Poolworld rabatkode

-5% rabat på alt

Få -5% ekstra rabat på alle produkter hos Poolworld.dk

Vis detaljer
Hos Poolworld giver de dig lige nu mulighed for at få 5% billigere pool tilbehør, udstyr, swimmingpools og ALT hvad der ellers findes hos Poolworld.dk. Det er ukendt hvor længe rabatkoden gælder.
✓ Gyldig
-20% pools

Få -20% rabat på mange pools (gælder også noget udstyr)

Vis detaljer
Vælg mellem mange forskellige pools, i flere størrelser, former og typer. Gælder både børnepools, store swimmingpools og ikke mindst diverse tilbehør og pooludstyr.
✓ Gyldig
-10% plejeprodukter

Få -10% rabat på ALT pleje og kemikalier (pool og spa)

Vis detaljer
Både din spa eller pool kræver pleje for ikke at danne baktier, og samtidigt for at holde sig flot og ren. Du kan købe alle disse poolkemikalier fra Poolworld.dk med 10% ekstra rabat. Alle plejeprodukter er skånsomme og af højeste kvalitet.
✓ Gyldig
Gratis fragt

Få gratis fragt på alt! Gælder også pools, spa og sauna.

Vis detaljer
Selvom fragten på en stor pool (der skal leveres med lastbil) hurtigt kan komme op på 10.000 kr., kan du med denne deal få leveret den helt gratis! Det samme gælder for alle andre Poolworld produkter, store som små, bare samlet køb overstiger 2000,-
✓ Gyldig
Poolworld
Karakter: 4.31/5 Antal stemmer: 42

591 personer

har sparet hos Poolworld ♡

Praktisk

Poolworld rabatkoder 4 Gennemsnitlig rabat 1174 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Poolworld

Der er ikke noget skønnere end en lækker pool at ligge og flyde rundt i. Eller en skøn varm spa med dejlige bobler, til en uforglemmelig hyggeaften. Hop efterfølgende ind i den varma sauna og nyd følelsen af at koble helt fra, mens du får renset ud i krop og sind. Priserne på Poolworld er så små at enhver kan være med.

Med Poolworld kan du få pool drømmen til at gå i opfyldelse. Ville du ønske at du kunne være modellen større eller bedre? Det skulle være en smal sag, såfremt du husker en af de Poolworld rabatkoder der fås her. Tilbud og bestillingskode er ikke kun for pools, men også udstyret og produkter til vedligeholdelse.

Rabatkode til lignende steder

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud