fbpx

Refurb.dk rabatkode

5% rabat

Få 5% rabatkode hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet!

Vis detaljer
Tilmeld nyhedsbrevet hos Refurb og få 5% rabat på en tilsendt rabatkode. Følg linket, scroll til bunden af siden, tilmeld dig nyhedsbrevet og bekræft tilmelding på e-mailen. Nu vil du modtage en e-mail med din 5% rabatkode til Refurb (den ligger måske i uønsket/spam indbakken)
✓ Gyldig
Refurb ApS
Hornbjergvej 8
8543 Hornslet
Danmark
+45 70 20 36 47
mail@refurb.dk
Refurb rabatkode

Refurb står bag miljøvenlig og genbrugt IT

Tænker du at spare penge på elektronik, og tænker du særligt på vores miljø, samt hvordan du selv kan være med til at tage ansvar for miljøet, så er her en oplagt mulighed. Refurb.dk går nemlig ind for en miljørigtig verden. Hos Refurb kan du nemlig købe alt genbrugt IT lige fra bærbar, stationær og tilbehør til tablet og mobiltelefoner. Ens for dem alle er at de genbrugt. Det vil sige at de har opkøbt bærbar og computer, som har været brugt i kort tid og kan holde i mange år endnu med høj drift sikkerhed.

Du tænker sikkert hvordan kan dette lade sig gøre? Det er fordi de opkøber direkte fra virksomheder og institutioner rundt om i hele Europa, som har haft stor udskiftning i deres virksomheder fordi de ønsker nye modeller og hurtigere modeller, så i stedet for at skrotte deres computer, så er det her Refurb.dk kommer ind i billedet og overtager dem, da de sagtens kan anvendes i mange år frem, og samtidigt sparer vi på vores miljø. Så sidder du sikkert og tænker er det ikke usikkert at købe brugt? nej for du får selvfølgelig altid 2 års reklamationsret og 14 dages returret, samt et helt års garanti. Det er win-win for alle parter, da vi skåner miljøet, sparer penge, og samtidigt får du den samme garanti som på et nyt elektronikprodukt.

Som altid kan du finde en bonuskode og anvende den samtidig, for yderligere rabat. Det er oftest at du selv som elektronikforbruger hele tiden gerne vil være med på det nye inden for edbudstyr. Måske har du heller ikke lige flere tusindende kr. på lommen til den aller nyeste computermodel, så er Refurb.dk en oplagt mulighed for at følge med tiden til billigere penge. Du vil selvfølgelig modtage din nye computer eller bærbar og lignende i ny ubrudt emballage som er funktionel og uden defekter, altså en brugt vare, som fremstår næsten som ny. Så kig ind og se Refurb’s udvalg, for du finder med garanti et elektronikprodukt du godt ville kunne anvende hjemme hos dig selv, og endda med stor rabat fra en Refurb rabatkode som gør at prisen falder yderlige for dig.

Refurb.dk
Karakter: 4.25/5 Antal stemmer: 8

665 personer

har sparet hos Refurb.dk ♡

Praktisk

Refurb.dk rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 2109 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Refurb.dk

Refurb.dk er revolutionerende på IT markedet, med gensalg af brugt elektronik. Refurb.dk forhandler brugt elektronik der er så godt som nyt! Glem alt om frygten for brugt IT, Refurb yder nemlig 2 års reklamationsret, 14 dages fortrydelsesret og 12 måneders garanti på alle elektronikprodukter. Selvfølgeligt er det også værd at nævne Refurb rabatkode featuren, som er en kæmpe rabat fordel! Refurb.dk er en af de kun 2 virksomheder i Danmark, som har fået Microsoft Authorized Refurbisher certifikat. Foretrækker du ny elektronik, er dette også at købe på Refurb.dk. Selve sitet har 2 klasser (N-grade og R-grade) N-grade er nye produkter i org. ubrudt emballage, hvor R-grade er de genbrugte elektronikprodukter. Det er altid billigere at købe brugt elektronik, og med 1 års garanti + mulighed for ekstra elektronikrabat igennem vores Refurb rabatkoder, er priserne helt uimodståeligt fristende.

Gå aldrig glip af et godt tilbud