fbpx

Luksushuse rabatkode

Luksushuse.dk
Livøvej 2A
8800 Viborg
Danmark
+45 87 25 71 65
info@luksushuse.dk
Luksushuse.dk

Luksushuse med luksusgaranti

Siden 2003 har Luksushuse været det fortrukne valg, når der skal bookes luksussommerhuse. Lej et luksushus i alle størrelser og prisklasser til alle begivenheder. Luksushuse har sommerhuse i hele Sverige, Tyskland og Danmark, selv i de fjerne egne af hjemlandet som Bornholm, Fanø, Møn, og Rømø.

Med sommerhuse så store at de kan rumme op til 24 personer, er du sikker på at få et ferieophold du aldrig vil glemme. Luksus med stort L – for her kan du booke liebhaver hytter med indedørspool, spa, sauna, poolbord, egen bar, petanquebane, legeplads eller hvad du ellers har i tankerne til uforglemmelig oplevelse for dig og vennerne.

Luksushuse rabatkoder

Luksusferie behøves ikke at være charterrejser eller skiferier. Tværtimod kan du i dejlige Danmark få den mest personlige og luksuriøse ferieoplevelse, til lastminute priser året rundt. Rabatter hos Luksushuse er overraskende store, lige meget om du vælger et kort weekendophold i en lille hytte, eller et langvarigt ophold i et luksussommer poolhus i højsæsonen.

Spar tusindvis af kroner på ferieophold i Danmark med Luksushuse rabatkoder. Tag et smut til festlige Marielyst og fyr den af i et poolhus med vennerne. Eller en skøn og stille luksustur til Skagen i de mest vidunderlige omgivelser, med familien. Mulighederne er mange når rabatbeløbene er så store, at selv de dyreste bookinger, bliver attraktive for enhver. Rabatkoder til Luksushuse er ofte sæsonbetinget og variere derfor i procenter og rejseperioder. Nogle af vores rabatkoder virker til bestemte ferieområder og udvalgte sommerhuse. Andre virker til samtlige destinationer i Danmark og samtlige feriehuse.

Rabatkoder

På Luksushuse.dk er det muligt at benytte rabatkoder ved booking. Feltet der bruges til at oplyse rabatkoden er kommentarfeltet, som er at finde i bookingprocessen. De har ikke et separat rabatkodefelt til dette formål, men bare rolig - Du får rabatten!

Sommerhuse i udlandet

Luksushuse har udover i Danmark, også sommerhuse i Sverige, og Tyskland. Er du forelsket i disse nabolande, så bestil et utroligt billigt ferieophold hertil, allerede i dag.

Book & betal

Du kan bestille dit sommerhusophold direkte på hjemmesiden, og betale med blandt andet dit betalingskort.

Rengøring

Er du typen der godt kan lide at være renlig og spare penge, så kan du helt selv stå for rengøringen af sommerhuset, ved afrejsedatoen. Efterlad blot sommerhuset i samme stand som du modtog det. Du kan også betale dig fra det, hvis du hellere vil nyde hvert minut fuldt ud.

Din sikkerhed

Luksushuse er e-mærket. Det er din sikkerhed som kunde for, at alt forgår efter lovgivningen! Endvidere er Luksushuse.dk medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, og tilmed Gouda rejseforsikring. Hvad mere kan man som feriekunde, ønske sig?

Luksushuse
Karakter: 3.96/5 Antal stemmer: 25

404 personer

har sparet hos Luksushuse ♡

Praktisk

Luksushuse rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 863 kr.

Om Luksushuse

Book dit sommerhus med rabatkode igennem Luksushuse, så sikrer du dig selv en vidunderlig oplevelse du sent vil glemme. Om du er til skov, strand og natur eller storbyer, har Luksushuse det helt rette tilbud for dig. Luksushuse er det bedste valg, for udlejning af luksus poolhuse til spotpriser.

Gå aldrig glip af et godt tilbud