får du altid gratis fragt! Ekstra leveringsservices kan tilkøbes mod et beskedent beløb.

Kæmpe Outlet

DK's nok største mode outlet. Det udgør i hvert fald over 50% af selve webshoppen, og alt tøj er på tilbud i outlettet.

Udvidet Størrelsesguide

Runwayfashion.dk går meget op i at du får den rette størrelse første gang. Derfor er der unikke størrelsesguider for hvert eneste produkt, som beskriver alle pasformer og mål.

Gratis Gave

Lidt men sødt. Det er tanken der tæller, og derfor får du en lille sød overraskelse med din ordre, hver gang du handler.

Betaling

Betalingsmulighederne er uendelige. Betal med betalingskort, både danske og internationale. Eller med Viabill, Swipp, PayPal og MobilePay.

Livechat Support

Få hjælp til dit køb på alle tider er af døgnet, alle 7 dage om ugen. Selvom telefonsupport og mailsupport har faste svartider, så er chat-supporten i webshoppen næsten altid åben.

Fortryd inden 14 dage

Du kan fortryde dit tøjkøb i op til 14 dage efter, at pakken er blevet udleveret til dig. Ved særlige lejligheder som jul og fødselsdage, kan du få forlænget returfristen.

✓ e-handelsfonden

E-handelsfonden har godkendt og certificeret Runwayfashion.dk til e-mærket. Det er din ekstra tryghed for at alt går efter bogen, og der leves op til kundernes kriterier.

10% Rabatkupon

Spar hele 10% på tøj og accessories fra Runwayfashion.dk

Vis detaljer
Her får du en gratis VIP rabatkode til Runwayfashion. Du får med denne rabatkode 10% billigere tøj, når shopper. Der er ingen krav til denne kupon, den kan benyttes til hele udvalget, ved checkout.
Runwayfashion.dk
Karakter: 4.4/5 Antal stemmer: 5

405 personer

har sparet hos Runwayfashion.dk ♡

Praktisk

Runwayfashion.dk rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 82 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Runwayfashion.dk

Runwayfashion sælger edgy fashion til markedets nok laveste priser. Vi har indgået et tæt samarbejde med Runwayfashion.dk, og kan derfor garantere at vi altid har en rabatkode til tøjshoppen!

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud