P. Lindberg rabatkode

P. Lindberg Maskinforretning A/S er en stor kanon, når det kommer til maskiner og tilbehør. Vores P Lindberg rabatkoder henvender sig til landmænd, men også privatpersoner med hænderne skruet rigtigt på. Ønsker du rabat på maskiner m.m. så tjek vores tilbud ud.

5 P. Lindberg rabatkoder368 DKK i gennemsnitlig rabatOpret rabatkode ♡
Gratis Levering

Spar fragten – Få lynhurtig levering med fragtmand helt gratis!

Få gratis og hurtig levering af alle køb uanset størrelse og vægt – også selvom ordren kræver levering med fragtmand. Hos P. Lindberg er din fragt helt omkostningsfri hvis købsbeløbet er mindst 2500,- Det gælder både privat og erhverv. Ingen produkter er undtaget i maskinforretningen.

500 kr. til fejemaskine

P. Lindberg giver dig 500 kr. gratis, til køb af 200cc fejemaskine!

Kunne du trænge til en sprit ny fejemaskine, der klarer rengøringen i et snuptag? Du får hele 500 kr. rabat på din nye fejemaskine fra P. Lindberg hvis du bestiller lige nu! Fejemaskinen er med 200cc selvkørende motor og bakgear. Fejemaskine rabat aktiveres igennem rabatlinket du ser nedenfor. (Ingen P. Linberg rabatkode nødvendig)

52% Arbejdstøj

Arbejdstøj til landbrug m. over 50% arbejdsrabat, til voksne og børn.

Hop i et lækkert sæt arbejdstøj med god samvittighed. Tøjet fås i voksen og børnestørrelser, med op til 52% landbrugsrabat. Gælder både private og erhvervskunder helt uden P. Lindberg rabatkode afbenyttelse.

Tilbud denne uge

Få stor rabat – Kun denne uge!

Vilde tilbud hos P-lindberg.dk, som både private og erhvervskunder kan få, i nettop denne uge. Men skynd dig, tilbuddene er ikke gyldige i næste uge. Klik på knappen for, at få adgang til disse tilbud.

50% Rabat

Spar hele 50% online – P Lindberg rabatkode ej krævet.

Lige nu kan du helt ekstraordinært, få op til svimlende 50%, i rabat. Se hele udvalget via linket. Priserne gælder kun så længe lager haves. Ingen rabatkode påkrævet.

P. Lindberg Maskinforretning
Sdr. Ringvej 1
6600 Vejen
Danmark
+45 70 21 26 26
salg@p-lindberg.dk

P Lindberg

P. Lindberg er Specialister i maskiner og tilbehør

Hos maskinforretningen P.Lindberg er du sikret ekspertise på højt plan. De har leveret produkter til dansk lanbrug i over 160 år. Du finder et kompetent team både online, og i deres fysiske butik. Hele udvalget er nøje udvalgt med henblik på, sammenhæng mellem kvalitet og pris. Du er sikret maskiner, tøj, redskaber og andet tilbehør som holder fortræffeligt. Endvidere ydes der fantastisk service på hele udvalget, med mulighed for køb af reservedele til alle maskiner.

Et udvalg der skiller sig ud fra mængden

Om du er på jagt efter en trampolin til ungerne ude i haven, eller en muskelmaskine af en ATV, kan du være sikker på, at det findes hos P Lindberg. Her hos Salezoo.dk hjælper vi dig til at gøre disse maskinkøb langt billigere. Vi specialisere os i at promovere de bedste tilbud og rabatter til P-lindberg.dk. Endvidere gør vi hvad der står i vores magt for, at fremtrylle rabatkoder til P. Lindberg, gennem vores tætte samarbejde med butikken. Med P. Lindberg rabatkoder kan du fornøje dig over et billige køb på webshoppen.

Det er med at holde tungen lige i munden når man skal finde rundt i deres store udvalg. Heldigvis har de et fantastisk team der kan hjælpe dig med hvert eneste produkt. Online, er webshoppen også bygget yderst kundevenligt op. Du er altid sikret mere end et valg, uanset hvilken vare du søger. Maskiner kan købes i alle størrelser og prisklasser, som dækker ethvert behov. Om du er landmand og skal bruge en maskine der virkeligt kan præstere, og holde til presset. Eller du er privatperson der blot ønsker, at gøre hverdagen lidt nemmere og sjovere, så er dit behov dækket ind hos P-Lindberg.

p-lindberg.dk leverer med lynets hast

Du skal ikke vente ret længe på dine varer, uanset om du køber et par gummistøvler eller en stor havemaskine. Placerer du din ordre inden kl. 11:00, bliver den afsendt samme dag. Din ordre vil derfor være fremme allerede dagen efter, i de fleste tilfælde. Leveringen sker med forskellige fragtfirmaer, alt efter ordrestørrelse og destination. Der benyttes enten Post Nord, Bring eller GLS.

