fbpx

Petdreams rabatkode

PetDreams.dk ApS
Erhvervsparken 4A-3
7160 Tørring
Danmark
+45 50 26 20 20
kundeservice@petdreams.dk
Petdreams.dk

Petdreams er kongen af dyreverdenen

Forkæl din hund eller kat med kvalitetsudstyr, legetøj eller mad fra Petdreams. Du kan føle dig helt tryg når du handler hos Petdreams.dk, da over 1000 velbehaget kunder har givet dem 5 af 5 stjerner på Trustpilot.dk. Petdreams er tilmed også godkendt af E-handelsfonden.

Petdreams er spækket med kvalitetsfoder for husdyr. Petdreams speciale vægter primært hunde, samt katte. Men også de små husdyr kan blive forkælet i denne dyreforretning. Forkæl dit dyr med legetøj eller artikler, som giver anledning for mange timers lærerigt sjov, for både dig plus dit kæledyr.

Ved Petdreams kan man også købe mere seriøse dyreprodukter som primært henvender sig for dig, der tager til dyreudstillinger og konkurrencer, eller til dig der blot ønsker det absolut bedste for dit kæledyr.

Petdreams rabatkode drejer prisen i bund

Suppler købet m. Petdreams rabatkode for så, at sidde tilbage med en vidunderlig samvittighed. I skrivende stund tilbyder vi her hos Salezoo.dk f.eks. 5 procent rabat for Petdreams ved, at snuppe en omkostningsfri rabatkode her fra. Når dette læses har vi sikkert fået en endnu mere attraktiv, og fordelagtigt Petdreams rabatkode, der kan sprede ekstra glæde for kunder.

Rabatkoder indføres ikke i betalingsprocessen, men blot nedenunder selve indkøbskurven, når denne vises på Petdreams.dk. Feltet omtales både som rabatkode, men også som de selv skriver, rabatkupon. Efter du har udfyldt rabatkode tekstfeltet, aktiveres denne blot vha. knappen, Benyt Rabatkupon.

Petdreams er mere end sociale

Petdreams er ikke kun dygtige til der dyreartikler og kundeservice. Teamet er også gearet til at være meget sociale, ikke blot online men også fysisk. Når der forekommer dyreskue og lignende, stiller Petdreams glædeligt op og præsenterer deres produkter, samt services. Videoen her viser blot en af de mange gange shoppen har været fysisk tilstede.

Bestil før kl. 14:00

Shop før klokken 14:00 på hverdage, så sørger Petdreams for afsendelse samme dag, du bestiller dine dyreartikler. Skal det gå endnu hurtigere, så vælg lagerafhentning, og afhent selv dine ordre på Petdreams lager.

Restlager

Få dyreartikler i den billige ende, men også den lidt dyrere til de kræsne, til en spotpris. Under ugens tilbud får du restlager varer, samt andre spændende tilbud, kastet lige i nakken!

Gaverkort

Kender du en dyreelsker, eller blot personen der har alt? Forkæl denne med et Petdreams gavekort på beløb efter eget valg. Kortet bliver prydet med en personlig hilsen, samt "til og fra kort".

Ønskes afbetaling?

Er du stødt på et godt tilbud, eller løbet tør for dyrefoder i en trængt tid? Lad hver at gå på kompromis, for du kan shoppe nu og betale senere. Dette er vel og mærket uden at betale gebyr eller rente for købet.

Svar inden for 3T

Er Petdreams chatten ikke online? Skriv da en mail og forvent svar på denne inden for 3 timer. Eller grib knoglen og ring butikken op, for personlig samtale.

16 + 14 dages returfrist

Her skal man ikke nøjes med de lovpligtige 14 dages fortrydelsesret. Petdreams fordobler nemmeligt denne frist og giver dig hele 30 dage til at fortryde købet.

Petdreams
Karakter: 4.45/5 Antal stemmer: 11

474 personer

har sparet hos Petdreams ♡

Praktisk

Petdreams rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 41 kr.

Om Petdreams

På Petdreams finder du virkeligt et udvalg af udstyr og pleje til dyr, der taler for sig selv! Alle får råd til ekstra forkælelse takket være Petdreams rabatkode. Det er de færreste butikker der kan prale af så et exceptionelt sortiment som Petdreams.dk, til både hunde, katte, fugle, samt smådyr.

Rabatkode til lignende steder

None found

Gå aldrig glip af et godt tilbud