fbpx

Nepaldo rabatkode

Nepaldo
Poul Buås Vej 34, 3. th
9000 Aalborg
Danmark
+45 53 78 23 23
info@nepaldo.dk
Nepaldo rabatkode

De originale kugletæpper fra Nepaldo

Er du på udkig efter et kugletæppe af højeste kvalitet og finish, så er Nepaldo det helt rette valg. Kugletæpperne er håndlavet i Nepal og består af kvalitets 100% uld. Et Nepaldo tæppe pynter gevaldigt i stort set alle hjem. Kugletæpperne findes i runde og firkantet varianter. Du kan få tæpperne i forskellige farvekombinationer og størrelser, så det matcher din indretningsstil.

Søger du mere end kugletæpper?

Nepaldo er kendte for deres lækre kugletæpper, men fremstiller flere andre produkter end blot tæpperne. Tro det eller ej, men hundekurve fremstillet af de lækre uldkugler, er også en del af sortimentet. Det samme gælder for stolehynder, kurve og bordskånere. Alle produkterne er udelukket fremstillet af kugler, så sortimentet matcher perfekt.

Farver og størrelser til dit behov

Fælles for Nepaldo’s produkter er at de alle er fremstillet af de smukke farvede uld kugler. Men Du kan få alle de forskellige produkter i et hav af farvekombinationer og forskellige produktmål. Både uldkugler og det færdige produkt fremstilles i Nepal under særdeles gode forhold, der sikrer et slutprodukt af højeste kvalitet. Hver 6 måned bliver producenten besøgt for at sikre, at alt fungerer som det skal, og at arbejdsforholdene er perfekte.

Et godt stykke håndværk fra bunden

Tro det eller ej, men alle Nepaldo produkter bliver håndlavet hele vejen igennem. Deres mest populære produkt som er det velkendte kugletæppe, kræver så meget som 75 timers håndarbejde for, at færdiggøre blot et enkelt tæppe! Der er lagt ægte kærlighed og professionalisme i hvert enkelt produkt, og ikke blot et stykke fabriksarbejde. Du får simpelthen ikke bedre og mere krævende tæppehåndværk til så lille en købspris, som det du skal af med for at blive kugletæppe ejer.
Samtlige Kugleprodukter pryder hjemmet så fint.

Indretning til den stilsikre

Nepaldos produkter stråler af kvalitet og modebevidsthed. Tjek hele sortimentet ud på Nepaldo.com og bliv forelsket med det samme! Kunne det falde dig ind at shoppe en af Nepaldo’s stilsikre varer, så medbring en Nepaldo rabatkode og gør brug af denne, for at få lidt ekstra indretnings-rabat med på vejen. På billedet nedenfor kan du se hvor rabatkoden anføres i indkøbskurven.

Her indtastes Nepaldo rabatkoden

Nepaldo
Karakter: 4.67/5 Antal stemmer: 6

529 personer

har sparet hos Nepaldo ♡

Praktisk

Nepaldo rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 71 kr.

Om Nepaldo

Luksus kugletæpper fra Nepal. Shop dine nye uldkugle indretningsartikler på Nepaldo.com, med en Nepaldo rabatkode for gratis afbenyttelse til alle kunder. Kurve, hundekurve og bordskånere er også en del af det prydende kugleprodukt sortiment som Nepaldo står bag. Det er ikke kun de klassiske kugletæpper du kan indhente indretningsrabat på. Rent faktisk er det hele Nepaldo udvalget vi udsteder rabatkoder for.

Gå aldrig glip af et godt tilbud