Luxivo rabatkode

Gratis fragt på alt

Få gratis fragt på ALLE køb hos Luxivo.dk

Vis detaljer
Luxivo.dk tilbyder gratis fragt på alle produkter uanset mindstepris. Fragtgebyret modregnes automatisk når varerne er lagt i indkøbskurven, helt uden brug af rabatkode.
✓ Gyldig
-10% rabatkode

Få 10% rabat på hele Luxivo.dk med denne rabatkode!

Vis detaljer
Luxivo.dk fejrer at de har fået 10.000 følgere på Facebook og giver derfor 10% rabat på alle køb, ved at benytte denne rabatkode.
Luxivo
Karakter: 4/5 Antal stemmer: 1

3243 personer

har sparet hos Luxivo ♡

Praktisk

Luxivo rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 146 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Luxivo

Luxivo.dk byder på et koncept der er svært at modstå, specielt for en luksuriøs modeelsker! Hos Luxivo kan du nemlig købe high fashion mærker til mænd, som eksempelvis Moncler, Versace, Pierre Balmain, Hugo Boss og Lacoste. Forskellen fra Luxivo og andre butikker med disse mærker, er helt enkelt priserne! Luxivo opkøber restpartier og tøj fra ældre sæsoner i både Danmark og udlandet. På den måde kan de få de dyre mærkevarer til lavere priser og derved sælge dem ekstra billigt til dig! Konkurrenterne kan helt enkelt ikke følge med disse lave netpriser Luxivo byder på.

Selvom priserne på Luxivo.dk er yderst lave i forhold til konkurrenterne, kunne det godt tænkes at du gerne ville spare en smule mere, bare fordi du kan! Det er her vi hos Salezoo.dk kommer ind i billedet, med skarpe rabatkoder til Luxivo der presser priserne endnu længere ned på herretøj af luksuriøs kaliber. Du skal være mere end velkommen til at snuppe en af vores gratis udbudte Luxivo rabatkoder, til brug ved tøjkøb på Luxivo.dk. Følg løbende med her på siden for nye og stærke Luxivo rabatter.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud