P. Lindberg rabatkode

Gratis fragt på alt

Gratis fragt – Få lynhurtig levering af alt for 0 kr! (også med fragtmand)

Vis detaljer
Få gratis og hurtig levering af alle køb uanset størrelse og vægt - også selvom ordren kræver levering med fragtmand. Ingen produkter er undtaget i maskinforretningen. Hos P. Lindberg får du din fragt helt omkostningsfrit hvis købsbeløbet runder 2500,- Det gælder både privat og erhverv.
✓ Gyldig
-20% Onlinerabat

Få -20% rabat på landbrugsprodukter hos P-Lindberg.dk

Vis detaljer
Lige nu kan du helt ekstraordinært, få op til svimlende 50%, i rabat på alverdens produkter til landbrug og private. Se hele produktudvalget og få adgang til mindst -20% rabat via linket. Onlinerabatten gælder kun så længe lager haves.
✓ Gyldig
Gratis træbriket fragt

Gratis fragt kupon: Få leveringen af træbriketter til 0 kr. lige nu!

Vis detaljer
Køb en helpalle træbriketter hos P. Lindberg, til landets måske bedste pris. Du får tilmed leveringen af hele ordren for 0 kr. hvis du benytter denne kuponkode før du betaler.
✓ Gyldig
Brænde gratis fragt

Fragtrabat: Få gratis forsendelse af brændetårn med koden.

Vis detaljer
Spar forsendelseskostningerne på fragtmanden med denne rabatkupon. Koden er gyldig ved køb af brændetårn. Så snart den er aktiveret i indkøbskurven, vil din levering blive helt gratis.
✓ Gyldig
52% Arbejdstøj

Arbejdstøj til landbrug m. over 50% arbejdsrabat, til voksne og børn.

Vis detaljer
Hop i et lækkert sæt arbejdstøj med god samvittighed. Tøjet fås i voksen og børnestørrelser, med op til 52% landbrugsrabat. Gælder både private og erhvervskunder helt uden P. Lindberg rabatkode afbenyttelse.
✓ Gyldig
Tilbud denne uge

Få stor rabat – Kun denne uge!

Vis detaljer
Vilde tilbud hos P-lindberg.dk, som både private og erhvervskunder kan få, i nettop denne uge. Men skynd dig, tilbuddene er ikke gyldige i næste uge. Klik på knappen for, at få adgang til disse tilbud.
✓ Gyldig
P. Lindberg Maskinforretning
Sdr. Ringvej 1
6600 Vejen
Danmark
+45 70 21 26 26
salg@p-lindberg.dk

P Lindberg

P. Lindberg er Specialister i maskiner og tilbehør

Hos maskinforretningen P.Lindberg er du sikret ekspertise på højt plan. De har leveret produkter til dansk lanbrug i over 160 år. Du finder et kompetent team både online, og i deres fysiske butik. Hele udvalget er nøje udvalgt med henblik på, sammenhæng mellem kvalitet og pris. Du er sikret maskiner, tøj, redskaber og andet tilbehør som holder fortræffeligt. Endvidere ydes der fantastisk service på hele udvalget, med mulighed for køb af reservedele til alle maskiner.

Et udvalg der skiller sig ud fra mængden

Om du er på jagt efter en trampolin til ungerne ude i haven, eller en muskelmaskine af en ATV, kan du være sikker på, at det findes hos P Lindberg. Her hos Salezoo.dk hjælper vi dig til at gøre disse maskinkøb langt billigere. Vi specialisere os i at promovere de bedste tilbud og rabatter til P-lindberg.dk. Endvidere gør vi hvad der står i vores magt for, at fremtrylle rabatkoder til P. Lindberg, gennem vores tætte samarbejde med butikken. Med P. Lindberg rabatkoder kan du fornøje dig over et billige køb på webshoppen.

Det er med at holde tungen lige i munden når man skal finde rundt i deres store udvalg. Heldigvis har de et fantastisk team der kan hjælpe dig med hvert eneste produkt. Online, er webshoppen også bygget yderst kundevenligt op. Du er altid sikret mere end et valg, uanset hvilken vare du søger. Maskiner kan købes i alle størrelser og prisklasser, som dækker ethvert behov. Om du er landmand og skal bruge en maskine der virkeligt kan præstere, og holde til presset. Eller du er privatperson der blot ønsker, at gøre hverdagen lidt nemmere og sjovere, så er dit behov dækket ind hos P-Lindberg.

p-lindberg.dk leverer med lynets hast

Du skal ikke vente ret længe på dine varer, uanset om du køber et par gummistøvler eller en stor havemaskine. Placerer du din ordre inden kl. 11:00, bliver den afsendt samme dag. Din ordre vil derfor være fremme allerede dagen efter, i de fleste tilfælde. Leveringen sker med forskellige fragtfirmaer, alt efter ordrestørrelse og destination. Der benyttes enten Post Nord, Bring eller GLS.

Fragtomkostninger

P Lindberg er både til private og erhvervskunder, derfor fremgår priser både med og uden moms. Fragtprisen er 75 kr. inkl. moms for private, og 60 kr. ex. moms for erhverv. Der er gratis fragt på alle ordre over 2000 kr. ex. moms og 2500 kr. med moms.

Restsalg

Spar helt svimlende store summer, i P Lindberg's restsalg afdeling. Spar fra 20% og op til mere end 50%, på varer der udgår fra sortimentet. Resalget indeholder alt fra fodtøj til værktøj.

Betalingsmetoder

Du har mulighed for kreditkøb. Dvs. at når du modtager dine varer, medfølger der faktura og girokort til indbetaling, inden for 14 dage efter købet. Du kan også betale på normalvis, med diverse betalingskort, helt uden ekstra gebyr.

Kom i kontakt

Kontakt P Lindberg på telefon - hverdage mellem kl. 8:00-16:00. Du kan også give deres fysiske butik et besøg, og snakke med dem ansigt til ansigt. Endvidere kan du kontakte hver enkelt medarbejder på tlf og e-mail. For generelle forespørgsler kan du kontakte salg@p-lindberg.dk

Fortrydelsesret

Du kan returnere dine varer i op til 14 dage, efter du har modtaget disse. P Lindberg tager altid dine varer retur med et smil på læben.

Tilpasset nyhedsbrev

Gå aldrig glip af et godt tilbud, eller en rabatkode. Hos P Lindberg har du mulighed for at modtage et tilpasset nyhedsbrev, så du kun modtager de tilbud og nyheder på de produkter der interesserer dig.

Besøg P Lindberg

Butikken findes ikke kun online, men også fysisk. P Lindberg har en stor og omfattende butik beliggende i Jylland, på adressen: Sdr. Ringvej 1, 6600 Vejen. Butikken har åbent på hverdage fra kl. 8:00 til 16:00.

-60% Black Friday

P. Lindberg Black Friday – 60% rabat + gratis fragt i 24 timer!

Vis detaljer
P. Lindberg giver den gas i 24 timer med vilde knaldtilbud og gratis fragt på hele shoppen! Du sparer hele dagen op til 60% på alt fra landbrugsmaskiner og værktøj, til haveredskaber og arbejdstøj.
-24% mini ATV rabat

Børne ATV deal – 24% rabat på 50ccm ATV til børn (med slyngkobling)

Vis detaljer
Den perfekte gave til dit barn! Få -24% rabat på den super fede mini ATV til børn i alderen 4-9 år. Den 4hjulet djævel er udstyret med slyngkobling, håndbremse, justbar hastighedsgræner, nødstop og fjernbetjent stopfunktion, til hvis den lille stikker af fra dig.
-15% højtryksrenser

Spar -15% på en mobil højtryksrenser på hele 4350 psi.

Vis detaljer
Ved P. Lindberg kan du med denne online-deal få den populære mobile højtryksrenser med 15% besparelse her og nu. Det er en 4-takts benzinmotor med 10 meter slange, lanse og et tryk på hele 4.350 psi. Udstyret med 4 højtryksdyser samt sugeslange. Perfekt til landbrug.
Vilde rabatter

14 dage med vilde tilbud til hus, have og landbrug!

Vis detaljer
P. Lindberg giver dig de næste 14 dage rigtig stærke online rabatter på alt til gården, kontoret, huset, haven og landbruget! Spar bla. 24% på ATV eller hele 29% på nedbrydningshammer. Disse tilbud og mange flere tilgås gennem vores rabatlink, og gælder kun t.o.m. 16 august 2017.
1300,- til bakkamera

1300,- gratis til køb af Digital og trådløs bakkamera (4-i-1)

Vis detaljer
Her får du foræret 1300 kr. til køb af 4-i-1 CMOS bakkamera, som er både trådløst og digital. Bakkameraet er af høj kvalitet, og kan monteres på alle typer køretøjer. Der er mulighed for tilslutning af op til 4 kamera, som vises på samme opdelte 9" display. Normalpris er 3435,- men din pris er kun 2122 kr. gennem vores kamera-deal!
-20% Neporex

Få 20% rabat på 5 kg. Neporex (Egnet til svinesti og kostald)

Vis detaljer
Spar hele 317,50 kr. nettop nu på P. Lindberg's stærke Neporex deal! Neporex er perfekt til dig her problemer med fluer i stalden. Produktet forhindre udvikling af fluelaver og derved voksne fluer. Produktet egnet sig perfekt til strøelse i gylle, samt fjerkræhuse, stalde mv. Førpris 1493,75 kr. Din pris er lige nu 1195,-
500 kr. til fejemaskine

P. Lindberg giver dig 500 kr. gratis, til køb af 200cc fejemaskine!

Vis detaljer
Kunne du trænge til en sprit ny fejemaskine, der klarer rengøringen i et snuptag? Du får hele 500 kr. rabat på din nye fejemaskine fra P. Lindberg hvis du bestiller lige nu! Fejemaskinen er med 200cc selvkørende motor og bakgear. Fejemaskine rabat aktiveres igennem rabatlinket du ser nedenfor. (Ingen P. Linberg rabatkode nødvendig)
Påske rabatkode

Påske rabatkode: Gratis levering fredag d. 7 april 2017

Vis detaljer
P. Lindberg fejrer påsken med en rabatkode, der giver gratis fragt på alle varer. Koden er gyldig fredag den 7 april, uden minimums købsgrænse.
-20% Værktøjsvogn

Værkstedsvogn inkl. værktøj med 941,25 kr. rabat! Spar 20% på en ny værktøjsvogn.

Vis detaljer
Trænger værkstedet eller garagen til en sprit ny værktøjsvogn med hjul og arbejdsbordplade? Værkstedsvognen fås med 20% ekstrarabat i denne uge. Kræver ingen P Lindberg rabatkode. Vognen har 6 skuffer med kugleleje glideskinner, indbygget centrallås, kopholdere, bordplade, drejehjul og massere af værktøj! (unbrakonøgler, topnøglesæt, skralde, ringgaffelnøgler, tænger og struetrækkere m.m.)
ATV spar 4.242 kr.

Få 4.242 DKK. rabat på den populære 250cc Loncin Leopard ATV (begrænset antal)

Vis detaljer
P. Lindberg har givet prisen gas på deres bestseller ATV (Loncin Leopard 250cc). Lækker ATV der er nem at vedligeholde og kører godt! Hydrauliske bremser, 2-hjulstrukket kardantræk, slyngkobling, 4-takt cylinder, luftkølet. Med 5 fremadgående gear og ét bakgear, kan den køre hele 70 km/t! Godkendt til indregistrering (kørsel på offentlig vej) Over 4200 kr. ATV-rabat til de hurtige!
Træpille Rabatkode

Med denne rabatkode får du 1 hel palle træpiller m. 66 sække, for kun 1.516 kr. + Gratis fragt!

Vis detaljer
Rabatkode til 1 pl. WoodStixx træpiller for kun 1.516 kr. ex. moms, samt gratis fragt. Træpillerne er 6 mm. i Premium kvalitet, og har meget høj brændværdi. De kommer i 15 kg. sække og er ENplus A1 og DINplus certificeret.
P. Lindberg
Karakter: 4.84/5 Antal stemmer: 51

781 personer

har sparet hos P. Lindberg ♡

Praktisk

P. Lindberg rabatkoder 6 Gennemsnitlig rabat 368 kr.

Sorter efter rabat for:

Om P. Lindberg

P. Lindberg Maskinforretning A/S er en stor kanon, når det kommer til maskiner og tilbehør. Vores P Lindberg rabatkoder henvender sig til landmænd, men også privatpersoner med hænderne skruet rigtigt på. Ønsker du rabat på maskiner m.m. så tjek vores tilbud ud.

Gå aldrig glip af et godt tilbud