Fragtomkostninger

P Lindberg er både til private og erhvervskunder, derfor fremgår priser både med og uden moms. Fragtprisen er 75 kr. inkl. moms for private, og 60 kr. ex. moms for erhverv. Der er gratis fragt på alle ordre over 2000 kr. ex. moms og 2500 kr. med moms.

Restsalg

Spar helt svimlende store summer, i P Lindberg's restsalg afdeling. Spar fra 20% og op til mere end 50%, på varer der udgår fra sortimentet. Resalget indeholder alt fra fodtøj til værktøj.

Betalingsmetoder

Du har mulighed for kreditkøb. Dvs. at når du modtager dine varer, medfølger der faktura og girokort til indbetaling, inden for 14 dage efter købet. Du kan også betale på normalvis, med diverse betalingskort, helt uden ekstra gebyr.

Kom i kontakt

Kontakt P Lindberg på telefon - hverdage mellem kl. 8:00-16:00. Du kan også give deres fysiske butik et besøg, og snakke med dem ansigt til ansigt. Endvidere kan du kontakte hver enkelt medarbejder på tlf og e-mail. For generelle forespørgsler kan du kontakte salg@p-lindberg.dk

Fortrydelsesret

Du kan returnere dine varer i op til 14 dage, efter du har modtaget disse. P Lindberg tager altid dine varer retur med et smil på læben.

Tilpasset nyhedsbrev

Gå aldrig glip af et godt tilbud, eller en rabatkode. Hos P Lindberg har du mulighed for at modtage et tilpasset nyhedsbrev, så du kun modtager de tilbud og nyheder på de produkter der interesserer dig.

Besøg P Lindberg

Butikken findes ikke kun online, men også fysisk. P Lindberg har en stor og omfattende butik beliggende i Jylland, på adressen: Sdr. Ringvej 1, 6600 Vejen. Butikken har åbent på hverdage fra kl. 8:00 til 16:00.

Udløbet rabatkoder

Vi gemmer og viser eventuelle udløbet rabatkoder (i nogle tilfælde virker de stadig)

Påske rabatkode

Påske rabatkode: Gratis levering fredag d. 7 april 2017

P. Lindberg fejrer påsken med en rabatkode, der giver gratis fragt på alle varer. Koden er gyldig fredag den 7 april, uden minimums købsgrænse.

-20% Værktøjsvogn

Værkstedsvogn inkl. værktøj med 941,25 kr. rabat! Spar 20% på en ny værktøjsvogn.

Trænger værkstedet eller garagen til en sprit ny værktøjsvogn med hjul og arbejdsbordplade? Værkstedsvognen fås med 20% ekstrarabat i denne uge. Kræver ingen P Lindberg rabatkode. Vognen har 6 skuffer med kugleleje glideskinner, indbygget centrallås, kopholdere, bordplade, drejehjul og massere af værktøj! (unbrakonøgler, topnøglesæt, skralde, ringgaffelnøgler, tænger og struetrækkere m.m.)

ATV spar 4.242 kr.

Få 4.242 DKK. rabat på den populære 250cc Loncin Leopard ATV (begrænset antal)

P. Lindberg har givet prisen gas på deres bestseller ATV (Loncin Leopard 250cc). Lækker ATV der er nem at vedligeholde og kører godt! Hydrauliske bremser, 2-hjulstrukket kardantræk, slyngkobling, 4-takt cylinder, luftkølet. Med 5 fremadgående gear og ét bakgear, kan den køre hele 70 km/t! Godkendt til indregistrering (kørsel på offentlig vej) Over 4200 kr. ATV-rabat til de hurtige!

Hjelm 35% på skovhjelm

Vintertilbud på skovhjelm – Spar 135 kr. på den perfekte sikkerhedshjelm.

Husk skovhjelmen når du arbejder med motorsav, grensav eller andre maskiner. P. Lindberg har sat hjelmen ned med 135 kr. fra 335,- til kun 200 kr! Når du klipper buske og træer skal dit ansigt sikres bedst muligt, og det gøres med denne skovhjelm fra P. Lindberg.

24 Kalenderlåger

Julekalender: 24 dagstilbud hos P. Lindberg. Julen er skudt igang m. de vildeste tilbud.

Hos P. Lindberg får du hver dag frem til jul, et knald godt tilbud på et eller flere af deres produkter. Tilbuddet bag dagens låge, gælder kun på selve dagen. Lågen for i dag, kan ses ved at følge linket.

Træpille Rabatkode

Med denne rabatkode får du 1 hel palle træpiller m. 66 sække, for kun 1.516 kr. + Gratis fragt!

Rabatkode til 1 pl. WoodStixx træpiller for kun 1.516 kr. ex. moms, samt gratis fragt. Træpillerne er 6 mm. i Premium kvalitet, og har meget høj brændværdi. De kommer i 15 kg. sække og er ENplus A1 og DINplus certificeret.

P. Lindberg
Karakter: 4.64/5 Antal stemmer: 22

223 personer

har sparet hos P. Lindberg ♡

Sorter efter rabat for:

Gå aldrig glip af en rabatkode.