Petdreams rabatkode

5% Rabatkode

Rabatkode til 5% billigere dyreartikler. Benyt Petdreams koden og spar uanset dyreart.

Vis detaljer
Spar en samlet sum på 5% ved brug af rabatkupon, på Petdreams. Ligegyldigt hvilket husdyr du har, kan du med denne Petdreams rabatkode spare 5%. Tidsfristen for koden er ukendt.
✓ Gyldig
75% på dyregrej

Få særlig adgang til specielle dyretilbud lige nu, i Petdreams shoppen.

Vis detaljer
Her og nu kan du som kunde, få helt uimodståeligt gode specialtilbud på dyreartikler ved Petdreams. Tilbuddene er biddene gode, for de gør dit kæledyrsliv noget billigere! Rabatterne henvender sig: katte, hunde og smådyr.
✓ Gyldig
PetDreams.dk ApS
Erhvervsparken 4A-3
7160 Tørring
Danmark
+45 50 26 20 20
kundeservice@petdreams.dk
Petdreams.dk

Petdreams er kongen af dyreverdenen

Forkæl din hund eller kat med kvalitetsudstyr, legetøj eller mad fra Petdreams. Du kan føle dig helt tryg når du handler hos Petdreams.dk, da over 1000 velbehaget kunder har givet dem 5 af 5 stjerner på Trustpilot.dk. Petdreams er tilmed også godkendt af E-handelsfonden.

Petdreams er spækket med kvalitetsfoder for husdyr. Petdreams speciale vægter primært hunde, samt katte. Men også de små husdyr kan blive forkælet i denne dyreforretning. Forkæl dit dyr med legetøj eller artikler, som giver anledning for mange timers lærerigt sjov, for både dig plus dit kæledyr.

Ved Petdreams kan man også købe mere seriøse dyreprodukter som primært henvender sig for dig, der tager til dyreudstillinger og konkurrencer, eller til dig der blot ønsker det absolut bedste for dit kæledyr.

Petdreams rabatkode drejer prisen i bund

Suppler købet m. Petdreams rabatkode for så, at sidde tilbage med en vidunderlig samvittighed. I skrivende stund tilbyder vi her hos Salezoo.dk f.eks. 5 procent rabat for Petdreams ved, at snuppe en omkostningsfri rabatkode her fra. Når dette læses har vi sikkert fået en endnu mere attraktiv, og fordelagtigt Petdreams rabatkode, der kan sprede ekstra glæde for kunder.

Rabatkoder indføres ikke i betalingsprocessen, men blot nedenunder selve indkøbskurven, når denne vises på Petdreams.dk. Feltet omtales både som rabatkode, men også som de selv skriver, rabatkupon. Efter du har udfyldt rabatkode tekstfeltet, aktiveres denne blot vha. knappen, Benyt Rabatkupon.

Petdreams er mere end sociale

Petdreams er ikke kun dygtige til der dyreartikler og kundeservice. Teamet er også gearet til at være meget sociale, ikke blot online men også fysisk. Når der forekommer dyreskue og lignende, stiller Petdreams glædeligt op og præsenterer deres produkter, samt services. Videoen her viser blot en af de mange gange shoppen har været fysisk tilstede.

Bestil før kl. 14:00

Shop før klokken 14:00 på hverdage, så sørger Petdreams for afsendelse samme dag, du bestiller dine dyreartikler. Skal det gå endnu hurtigere, så vælg lagerafhentning, og afhent selv dine ordre på Petdreams lager.

Restlager

Få dyreartikler i den billige ende, men også den lidt dyrere til de kræsne, til en spotpris. Under ugens tilbud får du restlager varer, samt andre spændende tilbud, kastet lige i nakken!

Gaverkort

Kender du en dyreelsker, eller blot personen der har alt? Forkæl denne med et Petdreams gavekort på beløb efter eget valg. Kortet bliver prydet med en personlig hilsen, samt "til og fra kort".

Ønskes afbetaling?

Er du stødt på et godt tilbud, eller løbet tør for dyrefoder i en trængt tid? Lad hver at gå på kompromis, for du kan shoppe nu og betale senere. Dette er vel og mærket uden at betale gebyr eller rente for købet.

Svar inden for 3T

Er Petdreams chatten ikke online? Skriv da en mail og forvent svar på denne inden for 3 timer. Eller grib knoglen og ring butikken op, for personlig samtale.

16 + 14 dages returfrist

Her skal man ikke nøjes med de lovpligtige 14 dages fortrydelsesret. Petdreams fordobler nemmeligt denne frist og giver dig hele 30 dage til at fortryde købet.

-25% Hundekurve

Hundekurve m. 25% rabat. Køb en ny kvalitetsseng fra Petdreams, med stor onlinerabat.

Vis detaljer
Udvalgte hundekurve din hund vil elske dig for. Få en ny og lækker hundekurv med over 25% rabat gennem Petdreams.dk her og nu. Det gælder for udvalgte kurve og Petdreams rabatkode påkræves ej. Tilgå kurveudsalget gennem rabatlinket og udvælg din favorit kurv.
30% Hundetrimmere

Få 30% på hundetrimmere fra Mosen eller Oster Golden, ved Petdreams.

Vis detaljer
Vælg mellem flere hundeklipper modeller med 30% trimmer rabat, fra mærkerne Oster Golden, eller MOSER. Petdreams giver dig muligheden for selv, at pleje din hunds pels, med en professionel hundetrimmer. Dette er vigtigt for hunden, for at undgå gener med pelsen.
Anti gø Spar 300 kr.

Køb et Innotek Spray anti-gø halsbånd og få 300 kr. hunderabat ved Petdreams.

Vis detaljer
Innotek spray halsbåndet er til dig der har en hund som har for vane at gø, samt andre dumme vaner. Anti gø halsbåndet giver ikke stød, men udsender en ufarlig spray, hver gang hunden gør, eller gør noget dumt. Spar 300 kr. på halsbåndet uden rabatkode, lige nu. Fjernbetjening medfølger også.
5% Rabatkupon

Rabatkode på 5%. Køb hvad det passer dig ved Petdreams.dk og få rabat

Vis detaljer
Forkæl din hund, kat, hamster eller andet kæledyr i har i familien. Så forkæler vi dig med 5% rabat i form af en rabatkode til Petdreams. Dyr kan være dyre, med med koden her er de ikke lige så dyre. Aktiver rabatkode i din personlige Petdreams kurv.
Petdreams
Karakter: 4.45/5 Antal stemmer: 11

203 personer

har sparet hos Petdreams ♡

Praktisk

Petdreams rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 41 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Petdreams

På Petdreams finder du virkeligt et udvalg af udstyr og pleje til dyr, der taler for sig selv! Alle får råd til ekstra forkælelse takket være Petdreams rabatkode. Det er de færreste butikker der kan prale af så et exceptionelt sortiment som Petdreams.dk, til både hunde, katte, fugle, samt smådyr.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud